Şimdi Ara

Türkiye'de en yaşanabilir şehir hangisi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
5
Favori
17.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mangır sorunu olmayan için dünyada yaşanacak en güzel yer Amerikanın güneyindeki Florida Miami sahilleridir.
  • Kira ödemiyorsan İstanbul. Ödüyorsan Kocaeli'nin İzmit ilçesi. İstanbul'a çok yakın tek otobüs, trenle gidiliyor. Ankara'ya, Eskişehir'e ve Konya'ya hızlı tren var. Sabiha Gökçen kendi arabanla max 1 saat otobüsle 1.5 saat. Kışı da var yazı da var. Karadeniz'e kıyısı da var Marmara'ya da var. Hem gezilecek doğal yerlere yakın (sapanca, kartepe, maşukiye vs vs) hem de tonla iş imkanı var özellikle mühendislik yapıyorsan veya teknik bir alanda çalışıyorsan işsiz kalmıyorsun.
  • Şu an öyle bir yer yok ne yazık ki.

Hükümet bir taraftan, Suriler diğer taraftan ülkeyi bu hale getirdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 20 Ocak 2020; 17:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanakkalede derdimde depremde üç buçuk olduktan sonra kriterim değişti ama çok güzel çanakkale hep kaliteli insanlara denk geldim doğası falanda güzel ve temizdi.
  • Ben Bolu’da yaşıyorum reis. İstediğin her imkanı bulamadığın, insanları, “havanın etkisinden midir nedir bilemedim” soğuk davrandığı, esnaflığın çok kötü olduğu, çok garip gelebilir ama havası ve suyunun kötü olduğu, ulaşımın otobüs yoluyla kötü olduğu, araba ile ulaşım sağlanacaksa ilçelerden merkeze çoğu ilçenin yolunun kötü olduğu, Abant-Gölcük-yedigöller-Kartalkaya dışında pek turistik bir yerinin olmadığı “bunlarda bir zaman son aman göl işteye geliyor” Marmara bölgesi ve Ankara’ya yakınlığından başka pek bir avantajının olmadığı bir şehir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yozgat. Sıfır sorun :)

• Canım Trakya'mın bütün illeri (Edirne - Tekirdağ - Kırklareli - Çanakkale)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeTLaG -- 20 Ocak 2020; 17:56:36 >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Adanaya giderken Ereğlide kokoreç yiyorum baya iyi yapıyorlar , Kelle paçayı konyada hoşuma gitmedi. Karapınarda çorba dünyası diye bir yer keşfettim , orda yiyorum baya başarılı.
    Şu tirit iyi diyorlar bir onu denicem.
    Etliekmek yedimde , damak tadıma uymuyor pek.

• Bana göre aydın veya ilçeleri havası çok sıcak değil
    Ben uşaklıyım bizim burda herşey mevcut deniz hariç biz küçük şehir olduğumuz için ulaaşım süper Birde havası yönden şanslıyız çok soğuk değil çokta sıcak olmuyor konum olarak süperiz kafa rahat trafik rahat bazen şehir dışına çıktığımda diyorum iyiki uşakta yaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

Yozgat. Sıfır sorun :)
    Yozgat, Kırşehir, Tokat, Sivas Konya, Kayseri, Çorum, Çankırı, Niğde

• quote:

Orijinalden alıntı: zikarikitaku

Bana göre aydın veya ilçeleri havası çok sıcak değil
    Ben uşaklıyım bizim burda herşey mevcut deniz hariç biz küçük şehir olduğumuz için ulaaşım süper Birde havası yönden şanslıyız çok soğuk değil çokta sıcak olmuyor konum olarak süperiz kafa rahat trafik rahat bazen şehir dışına çıktığımda diyorum iyiki uşakta yaşıyorum
    Hocam Nazillide 4 yıl okudum yazları 45 dereceyi geçtiğini gördüm bir çok kez yapmayıN.:D Ayrıca memleket muğla datça daha sıcak yere gidemem diyordum nazilliye gidene kadar.Kışın datçaya göre çok soğuk oluyor ayrıca karasal iklim.Çok dengesiz havası var aydın ve nazillinin.
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    Orada buyudum ben.. siteler yeni yapilmaya baslaniyordu..

• para varsa ist
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Zaten samsundaymissiniz izmirde kokar ama samsundaki gibi iciniz bulanmaz. İzmir yosun samsun bok kokuyor

• Antalya
    Fethiye
    Canakkale

• quote:

Orijinalden alıntı: pcqlock

Zaten samsundaymissiniz izmirde kokar ama samsundaki gibi iciniz bulanmaz. İzmir yosun samsun bok kokuyor
    O bok kokan yer ara ara var tüm sahil şeridinde 3 yer bok kokuyor, o alandan itibaren şehire doğru da aynı koku var Allah orda oturana sabır versin.

• Sinop kriterlerine uymuyor avm fln yok her hafta baska biyere kaciyoruz mecbur

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Sinop ta mantı yedim teyzeler efsane yapıyor sonra defalarca samsuna sipariş verdim kargoyla böyle bir lezzet yok bence Sinop karı koca memur olan için güzel şehir sessizlik arayan için

• Dostum senin sorunun İstanbul Sayısı Kadar Camisi Olan Fakat Yobazlıkta 1. Olan Konya da Yaşamandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Ocak 2020; 18:43:15 >
  • Bayburt

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.