|
Bildirim
büyük başarı hikayesi gerçekten. forum yönetiminin bu güzel haberi sayesinde ekonomiyi, alım gücünü, döviz kurunu, haksızlık hukuksuzlukları, vatandaşa söylenen yalanları, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal'e yapılan hakaretleri unutup bir sonraki seçimde akepeye oy vereceğim
|
![]() |
128 milyar dolar nerede?
122 bin sığınmacı nerede? Ormanlar nerede, yandı bitti kül oldu |
Sayın Donanımhaber bu haber bir paralı/sponsorlu haber mi ? Bunu bilmeye hakkımız var. Nasıl youtuberciler yazmak zorunda sizlerde eğer bir haberi para karşılığı yapıyorsanız açıklamak zorundasınız. |
Gorduk bir kac gun onceki marmaris yangininda (belkide hala yaniyor). Ucaklar dalamandaymista, hava kararmis kaldiramamislarda o yuzdenmis yangina gec mudahaleleri....
|
Görüyoruz görüyoruz.
|
Devletimiz bu sene geçmişten ders çıkartmış gereğini yapıyor.
|
sfadfaf güzel espri |
190 oldu, keske 128de kalaydi. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
sfadfaf güzel espri |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
![]() “Yangın bölgesinde 3 gündür toplam 3-4 saatlik uykuyla duruyoruz diyen Süleyman Soylu’nun dün akşam Veliaht Prens Selman için verilen müzikli ziyafette olduğu ortaya çıktı.” https://twitter.com/Haber/status/1539947245298225160?t=Pp2knx63RPJ1Qy-eJaiSOg&s=19< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim yaptığımı yapabilirsiniz. engelleyin beni ve katlanmak zorunda kalmayın. ben öyle yapıyorum. böylece forum daha kaliteli ve katlanılabilir bir yer haline geliyor. iyi günler dilerim |
|
İstikbale bakıyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yalan, edvanterdeki sayı o. |
|