Şimdi Ara

TURKIYE DE HDTV IZLEDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Turkıyede HDTV yayını izledim diyorsanız, lütfen bu yayınla ilgili düşüncelerinizi belirtirmisiniz? Ayrıca Hangi Model Tv ve Receiver kullanıyorsunuz, Ben Yeni Bir LCD TV almayı düşünüyorum ama HDTV destekli hangi ürünler var bilmek istiyorum. Bu mesajımı sadece HDTV yayını izleyenler cevaplarsa sevinirim
    Tesekkurler

• bu nasıl bir soru, türkiye de hdtv yayını şu an yok. sadece avrupa daki bir kaç hdtv yayınını bilgisayarla software olarak , donanımsal olarak ise hdtv ready televizyon(crt,lcd,plasma,dlp vs. olabilir) artı hdtv dvb-s uydu alıcısıyla izleyebilirsiniz şu an. değişik markaların az da olsa hdtv ready tv leri satılıyor türkiye de. en geniş çeşit samsung hdtv tvlerde. ayrıca hdtv dvb-t yayını(karasal digital hdtv) da bizim yayın standardına uygun ama türkiye de mevcut değil.
  • bu nasıl bir soru ya, türkiye de hdtv yayını şu an yok. sadece avrupa daki bir kaç hdtv yayınını bilgisayarla software olarak , donanımsal olarak ise hdtv ready televizyon(crt,lcd,plasma,dlp vs. olabilir) artı hdtv dvb-s uydu alıcısıyla izleyebilirsiniz şu an. değişik markaların az da olsa hdtv ready tv leri satılıyor türkiye de. en geniş çeşit samsung hdtv tvlerde. ayrıca hdtv dvb-t yayını(karasal digital hdtv) da bizim yayın standardına uygun ama türkiye de mevcut değil.
  • 1000 tane uydu kanalı var bunların hiçbirinde yokmu yani hdtv? Eminmisin
  • uyduda var tabiki hdtv yayını. ama ben hdtv olan bir tvde değilde skyvisionda izlediğim için aynı şey olmasa gerek. o yüzden bir öneri yok.
  • astra uydusunda bir hdtv denemesi yapılıyordu hatta bu konuda Hydra baya bir screenshot koymustu forumda vardı baya iyidi ama turk kanalllarda yok ve dunyada sınırlı sayıda hdtv yayını yapan kanal var
    ayrıca astra uydusunda bu yayını alman icin 160 canak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 14 Temmuz 2005, 21:59:58 >
  • cumhur22 dostum;
    su an hotbird uydusundan 11242 V 27500' tarat ve HD FORUM kanalini bul. Deneme yayini yapiyor. Seyredebilmen için(su an normal tv'lerle seyredilmiyor) SkyStar2 TV karti bilgisayar1nda olacak. Birde bilgisayar1nda ALT-DVB tv program1n1n kurulu olmas1 gerekir. ProgDVB ile tak1lmalar oluyor ve sagl1kl1 seyredemiyorsun.
  • Digicom un getirdiği quali TV receiver lar ile HDTV yayınları izleyebiliyorsunuz. SGS Elektronikte ürünü bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www -- 16 Temmuz 2005, 9:42:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.