Şimdi Ara

Türkiye'de otomobil piyasası😁 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
17
Favori
53.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bide memurdan yazanlar var,sanki memurun poposu altın'dan oturunca araba değer kazanıyor.ama en komiği ilk gelen alır,niye normalde ilk gelen alamıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır araçlar ateş pahası , ikinci el olanlar yukarıdaki gibi saçma sapan ne halt yiyeceğiz bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende ekleme yapayım

"Motor sıfır" (yağını değiştirmiş)

• Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Memur demek güven katsayısı normal vatandaşa gire da yüksek demektir. Öğretmen diyorsa da memur un bir tık üstü. Yoksa totosu ile alakası yok :)

• sahibinden ilanlarina ayar gelmesi lazım. ama işte hükümet de el atacakki bu dediğim olsun
    aracın tüm bilgileri, şase numarası girince otomatik olarak yüklenecek, açıklama kısmı diye bişey olmayacak, aracın hasarları, daha önceki noter satış bilgileri görülebilecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendinize bu kadar dert sıkıntı takıntı yapacagınıza paranızı biriktirin gidin sıfır araba alın.

bu konuyu açan bu konuda 2.el satıcılarını kınayan herkes, konu araba satmaya gelince benzer şeyler yapıyor. kusurları söylemiyor, hatalarını anlatmıyor. kimse kimseden daha dürüst degil.
  • En sevdiğim ifade tavan hariç full+full.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

sahibinden ilanlarina ayar gelmesi lazım. ama işte hükümet de el atacakki bu dediğim olsun
    aracın tüm bilgileri, şase numarası girince otomatik olarak yüklenecek, açıklama kısmı diye bişey olmayacak, aracın hasarları, daha önceki noter satış bilgileri görülebilecek
    Ona bakarsan şaseleri bitik işlemli macunlu , airbaglari olmayan yada bozuk çıkma takılmış , sigortadan ağır hasarlı otomobilde muayeneden geçmemesi lazım?

Sahibinden vs gelene kadar ne önlemler var ki Avrupa'da çoğu ülkede bu böyle

• Bu ulkede cok fazla sahtekar var cunku bu ulke hicbir zaman tam refah icinde ve medeni olmadi. Genel refah olmayinca, egitim dusuk seviyeli, haklar eksik, adaletten yoksun ve en onemlisi fakir olup bir de %500 bedel odeyerek aldigi icin bu araclari, almak icin de satmak icin de binlerce takla atiyorlar cogu tabiki yalan. Egitim seviyesinden baslayarak cok uzun bir surec lazim bu ulkenin bir yerlere gelebilmesi icin... zor alisin ya da gidin 50 100 sene duzelmez

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hukumet gitsin de baska birsey istemez onlar birseye el atmasin lutfen

• Aaa "sıfır kokusu içinde" yi unutmuşsun hocam
  • Araba çiçek çiçek
    Klima buzzzzz

• Mühendisten satılık-(Araba canı isteyince Optimus Prime a dönüşüyor)
  • Sorsan Muslumandir.

Musluman olmalarinin kendilerine hayri yokmus baskalarina da anlasilan yokmus! ...

Kisacasi yalan ile hirsizliktir.

Yalanina inanan insanlara klinik vaka bir tanimi da var .

Gercekler ACIDIR ...

Yalanlar TATLI ...

Kararin neyden yana ?

Secmeyeceksin... Bitmistir ...

Cikmazda olmalarindan oturu bir sonraki evrelerini sosyolojik acidan merak ediyorum ... Ulkeyi mi terk edecekler bu hirsizlar yalancilar ? Kimseyi kandiramiyorlar diye feryat figan bir sekilde disa vuracaklardir ! .

Rezalet! ...

Yozlasma!

Ahlaksizlasma!
  • Birde madalyonun öteki tarafı var, daha ucuza 2.el araba alırken sıfır araba alıyormuş gibi hiç bir kusuru olmasın isteyen alıcıdan,küçük bir kusur buldugu zaman fiyatı daha da öldürmeye çalışan fiyatta anlaşıp noter kapılarında fiyatı düşürmeye çalışanlardan bahsetmek gerek

İgneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmayalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan başlığı sıfır araç ama 17500 km, ön tampon, far değişmiş. Plastik aksam değişimi değişen kısmına dahil edilmez, kaporta değişimi esas alınır ama başlık neden sıfır araç

• Bu nedenlerle faiz ile sıfır araba almıştım. 14 bin faiz ödedim ve çok memnunum.

Şu aralar sıfır arabalara bile güven olmuyor. Bayiler de iyice sahtekarlık yapıyor. Boyanmış arabayi sıfır diye satan bayiler var.

Zamanında arabayi aldik. Şuan ihtiyacım olsa almazdim. Her şey çok çok uçuk fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

14-Tüp yüzü görmedi ( Yeni söktürmüş )

bunu niye yazdın anlamadım ?
    hiç tüp takılmadı yazdığım halde ,tüp olsaymış iyiydi o nedenle bu fiyatı etmez diyenlerden bıkmıştım

sen satıcılar için bunları söylüyorsun ama bir araba satmaya kalk göreceksin sana nasıl kafayı yedirtecekler
    Onu yazsa sukredin bence ... Tup var ama hep benzinde kullanildi bile yazabilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakk0131

Sırf bu çakallarla muhatap olmamak için sıfır aldım.
    Hocam dikkat edin sıfır araba alırkende dolandırılabilirsiniz. Araç bayiye tırlarla getirilirken bir yerlerini çarpıp sürtebiliyorlar.
    Biz 2005 yılında sıfır corolla almıştık daha sonra arabayı satarken bagaj kapağının değiştiğini anladık.

• Kelepir var mı dikkatimi çekmedi.
    Bir şey alacakken 'kelepir' kelimesini okudunuz/duydunuz anında o ortamdan uzaklaşın. fena bir kazıklanma olayıyla başbaşa olabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.