Bildirim
Türkiye'de Yaşamak İstemiyorum !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de hiç olmadı Almanya da yaşamak istiyorum. Asıl istediğim yer ABD. -
konuşulcak çok şey var ama bu konuda gider az sonra
DH OLARAK Bİ KİTAP YAZALIM ORTAK OLARAK KİTABIN ADI ZİNDANDAKİ ADAM -
Forumun %70'i senle aynı duyguları paylaşıyor. Brakisefal kafatasının içinde ki beyini kullan dostum, fizik dünyasında devrim yarat falan direk kaparlar. -
Her insanın ülkesinde hoşuna gitmediği sinir olduğu şeyler var.Hani bizim ülke biraz ayrı bir konu ama diğer ülkeler cennet sanmayın diye söyledim insanoğlu heryerde aynıquote:
Orijinalden alıntı: Typov
Ben de hiç olmadı Almanya da yaşamak istiyorum. Asıl istediğim yer ABD. -
yaşım nerdeyse 30 oldu...bende istemedim hala da istemiyorum..AMa bu saatten sonra yurtdışına gidemem..işim gücüm oturdu muhtemelen yakında evlenirim..quote:
Orijinalden alıntı: Typov
Ben de hiç olmadı Almanya da yaşamak istiyorum. Asıl istediğim yer ABD.
özetle...yurt dışına gidecekseniz benim gibi yaşın 30lara gelmesini beklemeyin.. yoksa sittinsene gidemezsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Wittmann -- 29 Mart 2012; 21:12:07 > -
Başka ülkede yaşamak için en son yaş 27' dir, 28 bile olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Michael Wittmann
yaşım nerdeyse 30 oldu...bende istemedim hala da istemiyorum..AMa bu saatten sonra yurtdışına gidemem..işim gücüm oturdu muhtemelen yakında evlenirim..
özetle...yurt dışına gidecekseniz benim gibi yaşın 30lara gelmesini beklemeyin.. yoksa sittinsene gidemezsiniz...
Alıntıları Göster
Çünkü 25' inden sonra yaşadığın ülkeye bağlanırsın. -
Ben çevremdekilere "eve gidiom..." diyince "Def ol git !Yok yok sen normal git!" diyrlar anladın işte... -
Off offfquote:
Orijinalden alıntı: NK_Ultra
Ben çevremdekilere "eve gidiom..." diyince "Def ol git !Yok yok sen normal git!" diyrlar anladın işte... -
Avustralya'yı da düşün.Misal ben öyle yapacağım.Çoğu şartı da araştırdım.Konuma beklerim.quote:
Orijinalden alıntı: *Brakisefal
Off offf
Alıntıları Göster
http://forum.donanimhaber.com/m_59126341/mpage_1/f_/key_//tm.htm
-
Yine ergenler yine Amerikan tripleri. Sanki ABD , Avrupaya gidince direk sana aylık 10.000 $ maaş artı ev ,araba veriyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: malumat12345
Avustralya'yı da düşün.Misal ben öyle yapacağım.Çoğu şartı da araştırdım.Konuma beklerim.
http://forum.donanimhaber.com/m_59126341/mpage_1/f_/key_//tm.htm
Alıntıları Göster
-
quote:
Bıktım bu ülkede yaşamaktan. Amerika veya Avrupa ülkelerine yerleşmek için ne yapmak lazım ? Nasıl bir yol izlemek gerekir ? Benimle aynı duyguları paylaşanlar varsa dertleşelim burda.
Bende istiyorum..... Kim istemiyorki -
quote:
Orijinalden alıntı: vahocanquote:
Bıktım bu ülkede yaşamaktan. Amerika veya Avrupa ülkelerine yerleşmek için ne yapmak lazım ? Nasıl bir yol izlemek gerekir ? Benimle aynı duyguları paylaşanlar varsa dertleşelim burda.
Bende istiyorum..... Kim istemiyorki
-
http://inciswf.com/1285011426.swfquote:
Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Paran varsa heryer ABD kardeşim yoksa ABd ye gitsen bile fayda etmez emin ol..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795
http://inciswf.com/1285011426.swf
Alıntıları Göster -
Tanıdık-eş-dost olsaydı Almanya'da yaşamak isterdim,Türkiye gerçekten yaşanılacak bir ülke değil,insanımız iyi-doğal güzelliklerimiz fazla-her türlü iklim var vb nerede istersen yaşa ama gel gör ki hayat o kadar pahalı ve milletimizi kene gibi sömüren bir devletimiz var,kimi iktidar cebini doldurdu-kimi iktidar yandaşını zengin etti,olan vatandaşa oldu olmaya da devam ediyor. Bolluk içinde yokluk çekiyoruz. ALlah bize bunları yaşatanların hepsinin belasını ...quote:
Orijinalden alıntı: minimalist
Paran varsa heryer ABD kardeşim yoksa ABd ye gitsen bile fayda etmez emin ol..
Alıntıları Göster
-
böyle bir gurup olsaydı onur üyesi ben olurdum ayrıca gitmek istiyorum diyenlere değil ülkesinden nefret ettiren kişilere suç bulun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 29 Mart 2012; 23:07:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DeeP__DReaM
Tanıdık-eş-dost olsaydı Almanya'da yaşamak isterdim,Türkiye gerçekten yaşanılacak bir ülke değil,insanımız iyi-doğal güzelliklerimiz fazla-her türlü iklim var vb nerede istersen yaşa ama gel gör ki hayat o kadar pahalı ve milletimizi kene gibi sömüren bir devletimiz var,kimi iktidar cebini doldurdu-kimi iktidar yandaşını zengin etti,olan vatandaşa oldu olmaya da devam ediyor. Bolluk içinde yokluk çekiyoruz. ALlah bize bunları yaşatanların hepsinin belasını ...
versin.
Ayrıca devlet değil hükümet demek istedin. Çünkü ikisi farklı kavramlar. Ayrıca birileri hakkımı bilerek yediyse haram zıkkım olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: accepter le progrèsquote:
Orijinalden alıntı: DeeP__DReaM
Tanıdık-eş-dost olsaydı Almanya'da yaşamak isterdim,Türkiye gerçekten yaşanılacak bir ülke değil,insanımız iyi-doğal güzelliklerimiz fazla-her türlü iklim var vb nerede istersen yaşa ama gel gör ki hayat o kadar pahalı ve milletimizi kene gibi sömüren bir devletimiz var,kimi iktidar cebini doldurdu-kimi iktidar yandaşını zengin etti,olan vatandaşa oldu olmaya da devam ediyor. Bolluk içinde yokluk çekiyoruz. ALlah bize bunları yaşatanların hepsinin belasını ...
versin.
Ayrıca devlet değil hükümet demek istedin. Çünkü ikisi farklı kavramlar. Ayrıca birileri hakkımı bilerek yediyse haram zıkkım olsun.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolga509
Yine ergenler yine Amerikan tripleri. Sanki ABD , Avrupaya gidince direk sana aylık 10.000 $ maaş artı ev ,araba veriyorlar.
Ergen diyene bak çocukla çocuk olmuşsun.Adamın belki parayla derdi yok , düzenli yaşam istiyor buradaki politika futbol muhabbetinden sıkıldı.
Benzer içerikler
- büyüme plakları kapandığı nasıl anlaşılır
- böcek halüsinasyonu görmek
- fen lisesinde eşit ağırlık var mı
- whatsapp mesajın yanında i işareti ne anlama gelir
- olgun milf
- exxen filmleri
- black friday ne zaman 2024
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- bim para sayma makinesi
- bim karavan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X