< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 29 Mart 2018; 13:0:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 29 Mart 2018; 13:0:16 > |
2019 da bu kan emici vergi teröristlerine cevabımızı verelim.Böyle paylaşımları görünce yemin ediyorum Türkiye de yaşadığım hayattan soğuyorum.İçim kan ağlıyor.Allah belalarını versin bunların, afedersiniz bir b.k üretmiyorlar gariban gurebanın vergileriyle ülkeyi çeviriyorlar.Uyanın arkadaşlar uyanın
|
peki hocam eklerim konuya , ama hemen bakmak isteyenler saturn.at sitesine bakıp karşılaştırabilir |
etrafa bakıyorum gelen giden varsa soruyorum ben para buldum siz mi düşürdünüz diye miktarını doğru söylerse veriyorum yoksa meblasına göre polise bildiriyorsunuz |
yoo aslında toplasan 1-2 aydan beri bu resmini attığım restorana ilk defa gittim , türkiyenin aksine ortalama herkesin yaşam kalitesi belli bir kalitenin üstünde olduğundan burda bir mekana girmek , falanca yerde yemek yemek ,efendime söyliyim en son çıkan telefona sahip olabilmek, bir araç sahibi olmak bunlar çokta lüks olan şeyler değil yukardada yazdım 1500 € maaş alıyorsun en son çıkan iphone x bile 1000 € kendini kassan 3-4 ay taksitle bile alabilirsin , 10-15 bin € gözden çıkarttığında kelimenin gerçek anlamında taş gibi arabalar alabilirsin mesela 2012-2013 a3, a4 filandan bahsediyorum ama tabiki sürekli dışarda yiyip içmeye dağ dayanmaz bunun bi limiti yok kızlar rahat diyemem çünkü ülkede dünyanın yerinden gelen insan var hani avusturyalılar genelde rahat oluyorlar bazı konularda ama onun yanında türkü arabı sırbı boşnağı filan çok fazla olduğu için genelleme zaten yapılmasını doğru bulmuyorum hele burda hiç doğru değil ama her türden insan var desem doğru olur |
Avusturya bizim duble yollarımızı 3. havalimanımızı kıskanıyor mu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|