Şimdi Ara

Türkiye'de Doğmaktan Ve Türk Olmaktan Gurur Duyanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yapiyoruzda kendimizle gurur duyalim amerikadan ustun bir tarafimizi soyleyin bana ??? Ulke git gide yobazlasiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

Türk olduğundan gurur duyanlar bence başka vatanda doğsaydı yine milliyetleriyle gurur duyacaklardı.

Gurur duyacakları varmış :)

İnsanın kendi takımıyla gurur duyması gibi bi şey. Oysa yeri geliyor diğer takımlar başarılı oluyor. Ama sen yine sadece kendi takımınla gurur duyuyorsun, sebebi ise senin takımın olması, başka sebep yok :)

Ki hadi %99 diyeyim, daha bilimsel olsun :D %99'umuz safkan Türk değil :D

Türk olmayı seviyorum, o ayrı. Ama mesela Maltalı olmayı da seviyor olabilirdim şu an, geçen sene eurovision temsilcileri çok sempatikti :D

Osmanlı fethettiği yerdeki insanları öldürmediği için Türkiyede her ırktan insan bulunmaktadır.Kimsenin soyu sopu belli değil tarihte birsürü devlet kurduğumuz için soyu bulmak biraz zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Bunu sen mi söylüyon afsdgsfgfdgsfd.
    Adamlar milliyetçi. Senin Hitlerin bir alt aşaması. Hitlerden de anlaşılacağı üzerine pek aklı selim insanların yolu değil yani.

Sen çok aklı selim yoldasın?

Hem de nasıl.

Pm ile bana ismini soyismini yazar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt_yzc

ÖNCELİKLE MÜSLÜMAN OLMAKTAN , TÜRK OLMAKTAN VE OSMANLI TORUNU OLMAKTAN SONSUZ DERECEDE GRUR DUYUYORUM...

+1071

• Türk olmaktan gurur duyuyorum ama türkiye'de dogmak benim en buyuk sanssızlıgım
  • adamlarda gurur point olayı anında tavan yapıyor normal değiller yani.. genellikle bunu yapanlar 20-26 yaş arası yapan ağır ergenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kergiday

Irkı ne olursa olsun gurur duymuyorum diyebilecek kadar aptal insanlarda var belli bi dönemde olan olaylar yüzünden benliğini reddetmek veya başka ülkelere özenmek (lafım yanlış yerlere gitmesin elbe batının iyi yönlerini alımalıyız) belkide bizi geride bırakan etkenlerden

yoo benliğimi reddetmiyorum ve yozlaşmış ülkelere özenmiyorum

sadece ne gerek vardı millet millet ayrılmaya ve birbirimizi düşman bellemeye, savaşlar yapmaya diyorum. dünya herkese yetiyor, herkes mutlu mesut yaşasın işte, ne istiyor insanlar şu 3 günlük dünyada
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Öncelikle Türkiye doğmaktan değil Türk olmaktan gurur duyuyorum.Dediğin gibi çok köklü bir tarihimiz var bu yüzden Türk olmaktan gurur duyuyorum ama bunun üzerine birşeyler katılmadığı için hatta geriye doğru gittiğimiz için Türkiye doğmaktan gurur duymuyorum.

Türk olmak için ne çaba sarfettinde gurur duyuyorsun?

Gurur duymamız gereken şeyler illaki kendi çabamız ile elde edilen şeylermidir?

Gurur duymak ne demekdir biliyor musun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Öncelikle Türkiye doğmaktan değil Türk olmaktan gurur duyuyorum.Dediğin gibi çok köklü bir tarihimiz var bu yüzden Türk olmaktan gurur duyuyorum ama bunun üzerine birşeyler katılmadığı için hatta geriye doğru gittiğimiz için Türkiye doğmaktan gurur duymuyorum.

Türk olmak için ne çaba sarfettinde gurur duyuyorsun?

Gurur duymamız gereken şeyler illaki kendi çabamız ile elde edilen şeylermidir?

Gurur duymak ne demekdir biliyor musun?

yapilan ve başarili olan işlerle, kimi zaman insanlarla ovunmek, onlarin yaptiklari faydali işlerden oturu cok sevinmek

• quote:

quote:

Irkı ne olursa olsun gurur duymuyorum diyebilecek kadar aptal insanlarda var belli bi dönemde olan olaylar yüzünden benliğini reddetmek veya başka ülkelere özenmek (lafım yanlış yerlere gitmesin elbe batının iyi yönlerini alımalıyız) belkide bizi geride bırakan etkenlerden

sadece ne gerek vardı millet millet ayrılmaya ve birbirimizi düşman bellemeye, savaşlar yapmaya diyorum. dünya herkese yetiyor, herkes mutlu mesut yaşasın işte, ne istiyor insanlar şu 3 günlük dünyada

keşke öyle olsaydı ama olmuyo işte örnek kendi mahallendeki veya apartmanındaki bi komşunla hiç tanımadığın birini eşit görürmüsün?

• quote:

quote:

quote:

keşke öyle olsaydı ama olmuyo işte örnek kendi mahallendeki veya apartmanındaki bi komşunla hiç tanımadığın birini eşit görürmüsün?

ya sevmek ayrı bi şey ama, aralarında bir olay olsa objektif bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt_yzc

ÖNCELİKLE MÜSLÜMAN OLMAKTAN , TÜRK OLMAKTAN VE OSMANLI TORUNU OLMAKTAN SONSUZ DERECEDE GRUR DUYUYORUM...

+1
  • Türk ırkına mensup olmaktan gurur duyuyorum.
  • saçma. hadi bana birşey kazandırsa neyse...
    türk olmaktan bir noktada mutlu olurum, o da türkiye de yaşıyor olmam herhalde. hava koşulları ve mevsimler bakımından.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya sevmek ayrı bi şey ama, aralarında bir olay olsa objektif bakarım

ne mutlu sana ozaman

• Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene !
  • Turk olmaktan gurur duyuyorum ama Turkiyede yasamaktan igreniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Türkiye'de doğmadım ama gurur duyuyorum, bu duygu kaleme alınabilir mi onu da bilmiyorum.

nerelisin?

• Türkiyede doğmadım ama Türk Toprakları'nda doğdum ve bununla gurur duyuyorum.Türk olduğum için gurur duyuyorum.

Devletle 1938den beri gurur duymuyorum.
  • quote:

Bunu sen mi söylüyon afsdgsfgfdgsfd.
    Adamlar milliyetçi. Senin Hitlerin bir alt aşaması. Hitlerden de anlaşılacağı üzerine pek aklı selim insanların yolu değil yani.

Yav he he.Milliyetçi insanlara hakaret etmek sana düşmez.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.