Şimdi Ara

Türkiye'de 69-70 model charger var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettim. Şöyle araba sitelerine falan bakıyorum türkiyede denk gelmedim. Bu amerikan kasından Türkiye'de var mıdır? Varsa bile fiyatı ne kadardır? Açıkçası ölmeden önce kullanmak istediğim bir araba belki 10-15-20 sene sonra kullanırım :)

Yada şöyle sorayım diyelimki 69 model charger Türkiye'de edinmek istiyoruz. İster hurda olsun şöyle baştan aşağı toplatalım ister eksiksiz ikinci el alalım. Fiyatı tahmini ne kadar tutar? Şimdi hiç binilecek araç değil çok yakıt içer falan demeyin o konulara girmeyelim çünkü burda bir canavardan söz ediyoruz ve altı üstü bir tartışma :) Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• amerikada toplanmasi 100 bin dolari buldu, 15 bin daha istiyor, arkadasim bitiremedigi icin garajda yatiyor suan. ornek olarak soyledim
  • Türkiye'de toplatamazsınız. Eskidendi onlar. Klasik olarak getirmek daha mantıklı ve ucuz olur.

Bence Türkye'de vardır, olabilir. Belki 69 olmaz da 72 olur, ama vardır. İki üç defa AMC javelin bile gördüm, Charger haydi haydi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

amerikada toplanmasi 100 bin dolari buldu, 15 bin daha istiyor, arkadasim bitiremedigi icin garajda yatiyor suan. ornek olarak soyledim

Beygir gücü kaç hocam onun? Birde arkadaşın amerikada mı yani orada mı yaşıyor, orada mı topladı yoksa Türkiye'ye sipariş falan mı veriyor?
  • Amerikan oto forumlarını incele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niirvana kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da çok zorlandım. Yetenekli usta, kazalı pahalı araba toplayıp kaskodan güzel kazanıyor. Diğer halde başında durmak lazım, trafik de malum, bir bakayım deyince bütün günü yiyor.

Neticede olmaz değil ama ABD'den getirmek ucuz olur diye düşünüyorum. Klasikçilerin etkinliği vardı geçen sene, büyük çoğunluğu ithal araçlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

TÜrkiye'de neden toplanmasın dostum şuan toplanan iki,üç tane charger var hemde usa kondisyonunda toplanıyor.

şuan toplanan chargerlar dan ikisi
     Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı?

Motoruyla beraber baştan toplanıyor galiba onlar. Oda bayağı para ister ne hocam. Parçası amerikadan mı geliyor yoksa Türkiye'de orjinal amerikan parçası satan yer var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Türkiye'den charger lar
     Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı?

Hepside birbirinden güzel kardeş nereden buldun bunları? :) Özellikle şu siyah renkli olan 34 et 2722 mükemmel duruyor. Belkide ben istanbulda yaşamadığımdan görmedim hiç Türkiye'de charger.

• dovakhin19 D kullanıcısına yanıt
    Paran yoksa charger la ne işin var?

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Devlet klasik araç ithalatından aldığı vergiyi,2015 model araçtan almıyor yurt dışından araç getirmek hem çok zahmetli hemde vergi olarak çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lights.Out

Paran yoksa charger la ne işin var?

Kaderde kullanmak var ise bir gün kullanırız. Her şeyi akışına bırakmak lazım.
  • quote:

Devlet klasik araç ithalatından aldığı vergiyi,2015 model araçtan almıyor yurt dışından araç getirmek hem çok zahmetli hemde vergi olarak çok yüksek.

İyide kardeş devlet Türkiye'de toplattığın charger'la, yurt dışından getirdiğin charger'dan aynı vergiyi almayacak mı sonuçta?
  • quote:

Geçenlerde tam apaci zenci isi bir camaro fotosu gördüm. Ankara sanayide çekilmiş. Ülkeye yeni girdiği ve icradan alındığı söyleniyordu. Bu olay nasıl oluyor? Araç ayrı, motor ayri mı sokuluyor vergi ve yasaklardan kurtulmak için? Yüksek vergiden ziyade çalışır durumda klasik sokmak yasak diye biliyorum.

• Bahsettiğim araç:
     Türkiye'de 69-70 model charger var mı? Türkiye'de 69-70 model charger var mı?

• Lights.Out kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye her türlü klasik araç getirebilirsin yürür durumda olsun yeter,aracın motorunun büyüklüğü ,kasasının ne durumda olduğu önemli değil. fotoğrafını verdiğin araç 1971 camaro yurt dışından ithal eden kişi maddi veya başka bir sorun yaşayıp aracı gümrükte bırakmış olabilir. bu araç daha sonra açık artırmaya çıktı istanbul/kartalda tamirhane garaj var onlar aldı fotoğrafın çekildiği yerde ankara değil istanbul dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 19 Mayıs 2015; 19:49:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

amerikada toplanmasi 100 bin dolari buldu, 15 bin daha istiyor, arkadasim bitiremedigi icin garajda yatiyor suan. ornek olarak soyledim

Beygir gücü kaç hocam onun? Birde arkadaşın amerikada mı yani orada mı yaşıyor, orada mı topladı yoksa Türkiye'ye sipariş falan mı veriyor?

500 motordan cikis ama kayiplarla tekere 250 aktarabildik , ben ve arkadasim amerikada ogrenciyiz , mezuniyet hediyesi toplamaya basladik, orda topladik trye getircektik ama cilgin vergi cektiler.
  • bu arada nesini eksilediniz onu anlamadim , illa ispat icin gidip videoydu fotoydu mu paylasalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSt3am -- 21 Mayıs 2015; 0:15:06 >
  • Cumartesi günü öğlen Kartal Sahil'de yanımızdan geçti gitti. Siyahtı, ateş ediyor mübârek

• quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Cumartesi günü öğlen Kartal Sahil'de yanımızdan geçti gitti. Siyahtı, ateş ediyor mübârek

Gerçekten çok efsane bir araç. Ölmeden bir tane almak istiyorum gerekirse amerikaya giderim yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Cumartesi günü öğlen Kartal Sahil'de yanımızdan geçti gitti. Siyahtı, ateş ediyor mübârek

Gerçekten çok efsane bir araç. Ölmeden bir tane almak istiyorum gerekirse amerikaya giderim yani :)

Önce yakıt parasını hazırlayın hocam, Amerika'ya gitmek için harcayacağınız yakıt bedeli, aracın bedelinden fazla olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.