|
Bildirim
1. "4G ihalesini 4.5G diye isimlendirip 5G için bir daha ihale yapılmaya ihtiyaç duyulmayacak "denilmişti.
2. "5G'yi ilk kullanan ülkelerden olacağız." denilmişti. Ben bu şekilde hatırlıyorum. |
2023’te her gün bir etkinlik var.
|
4.5g yi alıyormuyuzki 5g ye geçelim. düzgün 4.5g versinler ona razıyız. özellikle vodafone 4.5g yi bırak 3g hızı bile veremiyor
|
3GB internet paketi olan tarife kullanıyoruz. 7g gelse benane |
Almanya bile huawei’in altyapısını kullanırken biz neyine yerli alt yapıyı bekliyoruz dünya 5G’yi ülkesine yaymışken biz daha yeni yeni ülkenin belli bölgelerine kurmaya başlıyacaz
He bide 2 yıl önce falan ülkenin tamamı fiberle kaplanıcak denmişti noldu? |
Hangi dediği doğru oldu ki şimdiye kadar, kandırmışlardır yine verilen sözleri söylerken
|
4.5G çalışmıyor 5G şöyle kenarda beklesin
|
Hiç acele etmesin 5G, İstanbulun göbeğinde 4,5G çekmiyor, evimin içinden 4,5G ile max 8-12 mbit alıyorum. Bu mudur yani. Önce var olan geliştirilmeli. Kaldı ki operatörlerin verdiği paket miktarlarıda ortada, kur bakayım adam gibi 5G istasyon ağı, sonra bak bakalım millet paketlerini nasıl saniyeler içinde bitiriyor
Ha frekans - dalga boyu meselesi dir anlarım, 5G belki bu konuda lte den daha avantajlıdır belkide, bilmiyorum / araştırmadım. Eğer 5G gelecekse operatörler 2 haneli GB tarifelerini ucuza satmalılar. Hatta 3 haneli GB paketleri çok daha yaygınlaştırmalılar. |
Bu da mı seçim şeyi
|
|
rte: 5.5G ye hazırız |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 28 Nisan 2021; 15:11:48 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 28 Nisan 2021; 15:13:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
5g olmayan yerler pandemi ile cebelleşiye |
|
|
|
3GB internet paketi olan tarife kullanıyoruz. 7g gelse benane |