Şimdi Ara

TÜRKİYE'DE ALTYAPIYA VERİLEN ÖNEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ülkeden adam gibi topçu çıkmaz arkadaş yabancı ülkelere bakıyorsunuz okullar böyle kariyer yolunda iyi adımlar adan sporculara kolaylık tanıyor okullarını vs antreman saatlerine göre düzenliyorlar burada ise adam okuldan çıkıyor antremana yetişmek için binbir takla atıyor oraya yetişeceğim derken zaten antremanı yolda yapıyor bu ülkede bu konuya acilen bir düzenleme getirilmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa türk sporu asla gelişmez üç büyüklere bakıyorsun bir mevkii de adammı eksik hiç altyapıdan oyuncu deneyelim bakalım nasıl olacak yok direk dışarıda oyuncu getirmeye bakıyoruz adamlarda oyuncuyu yetiştirip bize güzel güzel kilitliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrainDrain -- 8 Ekim 2016; 11:07:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bizim ülkemizde hangi altyapı sistemi düzgün işliyor ki ? Eğitim sistemi bile belli aralıklarla sil baştan yapılıyorken, kalkıp sporcuya göre eğitim sistemini hafifleten yada sporcuya uygun eğitim sistemi getiren bir mekanizma bekliyorsun ?

Bizim ülkemizde temel sağlam atılmamış durumda ve sürekli kat çıkıyoruz, haliyle sağlam bina oluşturamıyoruz...Hafif bi sallantıda sistem yeniden yapılıyor fakat aynı temel üstüne...

Bende bu ülkede futbol oynamak futbolcu olmak için çabaladım, fakat bizim ülkemizde futbolcu olacaksan şöyle oluyor...Ya herşeyi kenara bırakıp tamamen futbola odaklanacaksın ya futbolcu olacağım derken hiç bir şey olamayıp ortada kalacaksın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam bizim ülkemizde hangi altyapı sistemi düzgün işliyor ki ? Eğitim sistemi bile belli aralıklarla sil baştan yapılıyorken, kalkıp sporcuya göre eğitim sistemini hafifleten yada sporcuya uygun eğitim sistemi getiren bir mekanizma bekliyorsun ?

Bizim ülkemizde temel sağlam atılmamış durumda ve sürekli kat çıkıyoruz, haliyle sağlam bina oluşturamıyoruz...Hafif bi sallantıda sistem yeniden yapılıyor fakat aynı temel üstüne...

Bende bu ülkede futbol oynamak futbolcu olmak için çabaladım, fakat bizim ülkemizde futbolcu olacaksan şöyle oluyor...Ya herşeyi kenara bırakıp tamamen futbola odaklanacaksın ya futbolcu olacağım derken hiç bir şey olamayıp ortada kalacaksın :)

Hocam dedikleriniz kelimesi kelimesine doğru ama sonrada milli takım neden böyle milli takım neden şöyle diye de laf yapıyoruz bu ülkede bence futbolcu olmak için ya sağlam bir torpil gerekli ya da okulu falan bırakıp sakatlanıp kariyerin bitmesini de göz önüne alarak okumamak ancak bu da hiç akıl kârı değil kısacası çok çok zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkeden topçu çıkıyor çıkmıyor değil fakat bu .... millet onu şovmene dönüştürüyor.

Futbolcuları peygamber ilan etmeye devam. Bak şimdi Emre Mor'a adamı peygamber ilan ettiler.Sonu Arda abisi gibi olacak 1 gün maç yapar 10 gün Bayrampaşalıyız röportajı verir. Bu ülkeden topçu çıkar fakat futbolcu çıkmaz.
  • Altyapilarda egitimler de zayif. Yabanci tdler gelip a takima pas, top kontorlu gibi temel seyleri ogretiyorlar. Daha nerede duracagini bilmeyen futbolculara yabanci td kendi kafasindaki sistemi uygulayamiyor. O yuzden yerli tdler gaz verip yonetiyorlar.

Bu yuzden once altyapi sistemini duzeltmek lazim. Artik butun hocalari yurtdisindan mi getirirler onu bilemem. Ayrica tesislerin de iyi olmasi lazim ama daha a takimin bile antrenman tesisleri yeterli olmayan takimlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Altyapilarda egitimler de zayif. Yabanci tdler gelip a takima pas, top kontorlu gibi temel seyleri ogretiyorlar. Daha nerede duracagini bilmeyen futbolculara yabanci td kendi kafasindaki sistemi uygulayamiyor. O yuzden yerli tdler gaz verip yonetiyorlar.

Bu yuzden once altyapi sistemini duzeltmek lazim. Artik butun hocalari yurtdisindan mi getirirler onu bilemem. Ayrica tesislerin de iyi olmasi lazim ama daha a takimin bile antrenman tesisleri yeterli olmayan takimlar var.

Tabii ki altyapidada egitimler zayif ama bence oncelikli duzenleme egitimle sporu ayni anda goturebilmek adina olmali bu sekilde cok daha iyi sporcular cikar bence ne yetenekler var mahalle aralarinda ama bunlari hem kesfedemiyoruz hemde kesfetsek bile yeterli egitim veremiyoruz baska ulkelerden barcelona ya real e oyuncu gidince hic olay olmazken biz bir tane gonderdik diye kral yapiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Ülkeden topçu çıkıyor çıkmıyor değil fakat bu .... millet onu şovmene dönüştürüyor.

Futbolcuları peygamber ilan etmeye devam. Bak şimdi Emre Mor'a adamı peygamber ilan ettiler.Sonu Arda abisi gibi olacak 1 gün maç yapar 10 gün Bayrampaşalıyız röportajı verir. Bu ülkeden topçu çıkar fakat futbolcu çıkmaz.

Hocam adam gibi duzenlemeler yapsalar futbolcuda cikartiriz da adam akilli bu ulkede spor ve egitimi birlikte goturmek cok zor ya egitimi sececeksin yada futbolu ikisi bir arada yurumuyor kesinlikle futbolu secsen bir sajatlikta kariyerinin bitip mesleksiz evde sap gibi oturma riski var okulunu secsen kucuklugunden beri hayalini kurdugun seyi yapamiyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Ülkeden topçu çıkıyor çıkmıyor değil fakat bu .... millet onu şovmene dönüştürüyor.

Son cümleyle de toplumsal bir yarayı olabildiğince felsefik bir bakış açısıyla yorumlamışsın. Tebrik ederim. Topçu olur futbolcu olamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.