|
Bildirim
asgari ücretli alınan maaşla taksit ancak 2.5 yılda bitiyor :))
|
O süre artacaktır. Zira geçtiğimiz senelerdeki en pahalı telefonlar bugün orta seviyenin bir tık üstü olan telefonların fiyatı kadar. 3-4 sene önce en pahalısı 2500TL iken bugün S, Note, M, Z serisi dediğinizde en günceli 2500 liradan kapı açar olmuş durumda. Halkın çoğunluğu için büyük paralar bunlar. Diğer taraftan 1.5-2 senelik telefonlar daha bir o kadar götürebilecek donanıma sahip. Eskisi gibi 512MB yetmedi 1GB'a geçeyim devri bitti sayılır. 2GB yetmedi denecek bir şey yok piyasada. Arkada 10 uygulama sürekli çalışmaz da 6-7 uygulama çalışır, yine de kullanıcıların çoğunun fark edeceği ve telefonu değiştirmesini gerektirecek bir şey değil.
|
bi telefonu 3 yıldan fazla kullanınca kendimi kârda hissediyorum
|
Madem değiştirme sıklığı 2,5 yıl'sa tüketim çılgınlığı deyip ne diye zırt pırt vergi yükseltiyorlar lan.
|
Millet her sene son model iPhone alıyor ya ne 2,5 senesi, keşke dedikleri gibi olsa.
|
Benim de telefon değiştirme sıktığım 2,5-3 yıl. İşi bitene kadar kullanırım. Param olsa bile iphone almam. Burda ki yorumlardan da dh kullanıcılarının telefon alma istatiklerini çıkarın bence.
|
Eskiden insanlar 10 yılda bir değiştirirlerdi akıllı telefonlar çıkınca bu sayı 2,5a indi
|
Sık değiştirmekten hoşlanmıyorum, alışkanlıklar var, bozulması hoşuma gitmiyor.
Dönemin en iyi telefonlarından birisini seçerim, 4 yıl rahat götürür beni o telefonda. Daha da fazla götürürse ne ala ama maksimum 5 yıldır kullanımım. Ben nasıl az değiştirmeyi seviyorsam, sık değiştirmekte tercihtir. İsteyen ayda bir değiştirsin. İnsan mutlu olsun, Allah hastalık vermesin yeterki. |
En az 3 sene kullanmadan değiştirmemek lazım. Yazık günah o kadar para veriliyor. Bari iyice kullanalım. İsraf olmasın.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 4 Ağustos 2020; 13:54:38 > |
|
|
|
|
|
|