Şimdi Ara

Türkiye'de futbolun vahası. Tek yıldız Galatasaray.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ömrümde iki bek çıktığı bir oyun görmedim. Galatasaray hergün biraz daha üstüne koyarak kendini geliştirerek gidiyor. Şimdiden beşiktaşın 4 senedir gelisiyoruz dediği noktaya geldik bile.

Ama en önemlisi Türk futbolunun hakemle oynayan kendini yere atan çirkef pislik oyununu oynamıyoruz

Çünkü biz en iyi olduğumuzu biliyoruz. Oynayarak yeneceğimizi biliyoruz.

1-0 gerideyken bursali dudukten sonra topu uzaklaştırıken zaman gecirmek icinn Feghouli biz 2 1 öndeyken faulden sonra topu rakibe eliyle vererek oyunu yavaslatmadı.

Az kaldı sunlarla oynayıp bi yenelimde hala konusuyorlar cünku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz 40 milyon euromu harcadik transfere.

• Valaahi maçı kaybetseydik böyle konuşmayacaktık. Bekleri çıkarmakta ne demek. Tudor böyle şeyleri bir daha denemesin. Çok istiyorsa FM de deneyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsterixOburix

Valaahi maçı kaybetseydik böyle konuşmayacaktık. Bekleri çıkarmakta ne demek. Tudor böyle şeyleri bir daha denemesin. Çok istiyorsa FM de deneyebilir.

Bazen böyle riskler almak gerekir. Fatih Terimde bunu yapıyordu. Tudor bugün Rus ruleti oynadı ve kazandı.
  • Kadıköye bekleriz

• Adam marianoyu çıkarıp yasin gibi vurdumduymaz, beceriksiz, çapsız futbolcuyu oyuna alıyor ki girdikten sonra tek olumlu bir hareketi yoktu bunu çok mükemmel bir şeymiş gibi lanse ediyorsunuz. Mantık dışı bir hareketti bu. Mariano kalmış olsa belki fark da atacaktık. 70. Dakikadan sonra bursa namına bir şey kalmadı zaten. Mariano top sürebiliyor, orta yapabiliyor, verkaç a giriyor, ayakları sağlam. Gerçekten bazen insanların gözü kör oluyor.

• Bu çok büyük bi kumardı, bu sefer tuttu ama bir daha tutar mı? Çoook büyük soru işareti. Dakika 70 ten sonra bursa zaten bitti, Gs lı arkadaşları bilmem ama ben o dakikalarda Gs aldı maçı dedim kendi kendime

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaray yenilseydi de tam olarak sunu diyecektim. Denedi olmadi.

Ancak şunu söyleyeyim. Rakip td ler galatasaraya aynı oyunla cevap vermeye çalışıyorlar ama takımları buna müsait değil. Besiktas dahil kimse bizimle bizim oynadığımız gibi oyanyip ayakta kalamaz.

Tamda bu yüzden tudor iki beki çıkarmayı göze aldı. Rakibin forvetleri bitmişti. Bizim kadar kosabilen bir takıma marianoyu çıkarmazdı. Çikarsaydı o zaman kjmar rus ruleti derdik.

Bence hiçte rus ruleti oynamadi rakibin bitmesini değerlendirdi.

Biz erken dakikalarda 3 4 tane yemez isek türkiye liginde 70 ten sonra çok gol atacağız. Bunu aklınıza yazın.

Oynadığımız oyun zaten riskli. Bursa bir iki net pozisyonu harcadi. Ama 60 tan sonra adamlar yürüyemiyordu bile. Havalar biraz daha soğusun ve kupa maçlarıda başlasın o zaman daha iyi goreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oikidoki -- 25 Eylül 2017; 6:37:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Adam marianoyu çıkarıp yasin gibi vurdumduymaz, beceriksiz, çapsız futbolcuyu oyuna alıyor ki girdikten sonra tek olumlu bir hareketi yoktu bunu çok mükemmel bir şeymiş gibi lanse ediyorsunuz. Mantık dışı bir hareketti bu. Mariano kalmış olsa belki fark da atacaktık. 70. Dakikadan sonra bursa namına bir şey kalmadı zaten. Mariano top sürebiliyor, orta yapabiliyor, verkaç a giriyor, ayakları sağlam. Gerçekten bazen insanların gözü kör oluyor.

Valla Mariano'yu çıkarıp Yasin'i aldığında gözlerime inanamadım acaba tabelayı yanlış mı yazdılar dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

Kadıköye bekleriz

Bence penaltı beklersiniz siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

Kadıköye bekleriz

Birde penaltı bekleriz dicen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş konusundaki başlıklar gibi başlık açmışsın takım iyi gidince taraftar profili sorun oluyor. Birden bir kibir rakipleri küçümseme bunlara gerek yok.
  • "Şimdiden beşiktaşın 4 senedir gelisiyoruz dediği noktaya geldik bile. "

• şöyle konular açmayın be anam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.