Şimdi Ara

Türkiye de İlk GTX Titan SLI Kullanıcı İncelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
12.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hanibal187

quote:

Orijinalden alıntı: *INVICTUS*

Gx 780 ne zaman çıkacak peki?

techpoweup gpu database'e göre 1 haziran deniyor ama 3-4. çeyreğe de sarkabilir

http://www.techpowerup.com/gpudb/1701/NVIDIA_GeForce_GTX_780.html

Oh be en sonunda aklı başında bilgi sahibi birisi cevap verdi de rahatladım. Hayır elimde sadece boş kasa var 780 ile haswell aynı zamanda gelsin diye dua ediyorum güle güle kullanın çok klas ve cool bir kart gerçekten.

• quote:

quote:

quote:

Oh be en sonunda aklı başında bilgi sahibi birisi cevap verdi de rahatladım. Hayır elimde sadece boş kasa var 780 ile haswell aynı zamanda gelsin diye dua ediyorum güle güle kullanın çok klas ve cool bir kart gerçekten.

Bu tarih ne zaman yazıldı siteye o da var. AMD yeni karttı son çeyreğe kadar çıkartmayacağını söyledi ondan 700 serisinde de erteleme olabilir vede büyük olasılıkla olacaktır. Büyük ihtimal yabancıların tatil sezonu dediği kısmını da kapsayan son çeyrekte çıkacaktır kart.

• 680'i süslemişler piyasaya sürmüşler. Tam bi fiyasko
  • tek kart skorları da gördük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

quote:

quote:

Bu tarih ne zaman yazıldı siteye o da var. AMD yeni karttı son çeyreğe kadar çıkartmayacağını söyledi ondan 700 serisinde de erteleme olabilir vede büyük olasılıkla olacaktır. Büyük ihtimal yabancıların tatil sezonu dediği kısmını da kapsayan son çeyrekte çıkacaktır kart.

Bu da doğru, 2-3 günde bir yabancı forumları tarıyorum fakat titan'ın rüzgarı herşeyi süpürmüşe benziyor. Artık umutlarımız ikinci yarıya erteledik. Zaten özel tasarım anakartlar ve ekran kartları çıkmadan alamayacağıma göre Xmasa kadar laptopla yola devam

• sonuç gtx titan 6gb crysis3de

Türkiye de İlk GTX Titan SLI Kullanıcı İncelemesi

yapamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

sonuç gtx titan 6gb crysis3de

yapamıyor

Bana o çok garip geldi 1080p de overclocklu gtx670 ile ultra ayarda mxaa harici oynanabilirken titan la her şey fullde oynanabilir diye düşünüyordum.

• Titan kadar boş beleş parasını haketmeyen bir kart görmedim hayatımda. Tamamen israf
  • hocam kartları benim 88 brodwayle takas düşünürmüsün ...araba parasına 30 fps

şaka bir yana hayırlı olsun sayenizde performans testlerini görmüş olduk. ilerleyen zamanlarda yazılım güncellemesi ile değerler daha gerçekçi olacağını düşünYorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 tum oyunlari 1980x1080 60fps'de tum oyunlari oynatacak pc'de daha buna bile ulasilmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

3dmark 11 sonucu çok düşük 680 sli ile ona yakın skor alanlar var.

oc ıle koklenmıs 680 slı yakın sonuc alıyor..zaten 680 ıle tıtan arasına %35*40 cıvarı fark var..gtx 680 %25*30 oc yapılsa zaten tıtana yaklasıyor.onemlı olan burda tıtanın oc kapasıtesı..

titanı çok abartmışım ben o zaman.

tek kart sonucu da iç açıcı değil oc yapılır falan diyeceğim de kart zaten stok halde 80 dereceleri görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

PS4 tum oyunlari 1980x1080 60fps'de tum oyunlari oynatacak pc'de daha buna bile ulasilmadi

Konuyu farklı yöne çekmeye çalışma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac para bu laptobuma koyamaz miyim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

3dmark 11 sonucu çok düşük 680 sli ile ona yakın skor alanlar var.

oc ıle koklenmıs 680 slı yakın sonuc alıyor..zaten 680 ıle tıtan arasına %35*40 cıvarı fark var..gtx 680 %25*30 oc yapılsa zaten tıtana yaklasıyor.onemlı olan burda tıtanın oc kapasıtesı..

titanı çok abartmışım ben o zaman.

tek kart sonucu da iç açıcı değil oc yapılır falan diyeceğim de kart zaten stok halde 80 dereceleri görüyor.

ıste bu nedenle tıtan son zamanlardakı en faıl kartlardan

tıtan fıyatına 680 lıghtıng slı alınıyor saka gıbı.

dedıgın gıbı defult bıle 80 derecelerı goruyor..bu gpu yu anca sıvı sogutma paklar..bu halde oc ısı cok zor..bu sonucları gordukten sonra bu kartın ederı max 1500 tl dır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 7 Mart 2013; 0:41:13 >

• amd durumu vahim

• quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

amd durumu vahim

ati yazıyo hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

amd durumu vahim

ati yazıyo hocam

radean ati amd isim farklı anlam güzel o kadar gtx kart arasında amd napacak acaba

• ilk overclock testini koydum akşam işim vardı, yarın akşama boş olursam eklerim tekrar.
  • O kadar yazık ki bu kartlara harcanan paralara. Teknoloji hala dx11 ile boğuşuyor, tam olarak yırtıp geçemedi high end kartlar ortalığı...
  • quote:

ilk overclock testini koydum akşam işim vardı, yarın akşama boş olursam eklerim tekrar.

fan hızı 4100'e kadar çıkmış ses seviyesi ne durumda ? tahammül edilecek seviyedeyse sorun yokta hava alanı gibi oluyorsa sıkıntı var.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.