Şimdi Ara

Türkiye'de Doğmaktan Ve Türk Olmaktan Gurur Duyanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten ciddi anlamda soruyorum neyden gurur duyuluyor anlayamadım? Tarih tamam olabilir ama şu anda neden gurur duyuluyor anlamış değilim birisi açıklarsa biz de gurur duyabiliriz.

•  Türkiye'de Doğmaktan Ve Türk Olmaktan Gurur Duyanlar

Türkiye'de Doğmaktan Ve Türk Olmaktan Gurur Duyanlar
  • Bunu sen mi söylüyon afsdgsfgfdgsfd.
    Adamlar milliyetçi. Senin Hitlerin bir alt aşaması. Hitlerden de anlaşılacağı üzerine pek aklı selim insanların yolu değil yani.
  • Geçmişinden başka gurur duyulacak bir şey varsa bende merak ettim.
  • Öncelikle Türkiye doğmaktan değil Türk olmaktan gurur duyuyorum.Dediğin gibi çok köklü bir tarihimiz var bu yüzden Türk olmaktan gurur duyuyorum ama bunun üzerine birşeyler katılmadığı için hatta geriye doğru gittiğimiz için Türkiye doğmaktan gurur duymuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

Geçmişinden başka gurur duyulacak bir şey varsa bende merak ettim.
    İlah-i Takdir, bunun ile övünmek pek ala bazı insanlara mantıklı gelmeye bilir lakin buna şükretmenin daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Nice hain, şerefsiz milletler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 10 Ekim 2012; 15:17:20 >
  • Şöyle bi düşünüyorum başka hangi millete mensup olsaydım daha memnun oldurdum diye, bulamıyorum.
  • Neyden mi gurur duyuluyor? Suanki turkiye turkiye degil zaten onu gec.ben sadece turk olmaktan gurur duyuyorum.ac susuz savasan,topragin altinda mezari bile olmadan yatan atalarim icin gurur duyuyorum boylesine asil bir soydan geldigim icin.asillik ingiliz kraliyet ailesi mensubu olarak dogulunca olmuyor.
    Ben turkum ve bundan gurur duyuyorum.sen eger bu toprak uzerinde bu sekilde yasayabiliyorsan benim atalarim sayesinde.boylesine yuce bir kana sahip olan bir millet az kalsin egemenligimiz altinda olan devletlerin altina gelecekti.bu devlet hic yoktan umutlar tukendigi anda yeniden kurulan,ugruna canlar verilerek kurulan bir devlettir.
    Ve "muhtac oldugum kudret damarlarimdaki asil anda mevcut" oldugu icin türküm ve bundan gurur duyuyorum.
    İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinirkatsayısı -- 10 Ekim 2012; 15:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirkatsayısı

Neyden mi gurur duyuluyor? Suanki turkiye turkiye degil zaten onu gec.ben sadece turk olmaktan gurur duyuyorum.ac susuz savasan,topragin altinda mezari bile olmadan yatan atalarim icin gurur duyuyorum boylesine asil bir soydan geldigim icin.asillik ingiliz kraliyet ailesi mensubu olarak dogulunca olmuyor.
    Ben turkum ve bundan gurur duyuyorum.sen eger bu toprak uzerinde bu sekilde yasayabiliyorsan benim atalarim sayesinde.boylesine yuce bir kana sahip olan bir millet az kalsin egemenligimiz altinda olan devletlerin altina gelecekti.bu devlet hic yoktan umutlar tukendigi anda yeniden kurulan,ugruna canlar verilerek kurulan bir devlettir.
    Ve "muhtac oldugum kudret damarlarimdaki asil anda mevcut" oldugu icin türküm ve bundan gurur duyuyorum.
    İyi günler.
    Türk olmaktan gurur duyuyorum ama etrafımdaki insanları gördükçe soğuyorum yani kısaca ülkemizde yaşanmaz en kısa zamanda pılını pırtını toplayıp yaşanılcak bir ülkeye yerleşmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Türk olmaktan gurur duyuyorum ama etrafımdaki insanları gördükçe soğuyorum yani kısaca ülkemizde yaşanmaz en kısa zamanda pılını pırtını toplayıp yaşanılcak bir ülkeye yerleşmek.

Alıntıları Göster
    ÖNCELİKLE MÜSLÜMAN OLMAKTAN , TÜRK OLMAKTAN VE OSMANLI TORUNU OLMAKTAN SONSUZ DERECEDE GRUR DUYUYORUM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Bunu sen mi söylüyon afsdgsfgfdgsfd.
    Adamlar milliyetçi. Senin Hitlerin bir alt aşaması. Hitlerden de anlaşılacağı üzerine pek aklı selim insanların yolu değil yani.

Sen çok aklı selim yoldasın?
  • herseyden bu kadar cabuk etkilendigine gore 13 yasinda olmalisin
  • adam togolu togo lu olmaktan gurur duyuyorken sen niye türkiye yi sorguluyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

adam togolu togo lu olmaktan gurur duyuyorken sen niye türkiye yi sorguluyorsun?
    Kendi seçemediğiniz bir şey için nasıl gurur duyuyorsunuz yahu?

Ermeni olsanız Türklerden nefret edecektiniz. Ermeni olmanızla gurur duyacaktınız. Mensubu olduğun milletle gurur duymak çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

Kendi seçemediğiniz bir şey için nasıl gurur duyuyorsunuz yahu?

Ermeni olsanız Türklerden nefret edecektiniz. Ermeni olmanızla gurur duyacaktınız. Mensubu olduğun milletle gurur duymak çok saçma.

Alıntıları Göster
    Uzun zamandır gurur filan duymuyorum, aksine kaçıp uzaklaşmak istiyorum bir an önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Uzun zamandır gurur filan duymuyorum, aksine kaçıp uzaklaşmak istiyorum bir an önce.

Alıntıları Göster
    Türkiye'de doğmadım ama gurur duyuyorum, bu duygu kaleme alınabilir mi onu da bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Öncelikle Türkiye doğmaktan değil Türk olmaktan gurur duyuyorum.Dediğin gibi çok köklü bir tarihimiz var bu yüzden Türk olmaktan gurur duyuyorum ama bunun üzerine birşeyler katılmadığı için hatta geriye doğru gittiğimiz için Türkiye doğmaktan gurur duymuyorum.

Türk olmak için ne çaba sarfettinde gurur duyuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

adam togolu togo lu olmaktan gurur duyuyorken sen niye türkiye yi sorguluyorsun?
    Neyle gurur duyduklarını söylemiyeceğim ama sana küçük bir laf sokup kaçacağım.

Nazilerin her yaptığı savaşı ve taktiklerin okudum belgesellerinin neredeyse hepsini izledim tek bir anladığım şey vardı Naziler insan değildi eğer sen 1 insanı 24 saat çalıştırıp 1 kere yemek verip ve iş gücü düştüğü anda 100 lerce insanı ahıra doldurup yakmayı insanlıktan sayıyorsan çok şey kaybediyorsun aptallık abidesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

quote:

Öncelikle Türkiye doğmaktan değil Türk olmaktan gurur duyuyorum.Dediğin gibi çok köklü bir tarihimiz var bu yüzden Türk olmaktan gurur duyuyorum ama bunun üzerine birşeyler katılmadığı için hatta geriye doğru gittiğimiz için Türkiye doğmaktan gurur duymuyorum.

Alıntıları Göster
    Türk olduğundan gurur duyanlar bence başka vatanda doğsaydı yine milliyetleriyle gurur duyacaklardı.

Gurur duyacakları varmış :)

İnsanın kendi takımıyla gurur duyması gibi bi şey. Oysa yeri geliyor diğer takımlar başarılı oluyor. Ama sen yine sadece kendi takımınla gurur duyuyorsun, sebebi ise senin takımın olması, başka sebep yok :)

Ki hadi %99 diyeyim, daha bilimsel olsun :D %99'umuz safkan Türk değil :D

Türk olmayı seviyorum, o ayrı. Ama mesela Maltalı olmayı da seviyor olabilirdim şu an, geçen sene eurovision temsilcileri çok sempatikti :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Gurur duymamız gereken şeyler illaki kendi çabamız ile elde edilen şeylermidir?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.