Şimdi Ara

Türkiye de Adamlık Bitmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hasta olan bi arkadasimiz (kardeşimiz) için bir karakter alalım dedik. Uğrastik didindik bir miktar para denkleştirdik.
    Sahibiden gibi bir siteden hesap bulduk. Almaya kalkıştık.
    ne diye? Kardeşimizin gönlü olsun diye. Sonrada League of Legends den "Stefer" Kullanici adli birkaç soysuz kişilikle anlastik. Hesaba yatirdik Kendileri ise dolandırmayı secmisler. Dolandırdilar

Sadece sunu soruyorum. Türkiye de guvenilecek 1 adam kalmadimi? İnsaf, İnanc, vicdan gibi kavramlar tanımsız mi kaldı ?

Yazik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• steferr adam midir

• Anlastigimiz Kişinin Hesabi, Söz konusu alışverişi yapilan karakter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

steferr adam midir
    Troll gibi duruyo, değilse geçmiş olsun.

Normalde gram üzülmem hesap almaya çalışıp, ya da eloboost yaptırmaya çalışıp dolandırılanlara ama hasta çocuk içindiyse geçmiş olsun.
  • Sagolun, Bu arada yarına sırf ibret olsun diye Savcılığa Bilişim Sucu İhbarinda bulunacagim.
    Degermi be kardeşim 3-5 kuruşa?

• quote:

Orijinalden alıntı: BannedAccount

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun
    Karşılıklı güvence sağlanmadıktan sonra Türkiye'de internetten alışveriş yapmıyacaksın
    Gerekirse satıcının Ad-Soyad-Adres-Telefon-Tc kadar alıcaksın
  • Bilisim suclari bakmaz o ise arkadasim, hesap almakta neymis? Var mi oyle sey? Yasal olmayan bir is yapip, dolandiriissin iste. 65 tane tc kimlik no olsa elinde ne ise yarar. Sadece gecmis olsun derim ve nasihat olarakta bir bardak soguk su icmeni tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 155 i aradim, bu bilişim de dolandırıcılık oluyormuş. Boyle bi bilgilendirme yaptılar. Doğruluğunu bilemeyecem artik

• Yasal olmayan bir iş yapmışsınız sonucunu bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: the_KHA

Bilisim suclari bakmaz o ise arkadasim, hesap almakta neymis? Var mi oyle sey? Yasal olmayan bir is yapip, dolandiriissin iste. 65 tane tc kimlik no olsa elinde ne ise yarar. Sadece gecmis olsun derim ve nasihat olarakta bir bardak soguk su icmeni tavsiye ederim.

TC Anayasasina gore bilisim sucudur. Riot oyun ici haksiz rekabet oldugu icin oyun ici kurallarina uymadigindan banlar. Oyle olmasa insanlar Knight, Silkroad vs gibi oyunlardaki dolandirmalarinda 2-3 yil ceza nasil alsin zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkancolak -- 14 Nisan 2015; 21:57:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Yasal olmayan bir iş yapmışsınız sonucunu bilemem
    adam haklı. zaten hesap alım satımı yasak. dikkat edin aleyhinize olmasın. yinede geçmiş olsun :(

türkiye
  • Riota herhangi bir bilgilendirme yapsammi bilmiyorum. Yapmalimiyim sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Yasal olmayan bir iş yapmışsınız sonucunu bilemem

Yasal bir is yapmislar arkadasim. Oyunun icinde adam oldurmek oyun kurallarina gore serbest diye TC kanunlarina gorede serbest olmadigi gibi TC kanunlarinda bilisim sucu olarak geciyor para karsiliginda kisisel bir hesap-icerik satin almis oluyor. TC'ye gore bu hesap satin alan kisinindir Riot banlayabiliyorsa bunu o en basinda kabul ettiginiz bilgilerin icinde o hakki ona veriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vegaas

Riota herhangi bir bilgilendirme yapsammi bilmiyorum. Yapmalimiyim sizce ?

Suc duyurusunda bulun Riot ip uzerinden kontrol yapar farkli bilgisayarlarda giris yapilmadiysa hesaba dokunmaz. Mahkemeye gidip hakli bulundugunda sonucu Riot'a atarsan hesabi banlarlar yanina kalmaz o adamin. Tavsiyem git ifadeni ver cok zor isler degil bunlar. Bu adamlar biz useniyoruz diye korkmadan bunlari yapiyorlar. Ifaden yeterli oluyor kamu davasi aciliyor kisisel bir dava degil zaten mahkemeye gitmene bile gerek yok gerekli belgeleri ifadende ver yeter o adama 1-4bin civari ceza gelir eger hakliysan.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkancolak

quote:

Suc duyurusunda bulun Riot ip uzerinden kontrol yapar farkli bilgisayarlarda giris yapilmadiysa hesaba dokunmaz. Mahkemeye gidip hakli bulundugunda sonucu Riot'a atarsan hesabi banlarlar yanina kalmaz o adamin. Tavsiyem git ifadeni ver cok zor isler degil bunlar. Bu adamlar biz useniyoruz diye korkmadan bunlari yapiyorlar. Ifaden yeterli oluyor kamu davasi aciliyor kisisel bir dava degil zaten mahkemeye gitmene bile gerek yok gerekli belgeleri ifadende ver yeter o adama 1-4bin civari ceza gelir eger hakliysan.

Yarina adliyedeymis sanirim. Gidip suç duyurusuyla ifade edecegim. Böylelerine ibret-i alem olsun..

Şuana kadar agizimi bozmadan konuşmaya dikkat ettim. Umarım Bu titizliği gerçektende cezalandirirken de Polisimiz / Yargimiz gosterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vegaas -- 14 Nisan 2015; 22:19:41 >

• quote:

quote:

quote:

Yarina adliyedeymis sanirim. Gidip suç duyurusuyla ifade edecegim. Böylelerine ibret-i alem olsun..

Şuana kadar agizimi bozmadan konuşmaya dikkat ettim. Umarım Bu titizliği gerçektende cezalandirirken de Polisimiz / Yargimiz gosterir.

Alıntıları Göster
    Kolay gelsin. Riot'un yapacağı en fazla o hesabı sınırsız banlamak olur ama söyleyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Kolay gelsin. Riot'un yapacağı en fazla o hesabı sınırsız banlamak olur ama söyleyeyim.

Cezasiz kalmasından iyidir. Umarım yarina derdimi güzelce anlatabilirim.

Cevaplayan herkese ayrı ayrı teşekkürler arkadaslar. Yarina Geldiğimde sonucu buraya yazacağım bakalım ne olacak.

• siz akıllanmamakta ısrarlısınız anlaşılan. zorla dolandırılmaktan zevk alıyorsunuz. sen gerekli tedbirini almazsan işini savsaklarsan o da dolandırır başkası da. kendi işinizi sağlam yapmayıp laf atmayın. o hırsızlığını yapıyor sen tedbirini alacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

siz akıllanmamakta ısrarlısınız anlaşılan. zorla dolandırılmaktan zevk alıyorsunuz. sen gerekli tedbirini almazsan işini savsaklarsan o da dolandırır başkası da. kendi işinizi sağlam yapmayıp laf atmayın. o hırsızlığını yapıyor sen tedbirini alacaksın.

Arkadas gerekli tum bilgileri almis karsi tarafin Tc'sini dahil. Burada gerekli tedbiri almasa bile yasalar dogru olanin yaninda bu konuda. Yaptirim konusunda kimse ugrasmadigi icin dolandirildim konularini goruyorsunuz ve bu yorumu yapiyorsunuz. Brezilyada Rio'daki kartellerin sokakaklarinda hergun insanlar olduruluyor polis hicbir sey yapmiyor yasal olmadigi halde. Buda ani durum gerekli cogunluk saglanirsa herkes ozenli davranir ve usenmezse bu olarlar kokunden biter. Bu durumda nasil olsa bana birsey olmaz kimse 3-5 lira icin suc duyurusunda bulunmaz diyip insanlari dolandirmakla, siz akillanmazsiniz zorla dolandirilmak istiyorsunuz gerekli tedbiri almazsan dolandirilmak sana haktir dusuncesi arasinda bir fark goremiyorum. Degismesi gereken insanlarinda iyi niyetliler degil yasalarin yaptirimlariyla kotu niyetliler oldugunu dusunuyorum. Birde bu gerekli tedbiri almazsaniz dolandirilirsin sana haktir demek bana kisa giyinirsen tecavuz haktir diyen kisiliksiz insanlarin dusuncelerini cagristirdi. Yapi olarak aynilar icerikleri daha turk halkinin namus dedigi onemli noktasinda degil sadece. Kisisel algilamayin cumlelerimi oyle anlasildiysam siz cevap yazmadan ozur dilerim simdiden konuyu kapatalim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

siz akıllanmamakta ısrarlısınız anlaşılan. zorla dolandırılmaktan zevk alıyorsunuz. sen gerekli tedbirini almazsan işini savsaklarsan o da dolandırır başkası da. kendi işinizi sağlam yapmayıp laf atmayın. o hırsızlığını yapıyor sen tedbirini alacaksın.

Arkadas gerekli tum bilgileri almis karsi tarafin Tc'sini dahil. Burada gerekli tedbiri almasa bile yasalar dogru olanin yaninda bu konuda. Yaptirim konusunda kimse ugrasmadigi icin dolandirildim konularini goruyorsunuz ve bu yorumu yapiyorsunuz. Brezilyada Rio'daki kartellerin sokakaklarinda hergun insanlar olduruluyor polis hicbir sey yapmiyor yasal olmadigi halde. Buda ani durum gerekli cogunluk saglanirsa herkes ozenli davranir ve usenmezse bu olarlar kokunden biter. Bu durumda nasil olsa bana birsey olmaz kimse 3-5 lira icin suc duyurusunda bulunmaz diyip insanlari dolandirmakla, siz akillanmazsiniz zorla dolandirilmak istiyorsunuz gerekli tedbiri almazsan dolandirilmak sana haktir dusuncesi arasinda bir fark goremiyorum. Degismesi gereken insanlarinda iyi niyetliler degil yasalarin yaptirimlariyla kotu niyetliler oldugunu dusunuyorum. Birde bu gerekli tedbiri almazsaniz dolandirilirsin sana haktir demek bana kisa giyinirsen tecavuz haktir diyen kisiliksiz insanlarin dusuncelerini cagristirdi. Yapi olarak aynilar icerikleri daha turk halkinin namus dedigi onemli noktasinda degil sadece. Kisisel algilamayin cumlelerimi oyle anlasildiysam siz cevap yazmadan ozur dilerim simdiden konuyu kapatalim.

Alıntıları Göster
    Gelişmelerden haberdar edebilir misin hocam merak ettim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.