< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türkiye'de 500 kişiyi işten çıkaran Oppo'dan açıklama (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
düşünün ki borçlarınız var, zaruri giderleriniz var, bakmakla sorumlu olduklarınız var, zar zor yaşıyorsunuz ve size işinize son verildiğini söylüyorlar. bunu hayal edin...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumun çoğunluğunun buna itiraz etmeye hakkı yok.
İnsanlar boşuna bu ülkede memur olmaya çalışmıyor. Hadi liboşlar bu 500 işsiz arkadaşa iş bulun şimdi siz çok seviyorsunuz ya özelliştirme işlerini.
-
Adam Çinli. Cebini düşündüğü için Türkiye'de fabrika açmış. Ne yapsaydı? Reise yalakalık olsun diye 500 kişiye cebinden para mı ödeseydi?
500 kişiye, ailelerine Allah sabır ve kolaylık versin. Çok şey yazasım var ama ...
-
bir çok Batılı firma artık Çin'den ayrılma planındalar, tabi bunun içerisinde ticaret savaşları da var ancak bunlar bir gece olmuyor. Apple vs. de ayrılıyor rahat ol.
Habertürkhthayat.haberturk.com
Birer birer ayrılık haberi geliyorhttps://www.haberturk.com/dev-firmalar-uretimi-cin-disina-kaydirmaya-hazirlaniyor-2502161-ekonomi -
Türkiye'deki fabrikasında toplam kaç çalışanı vardı OPPO'nun? Türkiye'deki operasyonunu tamamen bitirmediler değil mi?
-
yeni ucuz iş gücü güney asya ülkeleri ve hindistan. çin aşamalı olarak terk edilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 11 Ocak 2022; 0:16:53 > -
sorun asgari ücret değil cahil arkadaşım ! muz cumhuriyeti olmamız !
oppo'da türk metal sendikası örgütlü yani 2021 yılında en düşük işçi maliyeti +7 bin ₺ civarındaydı .
bu yıl +10 bin ₺ civarında olacak tek sorun devleti ipleyen olmamasıdır !
-
Kurumsal firmalar dışında ki yerler için Türk vatandaşı çalıştırmak artık lüks oldu bu maaş zamlarıyla yarı fiyatına çalışacak suriyeli,afgan,türkmen,kırgız dolu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Asgari ücret enflasyona göre belirlenir, açlık sınırına göre belirlenir. Almanya en güzel örneği ve sadece nüfusunun %4 asgari ücret alıyor gerisini sen düşün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yönetim şekli belli ekonomi belli yani bende bir firma olsam bende takmam, umarım anlamışsındır Ortadoğu düşüncesine sahip arkadaşım. O fabrika açılınca uber süper sevinen ve ucuz işçi diye naralar atanlar düşünsün.
Oppo = çöp
Oppo telefonlarin özeti;
İşlemci süper,ram süper,arka kemera süper,ön kamera çöp veya işlemci süper,ram süper,ön kamera süper,arka kamera çöp veya işlemci süper,ön kamera süper,arka kamera süper,ram çöp veya ön kamera süper,arka kamera süper,ram süper,işlemci çöp...
Oppo telefonlarin genelinde bir istikrarsızlık var🤔
Yazilimdan hic bahsetmiyorum bile
111 beğeni alan yazı.Adamlar işten çıkarma nedenlerini anlatmış.Birçok firmada bunu yapacak.
herkez kendine göre haklı tabikide.Sorun nasıl çözülür onu bilemedim.
-
Tepki olarak sizler de bu marka telefonu satın almayın boykot edelim
-
ben tuzla oppo da 1 sene çalıştım daha dogrusu subat ayın da 1 yıl olacaktı herhangi bir neden söylemeden cıkardılar once 8 gun izin verdiler tum fabrikaya daha dogrusu üretim durdu sonra teker teker arayıp işten cıkardılar kaldıkı subat cıkarsalar kıdem tazmınatı alcaktım simdi isisz kaldım ve borcum var gecındırmem gereken bir ev iyi olmuş diyen arkadaslar nasıl 'INSAN' acaba
-
Oppo iyi yonetilmiyor iki de bir birbirinin çok benzeri cihaz çıkarıp duruyorlar, ondan sonra hepsine yetişemeyip güncel tutamiyorlar...eskiden yenilik oppo dan gelirdi şimdi orta seviye aynı ürünü ısıtıp duruyorlar..bizim ülkemizde ise döviz belirsizliği zaten her tarafı vurdu onlar iki kat etkilenmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X