daha 4g yok türkiyede. ne 5g'si. 5g gelse bile utanmadan 10gb kotayla satacaklar. bütün planınızı yurtdışına çıkmak üzere yapın burada bir gelecek yok. dalga geçer gibi bir şahsın isteği üzerine 4.5g diye, 3g sinyalini 4g yapıp pazarladılar. hatta bir tane operatör 4g'nin gelişinden 5-6 sene sonra volte ve vowifi desteği getirebildi anca. ismini yazmayayım sonra dava ediyorlar. (utanmasalar getirmeyeceklerdi.) Fiyatlar hem kazık, hem kalitesiz. (genel olarak bu ülkedeki her şey için geçerli.) |
Türkiye'de 5G için ilk tarih verildi: Bekleyiş uzun sürecek (6. sayfa)
-
-
Yakın arkadaşlarım yeni telefon alırken 5G'li alsak daha iyi olur, 5G yoksa telefon çöp falan diyorlar.
Hayretler içerisinde kalıyorum. Daha evlerde kablolu 12 mbit zar zor çekip, operatörler 100 mbit dahi fiberde sağlayamazken
5Gli telefonun olsa ne olur.
-
Peki dostum görürsün ama sonra demedi demeyin. 15 Mbps tasınabilir interneti 99 liradan 269 lira yapan bir operator varken ülkede görürsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 29 Nisan 2021; 1:27:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Havalara bak hele 😂😂
Kusura bakma ama bu yazdığını velet yazmaz, sen ondan da gerisin.
Görmemişin gözü kördür, övüp dur böyle tamam, hadi kardeşim.
Hocam arkadaş 5G telefon almış ve 5G'nin 2023'de çıkıcağını öğrenince kendi sinirini hıncını buraya yazıp sallayarak çıkartıyor. Ama o kazığa oturdu biz değil. Bu yüzden sadece arkadaşa gülüyorum, dereyi görmeden paçaları sıvadığı için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 29 Nisan 2021; 1:20:27 >
Biz 5G'yi tüm ülkece rahat 2026 da geceriz.
Aldığım cihaz oldukça ucuz bence kazığa siz oturcaksınız artan kur ve yurtdışında da ortalama fiyatların artmasından dolayı. Yenisi varken niye eski teknoloji alayım. Zaten yılda 1-2 kere telefon değiştiriyorum sırf 5G için de almadım. Ben de biliyorum işkembeden salladıkları gibi ilk kullanan ülkelerden olmayacağımızı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir şeyi övdüğüm yok. Mesajımın birinde cihazı gayet ucuza denk getirdiğimi söyledim diğerinde de internetimin yeterli olduğunu arkadaşın dediği gibi çok büyük zam gelirse de hattın birini kapatıcağımı belirttim fazla para vermemek için. Benüm yazdıklarım çocukça değil ama senin zekan max o kadar büyük ihtimal. Ne demek istediğimi algılayamışsın. 350 euro luk cihazla veya 119 liraya kullandığım netle mi hava atıcam? Ülke son yıllarda ekonomik olarak bu kadar bitmese herkesin alabileceği şeylerdi. Hava atılcak bi şey değil yani o saydıklarım. Şansım kuzenlerimin yurtdışında yaşaması ve oturduğum evin santrale yalın olması.
Taşınabilir internet fiyatlarını bilmediğim için o konuda bi şey söyleyemem. Umarım öyle olmaz ve herkes kullanır. Zaten şu an bile 2500-3000 tl ye 5G cihaz alınabiliyor bir şekilde. Bize gelene kadar tüm cihazlar 5G olur.
Ben hız manyağı, telefon manyağı biri değilim sizin gibi. Bana telefon arama yapsın, whatsapp, twitter dh forum girsin yeter. Hızımda 10 mbps de olsun yeter, kazığa da oturmadım 2k'ya işimi görecek güzel bir tane aldım. Sen git kitap falan yaz, çiçek felan topla bu forumda olma bence
Allah aşkına 5G özellikle telefonlar kaçıyor mu, diyelim son dakika verdiler 5G RTE tarafından onaylanmadı diye ne yapacaksin?
Lüzumsuz laflara gerek yok, önce bir gelsin 5g sonra telefonunu da alırız. Gün geçtikçe aldığjn telefonun değeri azalıyor bilmiyormusun?
Bak bende altyapı olmadığı için x firmasından 215 liraya taşınabilir 10 mbps internet aldım, evde 7 mbps görüyordum ülke böyle işte, fırsatçı çok önceden o 10 mbps 99 liraydı neden 199 oldu?
Online eğitim sezonu acıldı ya ondan, iyi ki kurtuldum. Şimdi çok güzel bana yeticek en az 30 gördüğüm bir internetim var
Valla o konuda haklısın telefon manyağıyım. Bunun sebebi ise yıllardır ne dizi izlerim ne oyun oynarım o yüzden ne odamda tv var ne de pc. Arada işim olursa kardeşimin pc ye geçiyorum o da 1-2 ayda bir. Bol bol fotoğraf çekerim gezerim tozarım belgesel izlerim vs. Günde 12-14 saat telefon ekranına bakıyorum. Bi zahmet tv ye pc ye harcamadığım parayı telefona harcıyayım. Ayrıca teknoloji sever olarak yerim tam da bu forum.
Aga ben telefonda sırf 5G var diye almadım zaten. Telefon alıcaktım almışken 5G li aldım. Hem de çok ucuza aldım. İndirim yakaladım kuzenin şirkete faturalatıp BTW yi geri aldım vs derken 12 Pro nun S21 in 3 te 1 i fiyatına onlara yakın ayarda cihaz aldım. Gelmezse gelmesin zaten şansıma evimde internet altyapısı iyi. Beklememin sebebi gecikmenin düşmesi o da çok görüntülü konuştuğum için. Arada sırada gecikme oluyor gelmezse de kamerayı kapar sesli ararım kuzenleri dünyanın sonu değilya. Uzun lafın kısası 5G alabiliyorken 4G mi alsaydım o fiyata
Hayırlı olsun ne diyeyim ben, bana farketmiyor ha 5G ha 4G.
Ne güzel işte evinde şu an her şeye yeticek internet var. Bu şekilde evinde interneti iyi olan ve dışarda mobil veriyi çok kullanmayanlar için 5G nin gelmesinin pek bi zararı olmaz diye düşünüyorum. Yoksa mobil veriyi çok kullanan için bu ülkede durum hep inanılmaz kötüydü bundan sonra da ne olursa olsun daha kötü olur.
Ben mobil veriyi sadece altyapı çalışması olursa, dışarda, kardeşim bana kızıp modemi kapattığında sadece kullanırım. Ama insanoğlu işte suyundanda banmak istiyor, kim istemez ucuz limitsiz mobil internet?
Vodafone'den yeni hat aldım bu ay, ilk 3 ay 30 liraya 25 GB 750 dk 250 sms alıcam. Sonra da bimcelle geçerim. 14 GB 32 TL.
5G'ye geçmeden önce hizmet kalitesini artırsalar keşke. Güya 4G Advanced kullanıyoruz ama Turkcell'de bile çoğu yerde 3G'ye düşüyor hizmet. 5G'de böyle olacaksa gelmese daha iyi.
-
4.5g icinde iyi yatirim yapmasi gerektigi soyleniyordu simdi hali belli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X