Şimdi Ara

Türkiye'de Düzgün Yazılımcı Yok Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fark ettiyseniz duraklarda yazan otobüsün gelmesine kalan süre hep yanlış, otobüste durakların yazdığı ekran da bazen kafayı yiyor. Bunların yazılımı düzgün yazılmıyor mu ? Çok zor bi sistem değil bence. Yoksa başka bi şeyle mi ilgili ? Öylseyse aydınlatın lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Fark ettiyseniz duraklarda yazan otobüsün gelmesine kalan süre hep yanlış, otobüste durakların yazdığı ekran da bazen kafayı yiyor. Bunların yazılımı düzgün yazılmıyor mu ? Çok zor bi sistem değil bence. Yoksa başka bi şeyle mi ilgili ? Öylseyse aydınlatın lütfen..

yok
  • Ben

Ten

İnceeeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • program düzgün şöförler bozuyor genellikle. sonra hayalet otobüsler falan dolaşıyor
  • Sürati ve mesafeyi hesaba katarak süreyi buluyor ve bunu durağa gönderiyor duraktaki ekrandan gösteriyor.

Yani böyle olması lazım ama bazen sapıtıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çitizen var ya
  • quancore kullanıcısına yanıt
    İlk mesaj hangi amaçla alıntılanır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence yazılımlar dandik. çünkü şoförün bozabileceği birşey değil. gps üzerinden otobüsün konumu hızı v.b belirlenip nezaman o durakta olacağı hesaplanıyor. ama hem kullandıkları donanımlar hemde yazılımlar dandik. o makinelerin mavi ekran verdiğini ekranının kaydığını sistemin çöktüğünü sayısız kere gördüm.
  • VatandA.Ş. kullanıcısına yanıt
    bu sistem bir 5-10 yıl içinde otomatikleşecektir diye tahmin ediyorum.

şimdilik metro ve metrobüsler çok temiz çalışıyor, sinyalizasyonlar sıkça kontrol ediliyor çünkü başlarında vatmanlar dahil işlerden anlayan sonrdan atanmış kişilker var. yani bu işe önem veriyorlar. ama otobüsün biçok fonksiyonunu kullanmayan çok şöför de oluyor. aslında bunun için hepsini topluca mülakata alıp verdiler ama yine de ben sürerim maaşımı alırım eeh bu isteniyor benden diyenler de var.

geçen bbiz de gelişi güzel söylüyorum, A hattı var, seferini tamamlayıp B olacak yani sistem öyle kaydetmiş, otobüsü iki amçlı kullanmak için. adam A yı bitirmiş, gelmiş saatlere bakmış 10 dk sonra yine A hattını çalıştırıyor ama sistem otobüsü B yaptı üstünde, televizyonunda heryerinde B hattına dair bilgiler var adamı yoloun yarısında merkezden aradılar, B hattını calıstıran otobüs yok insanlar madur olmuş diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

bu sistem bir 5-10 yıl içinde otomatikleşecektir diye tahmin ediyorum.

şimdilik metro ve metrobüsler çok temiz çalışıyor, sinyalizasyonlar sıkça kontrol ediliyor çünkü başlarında vatmanlar dahil işlerden anlayan sonrdan atanmış kişilker var. yani bu işe önem veriyorlar. ama otobüsün biçok fonksiyonunu kullanmayan çok şöför de oluyor. aslında bunun için hepsini topluca mülakata alıp verdiler ama yine de ben sürerim maaşımı alırım eeh bu isteniyor benden diyenler de var.

geçen bbiz de gelişi güzel söylüyorum, A hattı var, seferini tamamlayıp B olacak yani sistem öyle kaydetmiş, otobüsü iki amçlı kullanmak için. adam A yı bitirmiş, gelmiş saatlere bakmış 10 dk sonra yine A hattını çalıştırıyor ama sistem otobüsü B yaptı üstünde, televizyonunda heryerinde B hattına dair bilgiler var adamı yoloun yarısında merkezden aradılar, B hattını calıstıran otobüs yok insanlar madur olmuş diye.

Onu geçtim bazıları klimayı bile açmıyor. Aslında böyle durumlarda şikayet edeceksin, şoförün maaşından kesecekler akıllanacak sonra uygulamaya başlayacak. Doğrusu bu. Yoksa klima olmadan, yanlış hat no göstererek, akıllı durağı kullanmadan mal gibi yolcu alıp indirir anca. Özellikle klima olayı. Pişiyoruz dışarıda, içeriyi sen düşün. Adam klimayı bile açmıyor. Bir kadın piştik burda, kliması yok mu bu otobusun dedi, şoför de bozuk dedi. Saçmalık. Hadi onu da geçtim duğmeye basınca DURACAK yazısı yanmıyor bile.

Acilen el atılması lazım bunlara. Yeterki el atsınlar sunucu ihtiyaçlarını ben karşılayayım o derece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.