Şimdi Ara

Türkiye'de en yaşanabilir şehir hangisi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
5
Favori
17.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykut291

İzmir tabikide hertürlü kriterine uyuyor.Ulaşım var Denir var Avm var Büyük şehir sonunçta Trafik ise İstanbul kadar değil.Güzel yerleride var.İzmir 10 numara şehir bence.
    İzmir'de inanılmaz göç almış Diyarbakır Şam karışımı birşey olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinop Amasra Ereğli. Hiçbir büyük şehirde yaşanmaz hayat ilçelerde köylerde. Aydın'ın Muğla'nın köyleri olabilir yeşillik içinde heryer. Yüksek ilçeler köyler tercih edilebilir bol bol kar falan oluyor hemde tatil beldelerine yakın. Yaşamak bana göre kışın kar, yazın deniz ,bol bol doğa oksijen, az insan , çokça iç huzur. Benim favorim aslında Bolu Mengen :)

Not: İzmir'de yaşıyoruz burayı ve diğer büyük şehirleri hiç sevmiyoruz. Şehirler göçten dolayı yaşanacak gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 20 Ocak 2020; 20:44:13 >
  • Kadıköy 1 tane bile suriyeli görmedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye' nin Almanya' sı Alanya..

• Paran varsa İstanbul Türkiye'nin en güzel şehri...

Ankara, İzmir'de yaşadım. İstanbul 'da yaşıyorum şuan aslında İstanbul'da yaşamaya devam etmek isterdim ama şartlar malesef zorluyor.
  • Balıkesir'dir muhtemelen yada Aydın

• quote:

Orijinalden alıntı: XeTLaG

Canım Trakya'mın bütün illeri (Edirne - Tekirdağ - Kırklareli - Çanakkale)
    Edirne ve Kırklareli'nin nesi var sabahları bi don ve ayaz oluyor insanın kemiklerine işliyor.

Edirne'nin camisi ve ciğeri dışında hiçbir şeyi yok Kırklareli desen ilçesi Burgaz bile daha güzel ve gelişmiş.

Doğa desen Türkiye'de daha iyi olan bir sürü şehir var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 20 Ocak 2020; 21:32:31 >
  • Türkiyede farklı yerlerde belirli süreler yaşadım. Şuan İzmirdeyim. Genel anlamda büyük şehirlerin yaşanırlık olarak çok iyi olduğunu düşünmüyorum.Nedeni konut, gıda vs daha pahalı. Trafik sorunu var, stres var.
    Samsuna yakın bölgeler içinde Ünye ve Fatsa merkezi yaşanırlık olarak çok güzel yerler.
    Batıda Edremit, Akçay vb yerler yine yaşanır bölgeler olduğunu düşünüyorum.
    Yine Çanakkale Merkez beğendiğim yerler arasında.
    İzmir eskiden yaşanır yerlerdendi. Şuanda İstanbuldan ve Türkiye genelinden gelen aşırı göçle olumsuz etkilendi. İstanbuldan gelenler istanbuldaki bazı sıkıntıları da beraberinde getirdi.Trafik, pahalılık vb. Yine istanbuldan gelenler konut fiyatlarını aşırı olarak yükseltti.
    Bunun haricinde Kocaeli İstanbul vb endüstriyel ve kalabalık yerlerde yaşamın pek keyif vermediğini ve beni depresif yaptığını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 20 Ocak 2020; 21:40:18 >
  • En yasanabilir yer kendi memleketin kültüründür.
    Başka yerleri övenlerin %90 ı emlakçıdır. Bilmem nereye tasınmak icin 10 neden gibi baslıklar acarlar.

Sonra gelirler oraya çünkü güzeldir orası ya. Zamanla gelenler ama bu neden boyle demeye oraya kendi kulturlerini tasımaya baslarlar( hani guzeldi geldin neden degisim istiyosun) orası bozulur o guzel yer cöp olur.

Derlerki eskiden bu kadar hırsızlık bu kadar cinayet bu kadar trafik kazası olmazdı, ne oldu memleketime.

Örnek mi istersiniz, Çanakkale. Gelin bekleriz.

• konyalilar mumkunse konya disina cikmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

konyalilar mumkunse konya disina cikmasin
    Şu dediğini Alevilere dese birisi defe koyarsınız.
  • Samsun ve Çanakkale

• izmirde iş güç yok boşa gelmeyin iş için manisa kayseri bursa daha iyi olur ve ekleyelım ev kira fiyatları uzay seviyede işin gücün olmadıgı mendereste 300 500 gibi ev fiyatları var bılgınız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dockhanger -- 20 Ocak 2020; 22:4:45 >
  • Sinop
  • Suriye

Çünkü hiç suriyeli yok

• İç anadolu: Kayseri, Ankara, Eskişehir. Kayseri çok kalabalık bir şehir değil. Denize yakın sayılır. Mersin'e 3,5 saat. Ulaşımı, sağlık alanı filan gelişmiş buluyorum. Eskişehir ve Ankara'yı diğer arkadaşlar yazmışlar zaten. Ama eğer batıdan gelecekseniz adepte olmakta biraz zorlanabilirsiniz çünkü özellikle orta ve yaşlı kesimi çok muhafazakar bir yapıya sahipler.
    Akdeniz: kozmopolitik bir yerde yaşamak istiyorsanız Hatay, ve Mersin'i önerebilirim.
    Ege: İzmir ve Denizli'yi beğenmiştim ama çok gezmedim.
    Marmara: Kocaeli, ve İstanbul'a gittim. İstanbul güzel ancak yaşanabilir bir şehir değil. Kocaeli de fena değildi.
    Karadeniz: Samsun, Kastamonu, ve Rize'yi beğendim. Özellikle Samsun Atakum sizi tatmin edebilir.
    Doğu ve güney doğu anadolu hakkında çok fikrim yok ancak çevremden duyduğum kadarıyla Mardin, Antep ve Van güzelmiş ancak denize uzak oluyorlar.

• eskişehir ve izmiri beğenmemiş

sen konyaya git konya keser seni hem mevlana pidesi yersin hergün
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Hocam lüks dairelere bakmayin içi bomboş bir şehir. Umarım hayat boyu sadece gecip giderken görürsünüz

• Konyalılara karşı önyargılı çok kişi var neden acaba ne etti size bu Konyalılar

• Nüfus daha da artmazsa ve iyi bir semtte oturursan Ankara. Denize istediğin zaman git gel başka yere.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.