Şimdi Ara

Türkiye 'de ilk CORSAIR H100 kısa incelemesi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
9
Favori
52.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ürünün kendi fanları üst seviyede ses yapıyormuş baya sanırım o sesi hissedilebilir derecede düşürecek fan tavsiyesi yapabilir misiniz
  • akasa viper fan kullanıyorum ancak ses yapıyor bu sorunu nasıl aşabilirim?Bloğa direk üflediği için ses yapıyor.
  • Fanların min. kullanacaksın. Elle kontrol edeceksin yada fanları değiştireceksin. Cfm si yüksek diye alınıyor viper serisi ama bir o kadarda kullanlar şikayet ediyor sesli diye. Bunu anlamıyorum bende bakın biraz ne nasıl diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_power

Fanların min. kullanacaksın. Elle kontrol edeceksin yada fanları değiştireceksin. Cfm si yüksek diye alınıyor viper serisi ama bir o kadarda kullanlar şikayet ediyor sesli diye. Bunu anlamıyorum bende bakın biraz ne nasıl diye.

nekadar sessiz kullansamda fanlar ızgaraya yapışık durumda olduğu için yani hava ızgara arasına çarptığı için ses çıkıyor.Siz hangi fanları kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slaughter

quote:

Fanların min. kullanacaksın. Elle kontrol edeceksin yada fanları değiştireceksin. Cfm si yüksek diye alınıyor viper serisi ama bir o kadarda kullanlar şikayet ediyor sesli diye. Bunu anlamıyorum bende bakın biraz ne nasıl diye.

nekadar sessiz kullansamda fanlar ızgaraya yapışık durumda olduğu için yani hava ızgara arasına çarptığı için ses çıkıyor.Siz hangi fanları kullanıyorsunuz?

http://forum.donanimhaber.com/m_64779430/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64779430 ilanımdaki fanları kullanıyorum. 4 lü kurulum için aldım ama malesef sığdıramadım. Satıyorum şimdi.

• arkadaşlar bu soğutucuda düşük devirdeyken i5 2500k nekadar oc yapılabilir deneyimi olan varmı
  • Değerler nasıl arkadaşlar yüksek mi?
    h100 kullanıyorum.
     Türkiye 'de ilk CORSAIR H100 kısa incelemesi

Türkiye 'de ilk CORSAIR H100 kısa incelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaughter -- 27 Ağustos 2012; 0:51:12 >
  • Arkadaşlar memnun musunuz ?
    Noctua D14 alacağım ama bunada aklım kaydı pompa sesi ile sorun olmuş ve bir çok kişi fanıda değiştirmiş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Arkadaşlar memnun musunuz ?
    Noctua D14 alacağım ama bunada aklım kaydı pompa sesi ile sorun olmuş ve bir çok kişi fanıda değiştirmiş sanırım

Pompa sesi çözümü var.Çok basit bir diyotla ses mes kalmıyor.fanlar cok sesli evet.Ben noctua f12 fan taktım cıt cıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba kullanmakta olduğum h100 bilgisayarı ac kapa yaparken bir anda gitti ve kontrolcunun ustundekı ınsan seklı yanmaya basladı fanları full devırde calıstırıyordu ve değiştirilmiyordu.
    Bilgisayarı kapattım açtım şimdi kontrolcu tepkısı ısıklarının hiç biri yanmıyor

Bu videodaki gibi başına gelmiş olan varmıdır ? Garantiye götürmekten başka çözüm yok sanırım?.

• quote:

Orijinalden alıntı: iquana

Herkese merhaba kullanmakta olduğum h100 bilgisayarı ac kapa yaparken bir anda gitti ve kontrolcunun ustundekı ınsan seklı yanmaya basladı fanları full devırde calıstırıyordu ve değiştirilmiyordu.
    Bilgisayarı kapattım açtım şimdi kontrolcu tepkısı ısıklarının hiç biri yanmıyor

Bu videodaki gibi başına gelmiş olan varmıdır ? Garantiye götürmekten başka çözüm yok sanırım?.

Güç kablosunu ve anakarta bağlanan fan kontrolcüsünü kontrol ettiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertov

Güç kablosunu ve anakarta bağlanan fan kontrolcüsünü kontrol ettiniz mi?

Evet anakartın cpu fan yuvasına takılan kablo baglı güc kablosu baglı pompa çalışıyor fakat kontrolcu tamamen devre dısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquana -- 17 Eylül 2012; 0:37:01 >
  • Aynısını bende yaşamıştım. Hatta sıfır gelen ürün pompa çalışmasına rağmen fan kontrolcü çalışmıyordu. Garantiye göndermen gerek.
  • quote:

Aynısını bende yaşamıştım. Hatta sıfır gelen ürün pompa çalışmasına rağmen fan kontrolcü çalışmıyordu. Garantiye göndermen gerek.

Teşekkürler yarın götüreyim hemen değiştirirlermi acaba vatandan almıştım.
  • Alım süresine göre değişir. Vatan ilk olarak distrübitör e göndericektir. Arıza tespitinden sonra ya kendisi verir yenisini yada ithallatçı firma. Ama corsair malının arkasında sonuna kadar olduğu için sıfır gelirdiye düşünüyorum. Uzan zaman almazsa bu süreç senin için oldukça iyi olacaçtır.
  • quote:

Alım süresine göre değişir. Vatan ilk olarak distrübitör e göndericektir. Arıza tespitinden sonra ya kendisi verir yenisini yada ithallatçı firma. Ama corsair malının arkasında sonuna kadar olduğu için sıfır gelirdiye düşünüyorum. Uzan zaman almazsa bu süreç senin için oldukça iyi olacaçtır.

Sağolun içime su serptiniz.Umarım sorun çıkmaz.Yarın götürüp vereyim servise.
  • quote:

Alım süresine göre değişir. Vatan ilk olarak distrübitör e göndericektir. Arıza tespitinden sonra ya kendisi verir yenisini yada ithallatçı firma. Ama corsair malının arkasında sonuna kadar olduğu için sıfır gelirdiye düşünüyorum. Uzan zaman almazsa bu süreç senin için oldukça iyi olacaçtır.

Merhaba hocam aklımda bu ürünü almak var kullanan birine sormak istiyorum.işlemci üstüne gelen bloktan hortum ayrilabiliyormu ? Kasa üstündeki Su soğutma deliklerinden geçirmeyi dusundum hortumlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekstrem Push-Pull :)

• quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

Merhaba hocam aklımda bu ürünü almak var kullanan birine sormak istiyorum.işlemci üstüne gelen bloktan hortum ayrilabiliyormu ? Kasa üstündeki Su soğutma deliklerinden geçirmeyi dusundum hortumlari.

Hortumlar çıkmıyor maalesef tek parca radyator ve pompa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dragon_

Ekstrem Push-Pull :)

Dereceleri görünce bayagı sesli bi yuh çektim

quote:

Orijinalden alıntı: iquana
    Hortumlar çıkmıyor maalesef tek parca radyator ve pompa.

Neyse o zaman tavana asarız

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.