Şimdi Ara

Türkiye’de günlük vaka sayısında rekor kırıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
6.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • transverse T kullanıcısına yanıt

%68 nerden çıktı ki, şu an sağlık bakanlığının güncel sitesine göre ülkenin %91'i tek aşılı, %83'ü çift aşılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 6 Ocak 2022; 21:45:53 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun güzel kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.  

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun. 3 doz aşılıya da bulaşıyor.

Millet aşı olunca maskeleri indirdi, saldı iyice. Sanıyor ki aşı olunca bulaşmayacak. Böyle bir şey yok, sadece ağır atlatmanızı engelliyor. Aynı şekilde bulaşır da bulaştırırsınız da.

Sayının daha da artacağı aşikar. Ülkeyi yönetenler de saldı bence, acaba son bir ayda kaç tane maske cezası kesildi merak ediyorum. Herkes dip dibe takılıyor.

• Drummer07 kullanıcısına yanıt

isterseniz hastahanede yatan veya ağır geçiren kişilerin videolarını izleyin, kaç kişi gördüm keşke aşı olsaydım diyor.

Aşı bulaşı azaltmıyor, hastahaneye yatmanızı engelliyor. Hafif bir şekilde atlatıyorsunuz grip gibi.

• Gripteki rekor sayısı vaka sayısının 2 katı. Ayrıca gripten ölenlerin sayısı daha fazla. Hastalık öldürmez, algı öldürür...

• Ama süreci çoh eyi yönettiler.

• deserthawk D kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• Drummer07 kullanıcısına yanıt

Sağlık bakanlığı sadece 18 yaş ve üstü nüfusu baz alıyor. Tüm Dünya'da ise bu oran genel nüfus baz alınarak hesaplanır.

our world in data
    Coronavirus (COVID-19) Vaccinations - Statistics and Research
    https://ourworldindata.org/covid-vaccinations
  • Biraz nüfus azalsa iyi olurdu. Şu anda 86 milyon nüfus var, dilerim 2028'e kadar 75 milyona düşer. ABD'nin nüfusu 1 milyon azaldı bile şimdiden. TR'de de daha hızlı ölümler görülmeli, belki ölümler konusunda yalan söylüyorlardır.

• Kapanma sevdalıları var forumda görüyorum. çok beklersiniz.

• Nerde çarşı nerde pazar durmadan düşünmeden gezdiriyo ortalıkta benim ailem. Şimdi söyleneni anlamıyolar. Markete git alışveriş et diyosun pazara giriyo. Yılık yılık avm geziyo. Ben ise markete gidiyorum. Avm yerine kargo ediyorum. Sürekli maske kolonya yanımda. Mesafeye uyuyorum. Kimseyle masada oturup yemek yemiyorum. Dışarda yersem masayı kolonya ile silip, siparişi maskemle veriyorum. Herşeyi yerine getiriyorum ve HİÇ covid olmadım. Şimdi ani bir kapanma kararı olsa hiç sebepsiz bende kapanıcam. O yüzden kapanmayı falan geçiniz. Bırakın vaka sayısı ne olacaksa olsun. Kimsenin dikkatsizliğini çekemem. Azdan az, çoktan çok gider

• babadol kullanıcısına yanıt

aşısızlar olarak 2 yıldır kapanmalara karşıyız zaten kapanma isteyenler aşılı kesim genelde

5 doz olup da hala maske mesafe zart zurt diyenleri anlamak güç aynı şeyi deneyip farkı sonuç almaya çalışıyorlar

ek olarak aşısızlar ölseydi medya bangır bangır gösterirdi ama durum öyle olmadığı için seslerini çıkaramıyorlar çünkü aşılılarda ölüyor insanın doğasında ÖLÜM var

• balomer kullanıcısına yanıt

KVKK diye birşey var biliyormusunuz?

Kimsenin ailesinin rızası olmadan bilgileri veremezsiniz. O nedenle ölenler aşılımı aşısız mı net olarak kimse söyleyemez.

Ayrıca doğamızda ölüm var ise lütfen sizi koruma önlemleri olmada covid yoğun bakımına alalım. Hadi onu geçin siz aids'li bir kişi ile birlikte olun. Korunmaya filan gerek yok. Sonuçta insan doğasında ÖLÜM var. Ya da Emniyet kemeri takmayın.

Sizede söyliyeyim aşı olunca "God Mode" açmıyorsunuz. Aşı olsanızda olmasanızda tüm kurallara uymaya devam etmek zorundasınız. Kapanma çözüm değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patience -- 7 Ocak 2022; 9:37:29 >
  • Okudum güzel yazmışsınız. Şu anın bilimi bir ürün çıkartıp satmıyorsa o bilim değil artık bunlara göre.

mRNA aşıları çok eskiden beri olabilir ama adamların amacı yani şu anki şirketlerin amacı halk sağlığı değil para kazanmak. Gripten yakaladılar işte para basıyorlar. Bundan sonra 2. Sırada ne var? En çok hastası olan onkoloji servisleri. Umut satacaklar insanlara. Al bu aşıyı ölürsün diyecekler. 1 doz yeter, yetmezse 2 doz yeter, yetmezse 3,4,5.

Hep aynı terane

İnsanın içinde zaten onu hasta edebilecek şeyler var dediğin gibi. Ben cereynda kalayım. Yaz kış farketmez. Burnum akar, tıkanır, öksürmeye başlarım. Çok maruz kaldıysam 2,3 gün yatırır.

Herkes kendi bağışıklığını güçlü tutacak.

Yüzde 91 aşı olmuş bir ülkede hala insanlar bu virüse yakalanıyor da sorun demek ki aşılarda. Aşı karşıtı denilen insanlar bunu Almanya vs belli ülkeler için söylediler. Ne kadar çok aşı o kadar çok vaka.

Şimdi aynısı Türkiye'de. Acaba akledebilecekler mi?

Eskiden böyle aşı konuları açılınca sıvıseveler, sıvısevmeyenlere hakaret ediyor. Cehalet ile suçluyorlardı. Şimdi o eski sesleri çıkmıyor. Hepsi aşılı olarak hastalanınca biraz soru işaretleri oluşmaya başladı.

Neyse biraz karışık oldu ama idare edin.

Not : Bu vakaların yayılma sebebi doğru düzgün seyahat edemeyen aşı karşıtlarıdır :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hastalık bu kadar çoksa stadlar niye full dolu, kapalı spor salonu bile kalabalık seyircilerde ne maske var ne mesafe. Bence en çok buralardan yayılıyor.

• İnsanlar fıldır fıldır dolaştığı sürece herkes aşılı olsada bu virüs bitmez.

• Patience kullanıcısına yanıt

demek kvkk var peki benim sağlık durumumdan karşıdakine ne?

• ''Sağlık ve cinsel hayata ilişkin kişisel veriler, ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbî teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler veya yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından

işlenebilir.''

ama benim bilgilerimi berberinden marketçisine herkes sorgulayabiliyor gidip bu bilgileri sağlık bakanlığından istesin ya?

bu haber ne ya o zaman?

www.cumhuriyet.com.tr
    Aşı yaptırmayan öğretmen koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi
    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/asi-yaptirmayan-ogretmen-koronavirus-nedeniyle-yasamini-yitirdi-1868223

ama başka yerde ise bakan

Koca : Asiltürk'ün daha önce koronavirüs aşısı yaptırmadığı iddia edilmişti. Bu konu Koca'ya da yöneltildi. Soruya net bir yanıt vermekten kaçınan Bakan, "Bu konu ve genel bir takım bilgileri, hasta yakınlarının rızası olmadan söylemenin doğru olmadığı kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

diyebiliyor yani tam bir ikiyüzlülük örneği gördük bu süreçte

bilim kurulu denilen oluşum tam bir filim kurulu olduğu ortaya çıktı

pandeminin başından beri gel yoğun bakıma diyen doktorların yaptığı çağrılara tamam dedik ama onlar engelleme yolunu seçti yetkiniz var ise kabul gel gireyim istediğin yoğun bakıma canlı yayın yapalım

mantığın ne güzel işliyor tebrik ederim emniyet kemeri takmak ile maskeyi veya aşıyı bir gören bir zeka ileri bir zeka olmalı

• asau kullanıcısına yanıt

Grip enteresan bir şekilde daha yaygın neden acaba

ben çocukluğumdan beri bu kadar yaygın bir grip görmedim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.