Şimdi Ara

Türkiye'de 5G için ilk tarih verildi: Bekleyiş uzun sürecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
8.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 250 bin km fiber altyapısı ile ne 5G'si ya ahahahahhaha.

• raxetul kullanıcısına yanıt
    4.5G bildiğim kadarıyla nam-ı diğer 4G LTE Advanced deniliyordu.
    4.9G de var örneğin. O da 4G LTE Advanced Pro. Yanılıyor muyum?

• Eğer ülkemdeki 4G gibi olacaksa kalsın. 4G indirme hızı 10 megabitin üzerine çıktığını görmedim ama aynı ortamda kullandığım 3G H+ 16 megabite çıkıyor. Sırf bunu gördükten sonra 3G kullanmaya devam ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

5g olmayan yerler pandemi ile cebelleşiye  

5G virus yayiyeeeh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hana-MicHi__

2023’te her gün bir etkinlik var.

Sesli güldüm 😅😅😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzerinden yıllar geçmesine ragmen 3g daha stabil 4g sürekli kopuyor özelikle vodafone'de 4g de 16 falan alıyorum en fazla 3g 18-20 arası değişiyor ve kopma falan hiç bir şey olmuyor ülkede fiber yok hangi 5g den bahsediyor bunlar 5g için fiber lazım operatörler kazanıcak her zamanki gibi.

• 4.5g yi alıyormuyuzki 5g ye geçelim. düzgün 4.5g versinler ona razıyız. özellikle vodafone 4.5g yi bırak 3g hızı bile veremiyor

• hala 4.5g ye geçmemiş ben..

• Türkiye'de hız sorunu yok kota sorunu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

12 Pro Max akar.  

@~Lion King~

5G si olmayan telefon almayın dedikçe millet “önce 4.5g’yi halletsinler” gibi hezeyanlarda bulunuyorlardı. Şimdinin iphone 11 sahipleri 2 sene sonra çok ağlayacaklar 2.eli para etmiyor diye🥲

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimcell 100 mbit ile indiriyorum.

bence de çok yetersiz. :)

• noktasalih N kullanıcısına yanıt
    birincisi 4.5g diye bişey yok aslında. o verilen lte-a o kadar.
    ikincisi bunlar 5g verene kadar dünyada 6g çıkar.

• Neden 2023 ?

• 230'un ustunde bilim adami 5G'nin zararli olduguna dair hem fikir. Belcikada kuslar toplu olunce 5G'yi iptal etmislerdi. Cok kisa dalga araliklariyla sinyal yayildigi icin hucrelere zararli. Her seyde baliklama atlariz bunda atmadigimiz iyi olmus. Ne oldugu belli olmayan bir teknoloji icin cok mathap bir seymis gibi lanse edilip haber, bilim, teknoloji sitelerinde, kanallarda vs. habire bu teknolojiyi pompalama cabalari var. 5G aslinda ilk askeriyenin savas kullanimi icin cikardigi bir teknolojidir. ABD'de mikrodalga bolumunde calisan askerler beyin kanseriyle askerden ayrilmaktadir. Bu teknolojinin sagliga zararlari bagimsiz bir kurulus tarafindan incelenmelidir ama telekom firmalari buna para yedirip izin vermezler. Neyse gec gelmesi iyi olmus. Belki dunya akillanir 2 yila.

http://www.5gappeal.eu/the-5g-appeal/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samir_Rallye -- 28 Nisan 2021; 16:50:6 >

• Nedense her şey de 2023'e atılıyor. 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi 2 sene telefon değiştirmeye gerek yok :D
  • Evdeyiz nasıl olsa, bekleriz yüce hakân ımızın fermanını
  • İspanya dayım 100mbit upload ve download 15 euro, dünyada kur farkı ile 10kat fazla verseniz hala aynı performansta interneti alamadığınız ülke Türkiye.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.