Şimdi Ara

Türkiye'de savaş çıksa hiç bir ülke bizi kabul etmez.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yöneticilere sesleniyorum : Tamam tartışma çıkmasını istemiyorsunuz fakat insanlarımızın artık birşeylerin farkında olmaları lazım bu tür konuları kapatmak anca bizim zararımıza oluyor biraz anlayış gösterelim lütfen.

Seviyeli yorumlar bekliyorum arkadaşlar.

• Konu uçar.

Bu arada , yav he he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capped Twins.

Yöneticilere sesleniyorum : Tamam tartışma çıkmasını istemiyorsunuz fakat insanlarımızın artık birşeylerin farkında olmaları lazım bu tür konuları kapatmak anca bizim zararımıza oluyor biraz anlayış gösterelim lütfen.

Buraya konu açmaktansa açta biraz kitap oku herkes senin gibi kültürsüz değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_81

quote:

Yöneticilere sesleniyorum : Tamam tartışma çıkmasını istemiyorsunuz fakat insanlarımızın artık birşeylerin farkında olmaları lazım bu tür konuları kapatmak anca bizim zararımıza oluyor biraz anlayış gösterelim lütfen.

Buraya konu açmaktansa açta biraz kitap oku herkes senin gibi kültürsüz değildir.

Kültürsüz olduğunu nasıl anladın ? Eğer yanlış biliyorsa sen açıkla da bilelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

quote:

Osmanlı zamanına bakarsan hangi devlet bizi yanına almış ki şuan farklı bir durum olsun çıkar ilişkisinde başka hiç birşey yoktur.

• biz adamları alıyoruz adamlar bizi asla ve asla almazlar ülkelerine elin suriyelisini alırlar gördüklerimin hepsi dilenmekteler türkçeyide sökmüşler hemen Allah rızası için diyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

quote:

Osmanlı zamanına bakarsan hangi devlet bizi yanına almış ki şuan farklı bir durum olsun çıkar ilişkisinde başka hiç birşey yoktur.

Tabi ki öyle ama işte bizim de böyle olmamız gerekiyor.Çıkarlarımıza göre davranılması lazım ama gel de anlat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alacaklarını sanan var mı ki zaten?
  • Niye alsınlar ki direk kaçıcak mısın?Burası senin değil mi?

Ben şahsen burda dogdum burda ölücem.
  • Merak etme kardeşim kendimi düşündüğüm falan yok. Sadece çocuklarımızın,kadınlarımızın güvende olması açısından. Yoksa başkaları gibi korkup,kaçıp ülkemi asla terk etmem.
  • Aksaray yürüyorum her taraf suriyeli .q varmı böyle bişey Tayyip ve partisi iyi kıyak geçiyor orta doğululara.
  • sana zulum gosterenlerede merhamet etmek islamiyet bu

kimin bizi alip almadigi onemli degil
  • Boşver diğer ülkeleri, daha kendi devletimiz halkını kategorilere ayırıp ona göre muamele ediyor. Türk halkının(halkımızın) yatacak yeri yok.
  • http://www.haberturk.com/dunya/haber/915855-muslumanlar-gelmesin- Danimarka'dan bir haber.

Arkadaşlar sakın dilenen para falan vermeyin devlet zaten onlara aylık bağlamış yani aldanmayın duygu oyunlarına sakın.
  • Herkes biliyor bunu.Suriyelilerinde burada olmasını kimse istemiyor.
  • nerde böyle konu varsa blokladığım adamlar doluşmuş. kendilerini vatansever derler onlar kafayı çekerek vatanını seviyor.
    konu kilit üye ban.
  • Dünya gerçekleri böyle.Hiçbir yerde mülteci olarak gelenler ülkenin vatandaşı gibi rahatça gezemez.Mülteci kampında yaşarlar günü geldiğinde giderler.
    Bizi de hiçbir ülke istemez.
    Yaşı küçük olup insanlık, hümanistlik cart curt diyecek arkadaşlar hiç muhattap olmasınlar bile.İnsanlar sizin çevreniz aileniz gibi değil.İnsanların çıkarı yoksa su vermez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.