Şimdi Ara

Türkiye'de otomobil piyasası😁 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
17
Favori
53.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 parça lokal boya vardır. (2 parça komple boyalı çıkar)

-Araç ne zamandır sizde?
    +2 ay oldu alalı.
    -Neden satıyorsunuz 2 aylık aracı?
    +Otomatik vites almak için. (Alıp satıyor, satmadan önce de eşek gibi binmiş, yersen...)

-Aracın aynısı 5.000TL uyguna şu ilde var. İlan no: XXXXXX
    +O zaman git ordan al. (sazan avında 5.000TL yükseğe kakalayacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataince -- 31 Ağustos 2019; 16:20:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RushBerry kullanıcısına yanıt
    Çok ayar oluyorum km düşük girenlere hiç üşenmeyip ilanı şikayet ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum. Alıcıların mal üzerine yorum yapabilmesi gerekiyor.

• Bir de bayandan vs yazıyorlar. Bayandan olunca ne oluyor anlamadım. Geçen bir bayan gördüm 3 le çıkılan yokuşu takmış 1 e arabayı anırttıra anırttıra çıkıyor ama görseniz turbo patlayacak gibi çığrınıyor araba. E şimdi bu araba satılırken bayandan yazılıcak ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Assistant Referee

Bir sitenin tekelinde olunca piyasa maalesef böyle oluyor.
    Keşke ilanlar yoruma açık olsa.
    Keşke öyle Bi özellik olsa..

• Bir alıcı olarak, kusura bakma, seni tanımam etmem arabanı nasıl kullandığın değil durumuna göre piyasada ederini dikkate alırım.
    Bu kafa yüzünden piyasada alışveriş olmuyor maalesef. Bir alıcı olarak senin 10 bindeki arabanı alacağıma 3-5 daha çıkar sıfırını alırım. Son olarak madem o kadar gözün gibi baktın satma dantel koyarsın göğüslüğüne ne bileyeyim.

• Maalesef bu tip ilanlar %99 civarinda. O yuzden arayip bulusup konusmak gerekiyor. Benim icinde cok sikintili surec oluyor ama o %1 lik dilime giren ilanlardan bulursaniz vakit kaybetmeyin talibi cok oluyor 😉

• Tarcanlar diye ekspertiz firması var bu sözlerin hepsiyle bir güzel dalga geçiyorlar YouTube üzerinde

• Madde-8 "Araç Fabrika çıkışlı" Yaw he he biz araci agactan topluyoruz

• Arabam.com u kullanın sizde

• Bu ulkede sifir arac alana sasiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webconn -- 31 Ağustos 2019; 17:58:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assistant Referee kullanıcısına yanıt
    Aslında olabilir hocam. Satıcıya da yorum hakkı tanınsa, en azından şöyle olsa mesela.

"sahibinden 56000tl'ye şahin temiz" falan başlık. altında şıklar olsa. Ürün hakkında ne düşünüyorsunuz, anket gibi...

* çok pahalı
    * aldatıcı
    * yanlış bilgi

vs gibi.
  • Bizde de var böyle çok yakın zamanda. Konu sahibi mükemmel bir özet çıkarmış. Hepsi bire bir doğru. Şimdi olaya gelelim Babam bir ikinciel araba beğeniyor gidiyor almaya. Galerici yazmış sahibinden.coma araba özelliklerine; Bakımları yeni yapıldı kuruş masrafı yok, eksperde motor performansı yüzde 92 çıktı. hiçbir sıkıntı motorda yok. boyada 1 sağ arka kapı boyalı. Tramer tertemiz hiç yok. kilometre !175.000.de. Ptt nin sitesinden sorguladık !175.000 binde. 1 hafta kadar kullanıyor babam arabayı. Sonra yolda giderken bir motor ışığı yanıyor. aracı yetkili servisine götürüyor nedir ne değildir diye. babamın tanıdığı biri var. bakıyorlar serviste yakıt filtresi dolmuş kapkara. sonra servis çalışını ruhsatı alıyor sisteme bakmaya. sisteme bir bakıyor. daha önceki sahibi yani galericiden önceki sahibi bir ildeki servise motor sesli yani gürültülü çalışıyor diye getirmiş sıkıntı çıkmamış. Serviste kilometreyi ne girmiş dersiniz. 300.000 kilometre olarak girilimiş sene 2017de. düşünün 2 yıl var arada. Tuv ve pttde 2017de girmiş muayeneye 170.000 kmde. aradan 2 yıl geçmiş. biz aldık 175.000 kmde. Arabı aldığımız ilde hiçbir tane yetkili satış ve servis yok. sadece özel servisler var onlarda bakamıyor sisteme. Ve bu adam halen arabayı aktif olarak şuan satmakta ve km sini 175.000 km olarak yazmış. Bu arabyı başka birisi daha almış bizden sonra ve o adamda plakasını filan değiştirmiş. sonra geri iade etmiş. Aslında böylelrine verecen mahkemeye sürünecek. *Sonuç olarak sadece tuv ve pttden km yi sorgulamayın ayrıca yetkili servisede sorun.

• Güzel çalışma tebrikler

• temelli binmek için alacak olanlar tanıdık iyi ustası varsa çıtır hasar (kaporta hasarlı) araç alsın kazalı olarak. yan sanayi parçalarla kenar köşe bir tamirhanede ucuza toplatıp binsin. 150 binlik araba 100-110 bine mal oluyor. ama sadece temelli binmelik alanlara öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakk0131

Sırf bu çakallarla muhatap olmamak için sıfır aldım.
    Ben de sırf bu cakallara yem olmamak için sıfır aldım yine de içim rahat etmedi. 3 gün sonra boya expertizi yaptırdım. Sıfır arabada bile boya hatta değişen olabiliyor
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: start_system

temelli binmek için alacak olanlar tanıdık iyi ustası varsa çıtır hasar (kaporta hasarlı) araç alsın kazalı olarak. yan sanayi parçalarla kenar köşe bir tamirhanede ucuza toplatıp binsin. 150 binlik araba 100-110 bine mal oluyor. ama sadece temelli binmelik alanlara öneririm.
    Hocam ben önermem. Neden derseniz bir kere dengesi bozulan araç zor toplanır. İyi düzeltilmezse dikiş tutmaz.

• 22. Madde hariç katılıyorum. İsteyen istediği fiyata aracını satışa koyabilir, bunda yanlış birşey görmüyorum. İlan gezerken atlarsın yüksek fiyatlıyı.

• Benim poloyu satarken arkadasin birisi "abi aracin motoru bana cok sesli geldi seninki de oyle mi?" diye mesaj atmisti. Danismanlik hizmetimi verdikten 10 gun sonra da sattiydim araci.

• Satarken ne olcan aldığın sıfır arabayı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.