Şimdi Ara

Türkiye’de popüler olan Çinli e-ticaret uygulaması için ‘kötü amaçlı yazılım’ iddiası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
4.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amerika yine bir tarafları tutuşunca Çin'in ekmeğine taş koymak için sallamaya başlamış. Unutmayın ki Amerika aynı şeyi 4-5 yıl önce Huawei'ye yaptı. Dünya üzerinde melek gibi görünmeye çalışan ama en karaktersiz ülke Amerika'dır. Uzun yıllar sonra Appla'a Samsung harici bir Huawei potansiyel rakip olarak meydana çıkmıştı. Çok da iyi gidiyordu Huawei bayağı hızlı bir çıkış yapmıştı pazar payında inanılmaz rakamlar elde ediyordu. Neymiş efendim 2-3 tane Google servisini eksik koyuyormuş cihazlara diye ambargoyla yediler markayı. Ambargo uygulamak için gayet geçerli sebep ya Amerika , ben ikna oldum(!) Son olarak şunu söyleyebilirim ki; Huawei'nin önünü kesmeselerdi her şeyin en iyisini ürettiğini sanan Apple'ın içinden geçerdi. Bu kadar da net.
  • ilk defa duydum

• Suçlayan ABD. Suçladığı şey Çin'e ait. Klasik Amerikan propagandası. Çin'den ölümüne korkuyorlar.

• Temu dan 9-10 ürünü geçen gün 500 TL civarında aldım. ayrıca 170 TL de vergi çıktı. Açıkçası deneme niyetine aldım. Aliexpress işi bozdu. Tamam vergiler var ama aliexpress ekstra kargo bedeli çıkarıyor. Eskiden aliexpresste çok nadir kargo ücreti vardı(2015-2016)

İleriki yıllarda Temu aliexpress gibi yavaş yavaş piyasayı ele geçirebilir. Rekabet iyidir.
  • zaten bu amerika ve google ne zaman bir çin iştirakı bir yerleri domine etmeye başlasa ya veri hırsızlığıyla suçluyor yada kullanıcı güvenini sarsacak başka bir şeyle sonra da yasaklanıyor yaptırımlar başlıyor vs bunlar lafta özgürlükçü tayfa :)

• Refli link teröristlerini panik ettirmiş hemen.  

Can hıraş savunmaya geçmişler, analarını babalarını bu kadar savunmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 30 Haziran 2024; 18:11:53 >
  • Android'de izinlere baktım. Sadece bildirim izni var ama uygulama çalışıyor. Yani buna rağmen sızma durumu varsa Android'e baksınlar. iOS'ta da durum benzerdir.
  • yeni duyuyorum  

• ona97 O kullanıcısına yanıt
    Çin de masum değil
  • Amerika yine her zamanki gibi bir tarafları tuşunca Çin'in ekmeğine taş koymaya çalışıyor. Unutmayın ki Amerika bundan 5-6 yıl önce aynı şeyi Huawei'ye yaptı. Uzun yıllar sonra Appla'a Samsung harici bir Huawei potansiyel rakip olarak meydana çıktı. Çok da iyi ilerliyordu ambargoyla yediler markayı. Klasik Amerika işte. Demeden edemeyeceğim herşeyin en iyisini ürettiğini sanan Apple'ın içinden geçerdi Huawei'nin önünü kesmeselerdi.
  • Bende yorum uazacaktım baktım herkes aynı fikirde Amazon açıklama yaptı TEMU benzeri pir pilanı var ve aliexpres Buyük balıklar küçük balıkları yemeye çalışıyor yem de biziz
  • Beyler çoğumuz TR de yaşıyoruz. Veri güvenliği vs. bizi ilgilendirmiyor. Panellerde 40-50 tl ye her şeyimize ulaşabiliyor isteyen. O yüzden tavsiyem çok takmanıza gerek yok böyle haberleri.
  • Temu türkiye'ye reklam yatırımı yapmış, sosyal mecrada bu influencer'ların boş postları zırt pırt önüme düşüyor, yakında buna da yasak veya ek vergi gelir birilerinin bu kadar gözüne sokarsanız olacağı bu.
  • Zaten TC numalarımız ortalarda geziyor Temuda da gezsin napalım yeni tc numarası alabilsek keşke

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.