Şimdi Ara

Türkiye'de Yaşamak İstemiyorum !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
8.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ülke de başarılı ve mutlu olanlar nasıl oluyor ?
  • Ülkemi cok cok seviyorum ama maalesef artik yasanilacak bir alan degil. Ordu desen gitti, hükumet desen..... , istihdam desen yerlerde, hicbir cazibesi yok - kalmadi. Yerle bir ettiler guzelim ulkemi. Birisi secimlerden sonra tv'de dagdaki adamla benim oyum bir degil demisti. O zaman o kisiye sayip saydirmistim. Gun gectikce ne kadar hakli oldugunu daha iyi anliyorum. Adam cikmis gazeteye; "8 tane cocugim vardi basbakanimiz 3 tane cocuk yapin dedi 3 dene daha yaptim 11 oldu ama devlet bize bakmiyyyy" diyor. Hepinizin soyu tukensin. Boyle zihniyet O-L-A-M-A-Z ! Keske baska bir ulkede yasama sansimiz olsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

Bu ülke de başarılı ve mutlu olanlar nasıl oluyor ?

:)

Bu ülkede çok çalan çırpan var hocam

Mazlumun ahını garibanın hakkını ve bir çok şey..
  • Gelecek dönem kısmetse Viyana Üniversitesi'ne başlıyorum. Üniv bitince ver elini Amerika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naqıo

quote:

quote:

Bulunsun bi ara bakarim

Edit. Almanya dogumluyum rahatlikla gidip gelir is bulurum dimi

almanya doğumlusun ama türkiyede mi yaşıyosun ohaa derler adam

Problem ???

kaç git birader daha problem diye soruyo. almanyanın süt gibi otobanlarında arabanı sür

ingiltereninde otabanları tertemiz süt gibi duruyor fotolarda

ne otobanı kanka heryere santim santim metro var 5 dakkada gidiyon araba süren salaktır

e be kardeşim metro pahalı ingilterede arabanın komforu ile bir oluyor mu?ha bide araba daha ucuza geliyodur benzin ucuz oldugundan

diğer bir konuda herkes londra da yaşamıyor değil mi bunun manchaster ı var liverpool u var birminghamı var ayvası var narı var değil mi her şehirde metro yok(genel konusuyorum sana özel değil)

kanka oralarda vardır bu taraflarda araba konforlu olmuyo adım başı kırmızı ışık. ne otoban var ne bişey var londra çok eskiden kurulmuş.

dogrudur tabi ama hangi ingiliz şehri yeni ki zaten

evim burda ailem burda arkadaslarım burda neden gideyim

• Yaşamınızda hep kendiniz için birşeyler yapın. Kimse seçmedi bu ülkede doğmayı. İstiyorsanız elinizden geleni yapın ve gidin. Bir kere dünyaya geliyorsunuz ona göre davranın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoryforus

quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

Yine ergenler yine Amerikan tripleri. Sanki ABD , Avrupaya gidince direk sana aylık 10.000 $ maaş artı ev ,araba veriyorlar.

Ergen diyene bak çocukla çocuk olmuşsun.Adamın belki parayla derdi yok , düzenli yaşam istiyor buradaki politika futbol muhabbetinden sıkıldı.

benimde parayla derdim olmaz yeter ki sevgilimize laf atan apaçiler ortalıkta olmasın
  • EN ufak şeyde Amerika ve Avrupayı eleştiren gençlik oraya yerleşmek için yırtınıyo. Bu nasıl bir çelişki böle.
  • devlettekilerin amacı bu...onları desteklemeyeni bıktırıp ülkeden kaçırmak, kendi adamlarıyla bu ülkede kalmak..

yani resmen kendi vatandaşımız (dilim aslında bunu demeye varmıyor) türkiyeyi işgal etmeye çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Brakisefal

quote:

Orijinalden alıntı: GReddy.x

quote:

Orijinalden alıntı: *Brakisefal

Bıktım bu ülkede yaşamaktan. Amerika veya Avrupa ülkelerine yerleşmek için ne yapmak lazım ? Nasıl bir yol izlemek gerekir ? Benimle aynı duyguları paylaşanlar varsa dertleşelim burda.

Başkan okuyomusun çalışıyomusun ? Yaş kaç gelirin varmı şimdiki durumundan biraz bahsetki fikir verelim beslediğin duyguların aynısı bendede mevcut

Yaş 19 geçen sene üni kazanamadım bi daha gircem. Çalışmıyorum orta derece ingilizcem var. Açıkçası şuan çok sıkıntılıı durumdayım kafayı yicem

bir arkadaşım üni sınavından düşük bi puan almıştı barajın hemen üstündeydi nerdeyse viyana da abisi vardı buna akıl verdi gitti kıbrıs tan düşük puanlı bi uni yazdı 4 yıllıkiktisat fakültesi kazandı.o belgeyi noter tasdikli almanca ya çevirdi.gitti başvuru yaptı viyana da okumak istiyorum diye.kabul edildi şimdi orda 2.senesi hangi üni bilmiyorum ama burda kazandığı üni nin eşdeğer bir okulunda iktisat fakultesinde.ilk iki yıl hazırlık sadece almanca öğretiyorlarmış 2.senenin sonunda sınavları verirsen normal fakültene başlıyorsun yok almanca yı veremezsen geri postalıyorlarmış.ama bu iki sene orda yaşayan bi türk kızı bulup evlenmek için gayet yeterli bi süre

• quote:

Orijinalden alıntı: frhtoztrk

EN ufak şeyde Amerika ve Avrupayı eleştiren gençlik oraya yerleşmek için yırtınıyo. Bu nasıl bir çelişki böle.

onlar sömüren tarfta sen sömürülen zaten sömürdüğü acımasız kuralları eleştiriliyo mutlu olmak için 21.yy de para şarttır! zaten vize ve çalışma iznini kaldırsalar bu ülke gençliğinin %60 ı rahat gider!
  • giden varsa benide alsın yanına
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bulunsun bi ara bakarim

Edit. Almanya dogumluyum rahatlikla gidip gelir is bulurum dimi

almanya doğumlusun ama türkiyede mi yaşıyosun ohaa derler adam

Problem ???

kaç git birader daha problem diye soruyo. almanyanın süt gibi otobanlarında arabanı sür

otoban süt ilişkisi

• quote:

Orijinalden alıntı: -doctoR-

Türkiye'de Yaşamak İstemiyorum !!!

Aklıma bu videoyu getirdin

• Almanyada yaşayan arkadaşlar varsa bilgi için pm atarsa sevinirim..
  • Sırf bende bunun için ileride göçmen olarak alınan ve aranan meslekte iş bulmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 1000000

quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

Sırf bende bunun için ileride göçmen olarak alınan ve aranan meslekte iş bulmayı düşünüyorum

bilgisayar müh. en çok aranan meslektir kuzey amerikada (abd ve kanada) onun dışında elektrik, elektronik, elektronik haberleşme müh. leri çok aranıyor diye biliyorum, ama en çok bilgisayar müh. veya programcılığı

Evet avusstralya hayalim yemin ederim avustralya aradığı göçmen mesleklerini her yıl yazıyor on takip etmek lazım Petrol muhendisligi felan en çokaArananlarmış zaten her ülke yazıyor birde iltica varya o nasıl oluyor mesela anlatmak istesek neden yaşamak istediğimizi türk vatandaşlığını Yırtsak aalırlarmı yeterki gidiuim şuradan

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avente -- 23 Eylül 2014; 0:41:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.