Şimdi Ara

Türkiye'de otomobil piyasası😁 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
17
Favori
53.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %99'u anti depresan kullanarak ayakta duran bir ülkede ne bekliyorsunuz ki?
  • İlanlara bakayım dedim ve ne göreyim boyasız ama?

Türkiye'de otomobil piyasası😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boya takıntısı varsa sıfırı bayide diye gider yapanda var
  • Takla atmış arabaları "çıtır hasarlı" diye satmaları var bi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Peugeot 407 sattığım zaman ne abuk sorular soruyorlardı bir bilseniz sanki Türkiye de sadece bende var ilk defa araba görmüşlerdi. Yok bagajı yok yol tutuşu yok kaç yakıyor yok şu özelliği var mı. Alacak felanda değil ha komşusunda eniştesinde tanıdığında olan aracın özelliğini merak ediyor.

Ful araç üst donanım ama ful + ful üst donanım üzerine bir iki opsiyonel donanım eklenmiş idi ama önüne gelen yazmaya başladı.

Etek altı boya tavan hariç boya var demek.

Eksper ustası var beyfendinin yok oraya gel yok buraya gel usta ekstra bir şey bulacak olmayan şey söyleyecek bu da yarı parası teklif edip hem bedava gezecek hem de usta parasını sana kilitleyip kırışacak.

Bazı araçlar hakikaten basit kazadan dolayı boyalı. Bazıları pertten çıkma.

Adam 15 yaşında arabada boya var mı diye soruyor. Yok ilk fabrikadan çıktığı gibi süper temiz ama emsallerinde daha düşük olsun ki ertesi gün yüksek fiyata satsın.

Bazısı cebinde 2010 model boş temiz corsa ya yetecek parası var ama 2016 model ful astra bakıyor. Sonra araba pert ühü ühü. Be adam neden 10 bin aşağıda bu araba düşündün mü? Hemen alıp aynı gün 9 bin fazlasına ilana koyacaksın değil mi?

Sadece satıcı değil piyasada tonla al satçı çakal dolaşıyor. Ucuza alıp ertesi gün satıp kar edecek ufak aklınca. Bu çakallar yüzünden kimse kimseye güvenmiyor. Alırken ölücü 100 kusur bulup fiyat kıracak satarken ballandıracak kusur gizleyip kul hakkına girecek.
    İşte bu fakirlik ve görgüsüzlükten kaynaklanıyor

Türkiye'de 14 milyon çalışan var 3 milyonda memur 60 milyon yetişkinden 43 milyonu gelir yada ek gelir sağlamak için al-sat yapmayı düşünenler vardır mutlaka ... Ev satmak istersin %90ı emlakçıdır otomobil satmak istersende %90ı al-sat yapmayı düşünenlerle hangi otoyu alacağını karar veremeyip sahiplerini arayarak fikir edinmeye çalışanlardan oluşuyor

• Vallahi ibretlik tespit bana kalırsa hepsi doğru

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2016 da sıfır araba aldım şuan 10 binde yurt dışında olduğum için kapalı otoparkda gerçekten kaldı.Km dolmamasına rağmen her sene servise gidip detaylı bakımları yapıldıDışarı çıktığımda dahi parasiyla kapalı otoparka park ettim aracımı.8000 km sinide İzmir-Muğla,İzmir-Çeşme arasında kullandım.Satarken de piyasadakilere göre tabi 3-5 fazla isteyeceğim.Ben arabama bebek gibi baktım,isteyen alır.Kısacası her konuda genelleme yapmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 30 Ağustos 2019; 18:43:57 >
  • 7 olmamis bence.

Duz yolda stabil kullanilmis arabayla sehir ici kullanilmis araba arasinda fark olmaz mi?
    Debriyaj, fren balatalari daha temizdir en azindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 30 Ağustos 2019; 19:54:7 >
  • O kalp kırarım lafından sonra piyasanın 10 bin altına verse yine almam. Hayırdır nedir bu ozguven, çok bilmişlik, abilik tavırları. Hepimiz insanız. Adam ilk kez araba alabilir, pinpirikli olabilir o kadar keyfine zamanına nefesine düşkün isen git galeriya sat. O kalp kırarım kelimesi sadece araba için değil tüm satıcılar için düşüncem böyle.

• Bu fiyat xx tarihe kadar geçerli: değerinin 10bin üstüne satiyorum

• İnsanlar biribirini silkeleme peşinde. Aynı mahalle bilgisayarcısı aynı emlakçı aynı galerici gibi. Sözde hepimiz müslümanız ama para için herşeyi yapan adamların devrindeyiz.

• Daha dün denk geldim bir ilana aynen bu şekildeydi.

Aracım hatasızdır sadece sol kapı değişti ve 2 parçada avuç içi kadar lokal boya var :))

Adamın hatasız anlayışını çok merak ettim.
  • Aracımın yürüründe hiç sorun yoktur aracıma yeni pasta cila yaptım aracıma kefilim al bin git aracıdır aracım tek marşta 9bin
    Km yapar aracım

Bir cümle içinde 3 kelime aracım görüyorsan KAÇ

• Bu millete böylesi bile fazla aslında; ben de arabamı koydum ilana bir kişi gelip arabaya bakmadı bile ,hem de pahalı da koymadım. 16000'e 1 yıldan biraz fazla oldu alalı daha 3-4000 anca yaptım; satan adamın yaptırmadığı herşeyi yaptırdım. Akü , 4 lastik, yağ, motor suyu ,filtreler, şanzuman, 4 buji, direksiyon kutusu,radyosu bozuktu video oynatan radyo aldım, geri vites kamerası ekledim....vs 16000'e satmak istiyorum ama yok alan ,herkes son ne olur diyor. Arabanın compütestte çıkan her şeyini de yazdım boyası ve değişeni bile, hala adamlar görmeden şu kadar veririm diyorlar. Bu adamlara sağlam araba haram; 5 sene hiçbir şeyini yaptırmayacaksın , sonra satacaksın...En kötü 4.000 harcadım benden önceki haybeye binmiş yani bunları gördükçe adam akıllılık etmiş diyorum. Yaptırmazsan bunun şu kadar masrafı var der fiyat kırarlar. Şanzımanı yaptırmadan satacaktım aldıktan bir ay sonra, annemi emekli etmek için para lazim olmuştu. Cart curt yapa yapa içine ettiler denerken bilerek ucuzlatmak için zorluyorlar. Kendi arabasına yapsan ana avrat söver, ben binerken niye o sesler gelmiyordu. Neyse onu da yaptırdık zaten gerçi geri vitesi düzeltmediler hala arada zor geçiyor, bir daha gelsin ,bir daha yolalım diyedir kesin... Neyse ya bu millete yaranılmaz boşa kasmayın...5 gün kaldı ilqn süresi zaten bence satılmaz bu gidişle anca ekliyor favoriye . Ben de binerim zaten araba da yok piyasada 20.000 e kadar işe yarar bir tane araba bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 31 Ağustos 2019; 1:26:55 >

• Ne olacak bu pazarın hali. İçler acısı
  • 14-Tüp yüzü görmedi ( Yeni söktürmüş )

bunu niye yazdın anlamadım ?
    hiç tüp takılmadı yazdığım halde ,tüp olsaymış iyiydi o nedenle bu fiyatı etmez diyenlerden bıkmıştım

sen satıcılar için bunları söylüyorsun ama bir araba satmaya kalk göreceksin sana nasıl kafayı yedirtecekler
  • Neredeyse baktığım tüm ilanlarda hatasız yazıyor ama açıklamaya bakınca iki üç parça boya vs.var değişen var nasıl bir hatasız anlayışıdır anlamadım gitti.

Bir de full+full yazmış olan arkadaşlar var ama nedense araçta sunroof vb. Yok sorunca da o ek paket oluyor diyenler var. Kardeşim o zaman full+ full yazma olanı yaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupada boyalı araba değerli bizde boyasızı... sırf bu yüzden arabayı boyatamıyorum...

• memurdan satılık
    bayandan satılık
    askeri personelden satılık
    bunlar arabayı daha bi özenli kullanıyor :)

yalnız ilan sahibi kadın arıyosun erkek bunu teyit de edemiyosun satarken daha olumlu bir profil çizmek için yaptıklarından şüpheleniyorum. en nihayetinde yazanla gerçek arasındaki tüm farklar satıcının profiline işaret ediyor ben de daha sıradan kendim gibi birinden almak isterim kazası boyası hiç umrumda değil yeter ki doğru dürüst adam olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

İnsanlar biribirini silkeleme peşinde. Aynı mahalle bilgisayarcısı aynı emlakçı aynı galerici gibi. Sözde hepimiz müslümanız ama para için herşeyi yapan adamların devrindeyiz.
    Para çıkar için istiyorlar. Allahı neden seviyorlar neden secde ediyorlar eminim ki çoğu cennet cehennem olmasa Allahın yüzüne bakmaz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.