Şimdi Ara

Türkiye de İlk GTX Titan SLI Kullanıcı İncelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
4
Favori
12.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartlarınız güzelmiş hayırlı olsun.

Ancak uyuyan dev gibi olmuş 2008 den beri üyeymişsiniz sizinle hiç ortak noktolarda görüşemedik.

Atıyorum ekran kartı hayranı olupta tanınmayan yoktur forumda

Bana say deseniz şuraya 50 tane adam sayarım ekran kartı delisi olan,o deredece tanırım milleti.
    Ancak sizi yeni görüyorum hayırlı olsun.

Her sene farklı kişilerden farklı atakların gelmesi güzel oluyor.

Neydi o B.M.W nin gtx670 leri

Yemin ediyorum bir fiil secde ettirdi bize Nerde ula o gtx670ler

Not:B.M.W hocam yanlış anlamayın şakada tuzunuz olsun istedim.Art niyetli şaka değildir.

Olacak o kadar sikeçleri misali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

amd durumu vahim

Türkiye de İlk GTX Titan SLI Kullanıcı İncelemesi

ati yazıyo hocam

radean ati amd isim farklı anlam güzel o kadar gtx kart arasında amd napacak acaba

500 dolara alınabilecek en iyi ekran kartı amdde 1000 dolara kurulacak en iyi ekran kartı sistemi amdde yüksek çözünürlükte en iyi oyun deneyimi amd de

• Gecen hafta Quadro K5000 e 5250 tl verdim simdi kafam karisti

Titan da premium mosaic aktif mi ayrica aktifken 3D calisabiliyor mu biliyormusunuz

Ben premium mosaic icin nvidia ya mail attim K5000 in en uygun urun dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

PS4 tum oyunlari 1980x1080 60fps'de tum oyunlari oynatacak pc'de daha buna bile ulasilmadi

60 fps biraz zor Muhtemelen crysis,battlefield gibi oyunları 30fps'de oynatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayozcan

Gecen hafta Quadro K5000 e 5250 tl verdim simdi kafam karisti

Titan da premium mosaic aktif mi ayrica aktifken 3D calisabiliyor mu biliyormusunuz

Ben premium mosaic icin nvidia ya mail attim K5000 in en uygun urun dediler

Doğrudur user docsta quadro desteği var bu demekki geforce kartlarda sıkıntılı

Ayrıca nvidia kartlarda

GeForce Full directx, limitli cuda & opengl
    Quadro Full OpenGL, limitli cuda & direcx
    Tesla Full Cuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibal187 -- 7 Mart 2013; 10:09:43 >
  • 5 6 bine patlamıştır herhalde 2 ekran kartı hayırlı olsun. gereksiz ama zenginin malı fakirin çenesini yorarmış
  • quote:

PS4 tum oyunlari 1980x1080 60fps'de tum oyunlari oynatacak pc'de daha buna bile ulasilmadi

Pek zannetmiyorum, kısmalar falan olacaktır PC'ye göre. Ancak PS3'ten kat be kat güçlü olacağı kesin.

Konu sahibi arkadaş; kartların ses durumu nasıl? Tam yükte ses çok rahatsız ediyor mu? Test için android sistemli telefonlarda bir program var, onu kullanabilirsiniz.

• zaten arkadasın asıl amacı ıs odaklı oldugundan almıstır.tabıkı oyunda oynayacaktır..sadece oyun ıcın almak yapılacak en fuzulı donanım harcamalarından bırı olacaktır..bu dedıgım genele hıtabendır..
  • Kart bayağı heybetli terminator gibi de oyun için bir gtx680 gayet yeterli neredeyse 2 tane ps3 parası bu kart bile..
  • Kartınız hayırlı olsun. İncelemenin de hem tek, hem de çift kart olarak yapılmış olması iyi olmuş.

Bu aralar konuları amma geç görüyorum yâhu. Bu konuyu da yeni gördüm.
  • O değil de kartın şekil güzel. Vienetta gibi yiyesim geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flodd

O değil de kartın şekil güzel. Vienetta gibi yiyesim geldi.

• Kartlarınız Hayırlı olsun.Güzel bir inceleme olmuş. Mümkünse tek kart ve SLI için normal ve OC değerleriyle 3d mark11 de P skoruda ekleyebilirmisiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISG

O kadar yazık ki bu kartlara harcanan paralara. Teknoloji hala dx11 ile boğuşuyor, tam olarak yırtıp geçemedi high end kartlar ortalığı...

Size PM attım.
  • quote:

Dalgamı geçiyon sen ? Daha 2 hafta önce açıklandı killzone shadow fall'ın 30 fps'de çalıştığı.Ayrıca 30 fps verdiği testte çözünürlük 2560x1600.O dediğin çözünürlükte bu kart ile 120 fps alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 7 Mart 2013; 20:46:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Kartlarınız güzelmiş hayırlı olsun.

Ancak uyuyan dev gibi olmuş 2008 den beri üyeymişsiniz sizinle hiç ortak noktolarda görüşemedik.

Atıyorum ekran kartı hayranı olupta tanınmayan yoktur forumda

Bana say deseniz şuraya 50 tane adam sayarım ekran kartı delisi olan,o deredece tanırım milleti.
    Ancak sizi yeni görüyorum hayırlı olsun.

Her sene farklı kişilerden farklı atakların gelmesi güzel oluyor.

Neydi o B.M.W nin gtx670 leri

Yemin ediyorum bir fiil secde ettirdi bize Nerde ula o gtx670ler

Not:B.M.W hocam yanlış anlamayın şakada tuzunuz olsun istedim.Art niyetli şaka değildir.

Olacak o kadar sikeçleri misali

Önceden hep kendi aramızda yapardık testleri ama forumu üyelik zamanımdan da öncedir takip ediyorum Yoksa bende has ekran kartı delilerindenim

Sırasıyla: S3 Trio, Voodoo Banshee, Riva TNT2 M64, GeForce MX440, GeForce FX5200, Geforce FX5900XT, GeForce 6600GT, GeForce 7800GT (GeForce 7900GT garanti değişimi), GeForce 8800GTS, Ati 4870X2, Ati 5970, Ati 6970CF , GeForce GTX580SLI, GeForce GTX680SLI ve Titan SLI artık kart değiştirdikçe elimden geldiğince yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibal187 -- 7 Mart 2013; 22:56:26 >

• Oyun FXAA 2650x1600de acayip akıcı oynanıyor, ortalama 60fps civarında performans veriyor (GTX 680SLI da kasılmalar oluyordu).

GTX Titan SLI Crysis 3 1600p Full FXAA

• hocam bırakta fxaa da oyna artık.

60 fps ye bıle sukur dıyorsak o sıstemle artık durum vahım demektır.

tıtan slı dıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanibal187

Benim öğrenmek istediğim 690-680-7970 gibi SLI-CF sisteme göre deneyiminiz. Asıl önemli olan bu bence test kısmına bunu ifade edecek uzunlukta görüşlerinizi yazmanız kart hakkında daha iyi fikir verecektir. SLI-CF sistemler Framerrate per second FPS olarak titanı geçtiği aşikar. Fakat frame time olarak gerçek FPS yi / Akıcılığı hissetirme konusunda tek kartın daha başarılı olduğu hep yazılır. Micro shuttering gibi durumlar her ne kadar azaltılmış olsa da hala mevcut sonuçta. Teste bu anlattıklarım ışığında değerlendirmenizi ekler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

Orijinalden alıntı: hanibal187

Benim öğrenmek istediğim 690-680-7970 gibi SLI-CF sisteme göre deneyiminiz. Asıl önemli olan bu bence test kısmına bunu ifade edecek uzunlukta görüşlerinizi yazmanız kart hakkında daha iyi fikir verecektir. SLI-CF sistemler Framerrate per second FPS olarak titanı geçtiği aşikar. Fakat frame time olarak gerçek FPS yi / Akıcılığı hissetirme konusunda tek kartın daha başarılı olduğu hep yazılır. Micro shuttering gibi durumlar her ne kadar azaltılmış olsa da hala mevcut sonuçta. Teste bu anlattıklarım ışığında değerlendirmenizi ekler misiniz?

2560x1600 den bahsediyorum, 1080p nin 2 katı pixel sayısı ve saniyede 4milyon piksel demek. Tek 580 ve 680'in döküldüğü bu çözünürlükte tek titan oyunların altından başarıyla kalkıyor. Şimdilik driverları çok yeni. 680 ve 680SLI için 1 senedir her driverda iyileştirme geldiğini düşünürsek, driverlar olgunlaştığında farkını iyice ortaya koyacaktır.

Birde şu var, tek kart kullanımda 680SLI her ne kadar iyi performans versede tek titan kadar akıcı olmuyordu. Kartın oc potansiyeli inanılmaz fazla fan sesine aldırmazsanır 1150 core ile iyi bir fan profiliyle hedef sıcaklığa ulaşmıyor ve kartın hızı düşmüyor. Bu ses sorunu su soğutma ile çözülecektir.

Titan SLI'a gelecek olursak gerçekten rakipsiz. Techpowerup incelemesinde de görüldüğü üzere quad 690'ı, 3xCF 7970'i geçiyor ki bu kartlara uzun süredir driver çıkıyor. Zaten 3 ve 4 gpuya geçildiğinde scaling iyice sorun oluyor, 2560x1600 ve üzeri kullanılacaksa SLI, 1080p için tek kart fazlasıyla yeter ve sizi memnun eder. Ama şuda var fiyatı gerçekten anlamsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibal187 -- 9 Mart 2013; 14:34:07 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.