Şimdi Ara

Türkiye'de en yaşanabilir şehir hangisi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
5
Favori
17.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    izmir çanakkale olabilir diye düşünüyorum
  • suriye sorunu olmasa mersin derdim.

izmir-eskişehir
  • NazımHikmetRan kullanıcısına yanıt
    Hocam Metehan Adana kebap a gidebilirsin.Kuzu etinden Adana,Kazbasi vs menülerinde var ve ustalar Adanalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NazımHikmetRan kullanıcısına yanıt
    Marangozlar sanayi lale etliekmek yada serenade etliekmek lastik durağında yada hiç bulamadın cemo, Tuğba fırın kebabı yada ehil mevlana kadınlar pazarı Şubesi, mevlana tiritçi mithat, ızgara türlerinin tamamı büsan Kübra mangal, geleneksel Konya yemekleri fihimafih sofrası mevlana, yada Beyşehir çevre yolu tarihi Konya mutfağı murat abiye selamımı söyle, sabah kapu camiye namaza git çıkışta şendağlı da yağ somunu ye, yada efe ye git çorba iç kelle paça yanına 3 tas daha verir karışık, adana kebabının orijinalini bilmiyorum sana hangisi iyi söyleyemem o sebeple

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Eskişehir diyenleri anlamıyorum kışın donmak yazın kuru sıcakta yanmak hoşunuza mı gidiyor

• hayalimde izmire yerleşmek var.kafama takılan tek şey izmirdeki başıboş köpekler.
    köpekten çok korkuyorum.buca,konak,karşıyaka,çeşme her yerde her mahallede bir sürü köpek var.
    umarım köpekler bir barınak gibi yere toplanır.izmire yerleşmek nasip olursa beni vazgeçirecek tek şey köpekler
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Antalya da yaşanmaz net o nem çekilir mi ayrıyeten maalesef abazan yuvası turist düşürmeye çalışıyorlar ben tatil için bile tercih etmiyorum valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Ankara Eskişehir diyenleri anlamıyorum kışın donmak yazın kuru sıcakta yanmak hoşunuza mı gidiyor
    Hahahahhahah. İzmir'e gel de sıcak gör. Isı nem ile hareket ettiğinden soğuğu burada İzmir'deki kadar hissetmiyorum. İzmir'de tişörtün bel boşluğundan, montun yakasından her yerden girer adama soğuk. Ankara'da sadece açıkta kalan yerleri üşüyor insanın. Yani yanıp donmak konusunda nem oranı yüksek bir yere taşınırsan sonuç hüsran olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperHans -- 20 Ocak 2020; 16:26:44 >
  • Arkadaşlar şehir ismi vermeyin zaten suriyeli derdi çıktı başımıza bi de iç göç derdi ile uğraşmayalım

• İzmire gelecem bir ay sonra bakalım nasılmış 3 5 gün gezecez ailecek, meslek gereği belediyecilikten az cok anlarım bakalım napmışlar

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    kısmen hak veriyorum ama malasef hepsi aynı anda olan yer yok. Bir Eskişehir'li olarak söylüyorum(ankara'da yaşıyorum) ilk olarak insan orda kendini güvende hissediyor ki bu çok önemli. sonrasında hem kültürel hemde çocuk aktivitleri anlamında geniş bir yelpazesi var.......
    kötü yanları son zamanlarda suriyeli sayısı baya artmış çok tatsız ve dediğin gibi havası( ben bile kışın gitmek istemiyorum). zaten Eskişehir'de birde deniz olsa tadından yenmez emin ol.
  • Sivas

• Sakaryaliyim sakaryada oturuyorum memnunum

• Kütahya cok sakin ve ucuz bir şehir.. trafik yok.

• Bursa iyidir her şeyi bulursun İstanbulu aratmaz ama o kadar kalabalık değildir. Çanakkale çok güzel ama bana biraz ufak geliyor.
    İzmiri hiç sevmiyorum yemek kültürü yok, şehir güzel değil. Ancak çevrede efes vb antik kentler var arada gider geçmişi yad edersin o açıdan iyi.

• En yaşanabiliri bilmem de en yaşanılmazın kirikkale olduğunu biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Abidinpass

En yaşanabiliri bilmem de en yaşanılmazın kirikkale olduğunu biliyorum
    Orta Anadolu'nun hiçbir şehrinde yaşanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren27

Kütahya cok sakin ve ucuz bir şehir.. trafik yok.
    acemi birliğim kütahyaydı havacıydım 21 gün kaldım 9 kg verdim 21 günün 16 günü hastaydım aralık sonu + ocak tı atışta silah elime yapışıyordu işte o gün dedim kendi kendime birdaha kütahyaya geleni .. Bir tane vazo var baska birşey de yok
  • Abidinpass A kullanıcısına yanıt
    Konya samsun gidip gelirken içinden geçiyorum harbiden çon anlamsız bir memleket çölümsü bir yer ama lüx evler filan da var
  • Samsun

Atakumu özledim vallaha.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.