Şimdi Ara

Türkiye çapında iki dakikalık internet kesintisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 5-10 dakika önce msn listemdeki herkes (ben dahil) msnden düştü ve sonradan konuştum, internetleri de gitmiş. size de oldu mu? sebebi ne olabilir?

• İnternetden düşmedikde msnde bir problem vardı sanırım düzeldi.
  • vallahi bilmiyorum bende dahil benimde kişi listemdeki herkes gitti herkes birbirine ne bu senddemi netten düştün dio soruo sebebi ne olabilir acaba
  • 2 saat tir netteyim eskişehirde kesinti olmadı hatta antalyadan bi arkadaşla msnde konuştuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-orn

vallahi bilmiyorum bende dahil benimde kişi listemdeki herkes gitti herkes birbirine ne bu senddemi netten düştün dio soruo sebebi ne olabilir acaba
    Benim internet de gitti valla, listemde konuştuğum kişilerin de downloadları falan yalan olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_sönmez

2 saat tir netteyim eskişehirde kesinti olmadı hatta antalyadan bi arkadaşla msnde konuştuk
    bende de Kesinti oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokholy

Benim internet de gitti valla, listemde konuştuğum kişilerin de downloadları falan yalan olmuş :)

Alıntıları Göster
    MSN'de özel bir problem oldu sadece, internette ben gayet de geziniyordum MSN'den düştüğümde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: therev

MSN'de özel bir problem oldu sadece, internette ben gayet de geziniyordum MSN'den düştüğümde...

Alıntıları Göster
    Bende internette gezemiyordum, msn zaten açık bile değildi. Kesildi bişeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: therev

Alıntıları Göster
    msn de gitti dh da uctu 2 dk sonra geri geldi nedeni sanirim yurt disi cikislarindan biri yada ttnet te birseyler havaya uctu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

msn de gitti dh da uctu 2 dk sonra geri geldi nedeni sanirim yurt disi cikislarindan biri yada ttnet te birseyler havaya uctu

Alıntıları Göster
    az önce benimde internetim gitti. yeni düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

Alıntıları Göster
    Bize Fizik Hocası Anlatmıştı.
    Böyle 2-3 Dakkalık Tel İnt Kesilmelerinde Dünyanın Yakınından Geçen Bir Meteorda Sebeb Olmuş Olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: LizOzOM

Böyle 2-3 Dakkalık Tel İnt Kesilmelerinde Dünyanın Yakınından Geçen Bir Meteorda Sebeb Olmuş Olabilir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Premus

• quote:

Alıntıları Göster
    Evet benimde msn listemde olan herkes gitti bir anda... Bende dahil.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bendede aynısı oldu .. ama net vardı sadece msn gitti..
  • quote:

Alıntıları Göster
    bendede oldu. ankara
  • quote:

Alıntıları Göster
    Benim de msn düştü bir ara.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Yerin altından geçen kabloyumu etkiliyormuş o

• quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Yerin altından geçen kabloyumu etkiliyormuş o

Alıntıları Göster
    Belki de tüm o ufak tefek veri kayıpları, parazitler vs. birikip her şeyin bir süreliğine tıkanmasına sebep olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: brokholy

Belki de tüm o ufak tefek veri kayıpları, parazitler vs. birikip her şeyin bir süreliğine tıkanmasına sebep olmuştur.

Alıntıları Göster
    bnde önmli bir gun var saygı duruşu gibi organize bişey yapılcak zannettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

bnde önmli bir gun var saygı duruşu gibi organize bişey yapılcak zannettim

Alıntıları Göster
    kablo internet sorunsuz internet..... hiç düşme yok helal.. performasta mükemmel.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.