|
Bildirim
Hayır çinli bir firmadan ne bekliyorsunuz? Adil davranmasınımı, kimseyi mağdur etmemesini mi? Kimsenin gözünün yaşına bakacaklarını sanmıyorum...
|
Yatırım için işçi maliyetleri önemli değil, önemli olan istikrar, hukuk devleti, bağımsız yargı ve dengeli siyasettir. Bunun sonucundada uzun vadeli plan yapabilirsin. Tesla gidip Avrupa'da işçilik maliyeti yüksek ülkelerden biri olan Almanya'ya değil, gümrük birliğine dahil ucuz işgücüne sahip Balkanlara veya Türkiyeye yatırım yapabilirdi ama yukarda saydığım sebepler dolayısıyla yapmadı.
|
Çöpten telefon buldum ekonomi çok eeyiiii yiggennn
|
ister çıkarır, ister kapatır, tamamen kendi tasarrufları.
|
demekki çin insan haklarına dayalı bir hukuk devleti olduğu için apple ve binlerce büyük şirket yatırım yapıyor oraya.
|
Asgari ücretin yükselmesini iyi sanan arkadaşlar daha durun bu başlangıç.
|
Al sana yeni Türkiyenin 2023 hedefleri
|
Binada üst katlarda yaşıtım vardı ben 5 senedir Arçelik'te çalışıyorum bana bak 1 haftada fabrikaya girdim cart curt konuşuyordu.
Neyse oda bende evlilik arifesindeyiz ben aldığım maaşlarda nakit ev eşyaları aldım o almadı gitti kredi çekti maaş geliyor diye o çıkartılanlarda buda var. |
Onun sebebi siyasi istikrar ve güvence sunmasıydı. Çin kendi içinde serbest piyasanın ve hukuk sisteminin geçerli olduğu komünist olmayan özel bölgeler kurarak bu işi yürütmüştü. |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |