Şimdi Ara

Türkiye'de Doğmaktan Ve Türk Olmaktan Gurur Duyanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimseye sebeb anlatacak değilim.Türk olmaktan gurur duyuyorum! O kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk olmakla ve atalarımızın bize bıraktığı bu sayısız emanetlerin koruyucusu olmakla gurur duyuyorum.Dünyada İslam'ı yaşayabilen en güzel ülkede yaşadığımdan dolayı gurur duyuyorum.Ne yani hükümet ve yaptıkları yüzünene Türklüğümden mi utanacağım.Türk milletini nice iyi insanlar nice de şerefsizler yönetmiştir.Bunlar hiçbir zaman senin utanç kaynağın olmamalı.Türk milleti her zaman bunlarla baş etmesini bilmiştir ve yine bilecektir merak etme.Bugün bu kadar çile çekmemizin sebebi Allah tarafından bize uyanmamız için vurulan bir kamçıdır.Allah ileride daha kötüsünü görmememiz için gözümüzün açılmasını istiyor.Bilmem anlatabildim mi.
  • etnik kökenimden utanmıyorum ama övünmüyorum da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

Kimseye sebeb anlatacak değilim.Türk olmaktan gurur duyuyorum! O kadar

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt_yzc

ÖNCELİKLE MÜSLÜMAN OLMAKTAN , TÜRK OLMAKTAN VE OSMANLI TORUNU OLMAKTAN SONSUZ DERECEDE GRUR DUYUYORUM...

Komik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmanlı devleti sanayi devrimi döneminde keşke teknolojik gelişime ayak uydurabilseydi. 1800 lü yıllar çok büyük icatların yapıldığı dönem.. Ha osmanlıda tren yoları yapıldı ama yüzde 80-90 nını yabancı şirketler yaptı onlarda avrupa ülkeleri çıkarlarının peşindeydi. Elektrik kullanımına gelelim 1882 yılında new york sokakları elektrik ile aydınlandi, ardından İngiltere Fransa bunu yaptı, biz ne zaman yaptık, ta 1920 lerde bunu yaptık İstanbulda. 1850 li yıllarda Avrupada hava gazı ile sokaklar caddeler pek çok yer aydınlatılırken. osmanlı devleti karanlıktaydı. Son 200 yıldır hızla gelişmekte olan dünyaya ayak uyduramadık. Siz anca 500 yıl önceki Osmanlıyla gurur duyarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 9 Mart 2013; 23:58:44 >
  • Ya beyler dedelerimiz Rusları, Çinlileri onları bunları götürdü Türklüğümü kaldı ya. Geçin bunları.

Eski nick'im Hitler's Last Nazi.
  • Eh Türk olmayı severim yani

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.M.Türk05 -- 9 Mart 2013; 23:44:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt_yzc

ÖNCELİKLE MÜSLÜMAN OLMAKTAN , TÜRK OLMAKTAN VE OSMANLI TORUNU OLMAKTAN SONSUZ DERECEDE GRUR DUYUYORUM...

+1453
  • türküm, türkiyede doğdum, bi derdim yok halimden memnunum, mutluyum. insanız işte abartılacak bi konu değil. bence gurur duyulacak bi konu değil. övünmeyi yüceltmeyi sevmem. ugandalı olsam gene aynı olurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness smile

Türkiye'de Doğmaktan Ve Türk Olmaktan Gurur Duyanlar

• Turkiyede dogmadim Turk olmakla gurur duyorum.

Soyumuz sopumuz belli, gecmisimiz belli. Ulkemizin heryeri buram buram tarih kokarken kalkip avrupalilara amerikalilara imrenenlere inat turk olmakla gurur duyorum.

Tarihin her sayfasinda Turkun adi var !! Orflerimle adetlerimle turkulerimle Turk olmaktan gurur duyorum.

Bir vatanim, ordum, okulum, yiyecek ekmegim ve duyarli milletim var diye gurur duyorum.

Bu vatan icin can verenlerin, kelle koltukta savasanlarin kanini tasidigim icin gurur duyorum. Ama malesef kendi benligini unutmus, avrupa ozentisi insanlarla ayni kani tasidigim icin utaniyorum !!

Vatanini sevmek ve gurur duymak her insana nasip olmaz. Bizim vatanimiza bagli kalmamiz icin o kadar sebep varki. Malesef insanlarimiz bunu gormuyor ve bu devirde TURKUM demek bile irkcilik sayiliyor. Cok yazik ! Ben TURKUM ve hee firsatta bunu soylorum gurur duyorum iyikide boyle dogmusum iyikide cani milletlerin vatandasi olmamisim ! Sahsen Turk olupta soylemekten utananlarida anlamiyorum onlarin Turk kani tasidigina inanmiyorum.

• Türk olmaktan gurur duyuyorum.
  • milleti milllet yapan dilidir. dilin çok güzel ve kullanışlı bu yüzden. geriye kalan davranışlar ve gelenekler global oldu artık.
  • Türk olmaktan gurur duyarım. Belki bir iki millet daha Türkler gibidir bana göre. Kimseyi de milliyetçi diye yaftalamaya gerek yok. Herkes marjinalleşme çabası içinde. Dünyadaki 7 milyar insanın 5 milyarı ırkını över. Ayıp da bir şey değil bu. Türk'üm Türk olduğum için de mutluyum gururluyum. Ama şu anki Türkiye'den de utanmıyor değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Öncelikle Türkiye doğmaktan değil Türk olmaktan gurur duyuyorum.Dediğin gibi çok köklü bir tarihimiz var bu yüzden Türk olmaktan gurur duyuyorum ama bunun üzerine birşeyler katılmadığı için hatta geriye doğru gittiğimiz için Türkiye doğmaktan gurur duymuyorum.

+1923

• NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

• Dibine kadar gurur duyuyorum
  • Bende merak etmişimdi insanlar neden gurur duyar. Şahsen gurur duymuyorum (yanlış anlamayın başka bi ülkede doğsam yine gurur duymayacaktım). Sonuçta benim isteğim dışında gerçekleşti ve herhangi bir şey yapılamaz bu durum için.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.