Şimdi Ara

Türkiye'de neden bilime ilgi çok az? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cevap basit : youtube`yi aciyorsun, arama kismina gelip, Aziz Nesin - `Ulkelerde bulus olmaz` diyorsun aradigini buluyorsun.
  • Daha yeni arkadaşlarla tartıştık bu konuyu. En basitinden bizim ülkemizde aşırı bilgili olan bir insanı yaşatmazlar. Tabiki eğitim sisteminin de çok yanlış olması tetikliyor bunu fakat bazı insanlarımız kendisinden üstün olan birini çekemiyor. Halbuki adam okumuş, öğrenmiş, hayatta bir yerlere gelmiş. O adamı bırak da alsın başını yürüsün. Mesela demin muhabbet ettiğimiz bir arkadaş vardı yurttan. Edebiyat son sınıf öğrencisi. Bahçede akşam 11'den beri konuştuk.Yeni dağıldık odalara. O kadar saat ayakta olmama rağmen dizlerimin bağı da çözülse ben o adamı dinlerim sonuna kadar. Vallahi acayip imrendim. Bilgili olan insanlarımızla gurur duyacağımıza onları toplumdan dışlıyoruz resmen. Bu kafa yapısı bizim ülkede değişmez bana sorarsan. Bu açıdan öyle lanet bir ülkedeyiz.
  • İs olanaklari enis degil masraf yapmiyorlar mullet ac kalacagi meslegi de secemiyor dolayisiyla oysaki cok yanlis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memur ol, yat. Genel politika bu. Neden de bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.