Şimdi Ara

Türkiye'de Doğmaktan Ve Türk Olmaktan Gurur Duyanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Bunu sen mi söylüyon afsdgsfgfdgsfd.
    Adamlar milliyetçi. Senin Hitlerin bir alt aşaması. Hitlerden de anlaşılacağı üzerine pek aklı selim insanların yolu değil yani.

Sen çok aklı selim yoldasın?

Hem de nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Kendi seçemediğiniz bir şey için nasıl gurur duyuyorsunuz yahu?

Ermeni olsanız Türklerden nefret edecektiniz. Ermeni olmanızla gurur duyacaktınız. Mensubu olduğun milletle gurur duymak çok saçma.

Pekala şöyle diyelim milli maç izliyorsun takımından gurur duyuyorsun, yoksa duymuyormusun eğer duymuyorsan ya takım seni utandırıyordur yada sen duygularını yitirmeye başlamışsındır ve duygusuz ruhsuz bir insanın bence odundan farkı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Türkiye'de doğmadım ama gurur duyuyorum, bu duygu kaleme alınabilir mi onu da bilmiyorum.

Can sen Gagavuz felanmısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

Ermeni olsanız Türklerden nefret edecektiniz. Ermeni olmanızla gurur duyacaktınız. Mensubu olduğun milletle gurur duymak çok saçma.

Pekala şöyle diyelim milli maç izliyorsun takımından gurur duyuyorsun, yoksa duymuyormusun eğer duymuyorsan ya takım seni utandırıyordur yada sen duygularını yitirmeye başlamışsındır ve duygusuz ruhsuz bir insanın bence odundan farkı yoktur.

Yahu milli maç ile ne alakası var? Ben, ''Bir Türk dünyaya bedeldir'' ya da ''Tanrı Türkü korusun'' gibi söylemler içinde olan milliyetçi arkadaşlar için dedim onu.

Milli takımı komünisti de, sosyalisti de, liberali de, kapitalisti de, milliyetçisi de izler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Bunu sen mi söylüyon afsdgsfgfdgsfd.
    Adamlar milliyetçi. Senin Hitlerin bir alt aşaması. Hitlerden de anlaşılacağı üzerine pek aklı selim insanların yolu değil yani.

Sen çok aklı selim yoldasın?

Hem de nasıl.

Pm ile bana ismini soyismini yazar mısın?
  • Irkımızı biz seçemiyoruz fakat dünya üzerinde köklü geçmişe sahip olan bir ırktanım.bunun dışında persler , ingilizler , yunanlılar aklıma şuan bunlar geldi gibi ırklarda yer yüzünde köklü ırklardan ve her insan ırkını tabii ki sever ama ben şuna inanıyorum her ırkında özellikleri var.mesela alman kurdunun eğitimi çok kolaydır çünkü 100 seneye yakın eğitim görüyorlar ve çabuk eğitiliyorlar oysa sivas kangalı 20 senedir eğitim görüyor ve eğitimi zor ama 60 70 yıl olunca kangallarda daha rahat eğiltilcek.burdan şuraya gelmek istedim türklerde ister inanın ister inanmayın savaşçılık özellikleri çok yüksek bir ırk ve zor zamanlarda müthiş şeyler yapabilen bir ırktanım bu yüzden geçmişimle beraber bunlarlada gurur duyuyorum.
  • Çok memnunum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

Yahu milli maç ile ne alakası var? Ben, ''Bir Türk dünyaya bedeldir'' ya da ''Tanrı Türkü korusun'' gibi söylemler içinde olan milliyetçi arkadaşlar için dedim onu.

Milli takımı komünisti de, sosyalisti de, liberali de, kapitalisti de, milliyetçisi de izler.

Mensubu olunan milletle gurur duymak benim için bu ve bunun gibi şeylerdir zaten, örnek verdiğin milliyetçi sözlere katılmak zaten elde değildir, fakat her milletin bu tür gaz ve haz verici ''tanrı amerikanın yanında vs vs'' gibi sözleri var bunlara pekte kulak asmamak, takılmamak gerekiyor bence.Mühim olan milli bilinç ve ortak duygulardır, ben bu ülkenin kalkınmasını gelişmesini arzu ederken bölünmesini isteyen bir başkasıyla aynı toprak üzerinde yaşıyorsam zaten orada pek milliyetçilik kalmamış demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

Türk olduğundan gurur duyanlar bence başka vatanda doğsaydı yine milliyetleriyle gurur duyacaklardı.

Gurur duyacakları varmış :)

İnsanın kendi takımıyla gurur duyması gibi bi şey. Oysa yeri geliyor diğer takımlar başarılı oluyor. Ama sen yine sadece kendi takımınla gurur duyuyorsun, sebebi ise senin takımın olması, başka sebep yok :)

Ki hadi %99 diyeyim, daha bilimsel olsun :D %99'umuz safkan Türk değil :D

Türk olmayı seviyorum, o ayrı. Ama mesela Maltalı olmayı da seviyor olabilirdim şu an, geçen sene eurovision temsilcileri çok sempatikti :D

Safkan ne demek lan at mıyız biz ? Arap atı İngiliz atı falan diye..
  • Nedene gerek yok.Türk olmaktan da Türkiyede doğmaktan da Müslüman olmaktan da Izmirli olmaktan da gurur duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

Türk olduğundan gurur duyanlar bence başka vatanda doğsaydı yine milliyetleriyle gurur duyacaklardı.

Gurur duyacakları varmış :)

İnsanın kendi takımıyla gurur duyması gibi bi şey. Oysa yeri geliyor diğer takımlar başarılı oluyor. Ama sen yine sadece kendi takımınla gurur duyuyorsun, sebebi ise senin takımın olması, başka sebep yok :)

Ki hadi %99 diyeyim, daha bilimsel olsun :D %99'umuz safkan Türk değil :D

Türk olmayı seviyorum, o ayrı. Ama mesela Maltalı olmayı da seviyor olabilirdim şu an, geçen sene eurovision temsilcileri çok sempatikti :D

Safkan ne demek lan at mıyız biz ? Arap atı İngiliz atı falan diye..

işi ilerletip olayı "kan"a bağlayanlar bile var da o yüzden :)

• gurur duymak apayrı bir şey, mutlu musun dersen pek değilim eğitim falan kaldıramıyorum
  • Malesef günümüzde pek de gurur duyulacak bi tarafımız yok
  • Gurur duyuyorum. Bu ülede doğduğuma, böyle bir milletten olduğum için. Tarihi böyle olan bir milletten olduğum için gurru duyuyorum. Şu andagurur duyuyorum ve duyacağım.
  • ecdadımdan gurur duyuyorum.

soysuzlar neyden gurur duyuyor acaba.
  • Irkı ne olursa olsun gurur duymuyorum diyebilecek kadar aptal insanlarda var belli bi dönemde olan olaylar yüzünden benliğini reddetmek veya başka ülkelere özenmek (lafım yanlış yerlere gitmesin elbe batının iyi yönlerini alımalıyız) belkide bizi geride bırakan etkenlerden
  • TÜRKİYEDE DOĞDUĞUM İÇİN KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM.
  • Avatar-MEsaj uyumsuzluğu. Ben gayette memnunum ve gurur duyuyorum
  • Cok durmaz bu konu

• Geçmişimiz ile gurur duymucazda napıcaz?Su an durumu tartısılır ama harika bir tarihimiz var bu yüzden TÜRK olmaktan gurur duyuyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.