Şimdi Ara

Türkiye'de uygulanan korona aşısının üreticisi Sinovac Türkleri banladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
25.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Hackerlarımıza helal olsun. Adamsınız.
  • Arkadaşlar,

Koskoca teknoloji sitesi DH sözde yani :)

Rusya geçtiğimiz hafta Amerika dahil bir çok yere ciddi bir siber saldırı gerçekleştirdi bu saldırıların büyük kısmında Türkiyedeki zombi bilgisayarları kullandı.

Sadece sanofi değil bir çok Amerika sunucuları kullanan web servisleri Türkiyeye sitelerini kapatmak zorunda kaldı.

Yani bir yenizden uydurduğunuz gibi değil durum.

Allah aşkına Allah sizede akıl vermiş bizede biraz araştırma yapsanız gereksiz yorum yapmanıza gerek kalmazdı.
  • Cuma olacağım bakalım.
  • Benim çevremde sağlıkçı olup bu aşıdan vurunan çok kişi oldu. Gördüğüm kadarıyla aşı olduklarından sonra herhangi bir sıkıntı çıkmadı, üzerinden fazla bir süre geçmedi bu sebeple ileride bir sıkıntı yaratır mı bilmiyorum ama kısa dönemde olumsuz bir etkisini görmedim. Koruyuculuğu ne kadar olacak o konuda bir tahmin yürütemiyorum.

• Güvenli mi güvensiz mi ? Net bir bilgi yok.
  • Aruff kullanıcısına yanıt
    Helal mi? Aşı aldığımız yere boş milliyetçilik kasmışlar. Sıkıysa gidip Huawei'yi hacklesin.
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Valla kardeş adamlar mazlumların acısını bu şekilde göstermişler. Helaline haramına ben karar veremem. Çok hocaysan sen vaaz verde dinleyelim.
  • hocam zaten kendilerine benzemeseydi anlaşamazlardı emin ol:))bak biontech aşısının üreticisi ile hemen anlaşabildiler mi daha gelip gelmeyeceği bile belli değil...ha geldi de kendilerine yandaşlara akp üyelerine eşrafa sana bana değil yani!!

Mazlumların acısını görmeyenlere göstersinler.
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Boş yapma hadi işine bak.
    Boş yapma yeni ERgen uza ki büyüklerin konuyu değerlendirsin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 17 Ocak 2021; 16:31:35 >
  • bytradm B kullanıcısına yanıt
    Peki bu bagisklik kac ay sürüyor, bildigim kadariyla 3 ay

• quote:

Orijinalden alıntı: Aruff

Boş yapma hadi işine bak.

Konuşmayı öğrendin mi sen bakayım abisi! Öteye çekil bakalım,büyüklerinin işi var burada . 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hollandsedrop kullanıcısına yanıt
    Yaaa tam çol çocuksunuz varya yorumsuzz
  • Sende konuyu değerlendirecek IQ var mı ki. Sen anca evden Heroluk yaparsın millete.
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Siz gerçekten anlaşılmaz vakalarsanız Araplara yapılmış olan bir olay olsaydı demediginizi bırakmazdınız Doğu Türkistan'da Türkler zulüm görüyor dünya nezdinde ses getirmesi maksatlı bir eylem yapılıyor sizin yaptığınız şu yoruma bakın yazıklar olsun sizlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 20 Ocak 2021; 10:21:20 >
  • rüşvetçi bir firma normaldir
  • Bıraksınlar yaygarayı hani nerde yerli aşı hala tık yok
  • Türkün gücünü göstermişler Tebrikler
  • Laa dolandırıldık laaa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.