Şimdi Ara

Türkiye'de Yaşamak İstemiyorum !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
8.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abd falan da Türkiye gibi sosyal sınıflara bölünmüş bir ülke. Ben İsviçre, İsveç gibi kuzey avrupa ülkelerinden birinde yaşamak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türklerin en çok rahat edeceği yer ABD dir. Ufak avrupa ülkelerinde Türk olduğunuz için Almanya'dan bile çok ırkçılık ve önyargı ile karşılaşırsınız. ABD'de Türk önyargısı avrupaya kıyasla çok daha azdır siyahlardan ve çinlilerden sıra size gelmez pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 22 Eylül 2014; 11:14:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Başka ülkede yaşamak için en son yaş 27' dir, 28 bile olmaz.
    Çünkü 25' inden sonra yaşadığın ülkeye bağlanırsın.

Yanlışın var. Büyüdükçe ülkedeki durumun farkına daha çok varıyorsun.

Bende her geçen gün, daha da çok gitmek istiyorum.
  • Bu saatten sonra türkiyeden bi bok olmaz elimde yeteri kadar para olsa vınn abd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kezbanlar bile başlı başına bir sebep türkiyeden soğumak için.
    Bakıyorum halen kezbanla 3.dünya ülkesini savunanlar var hayretle izliyorum onları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 22 Eylül 2014; 11:32:07 >
  • Kezban ciddi bir gitme nedeni değil. Kezbanların kahrını çekmek zorunda değiliz. Ayarlarsın bir Rus olur biter. Başka sebepler var. Muz cumhuriyeti olması, halkın cahil ve yobaz olması, yönetenlerin tam olarak bu halkı yansıtıyor olması hiçbir işin düzgün gitmiyor olması kimsenin işini düzgün yapmak istemiyor olması vs. vs. vs. bir sürü sebep var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 22 Eylül 2014; 11:43:36 >
  • Konuyu zıplatan zıplatmış.

Türk milleti olarak işin kolayına kaçmayı seviyoruz.

Ben bir yere gitmiyorum iç savaş çıksa bile.(Nerde o günler)

İcabında vatan akması gerekiyorsa aksın kan.

Kendi ülkemizi abd-israile tapan onları emri ile arap kürdo seven siyasilere bırakmam.

Gitmesi gerekler:tüm siyasi partiler, kürtler-araplar ve bunları sevenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata giren bahtsız kovboy

Bu saatten sonra türkiyeden bi bok olmaz elimde yeteri kadar para olsa vınn abd

Türkiye'de Yaşamak İstemiyorum !!!
  • Neden savaşalım ki? Halk iyi olur yönetenler kötü. O zaman haklı olarak mücadele edersin. Ama yönetenleri seçen halk ise altyapı böyle demektir. Altyapısı bozuk insanlar eğitilmeye isteksiz olurlar bunları zorla da eğitsen bu sefer eğitimden kaçarlar yada kulaklarını tıkayıp yine dinlemezler. Yani bu işin çözümü yok. En iyisi uygun bir zaman kollayıp gideceksin. Halkı böyle olan ülkede yaşanmaz. Düzeltmek için çaba harcamak lüzumsuzdur. Ha gidince istersen ismini de John yaparsın tamam. Bir de alırsın ABD li bayan. 3-4 senede de ingilizce aksansız hale gelir. Kurtuldun bitti. Artık ne yapalım diye düşünmeye lüzum yok. Yaşı genç olanlar bence hemen gitsinler hatta benim gibi 30 küsür sene burada yaşadıysanız bile hala şans var. Daha önünüzde en az 30 sene daha var çünkü. Bari kalan 30 seneyi burada heba etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 22 Eylül 2014; 12:14:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basileus of Macedon

quote:

Orijinalden alıntı: Ata giren bahtsız kovboy

Bu saatten sonra türkiyeden bi bok olmaz elimde yeteri kadar para olsa vınn abd

Türkiye'de Yaşamak İstemiyorum !!!

sorun ne?

• yeter ya bi gidemediniz. anca lafta kalır zaten. özenti ergenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Neden savaşalım ki? Halk iyi olur yönetenler kötü. O zaman haklı olarak mücadele edersin. Ama yönetenleri seçen halk ise altyapı böyle demektir. Altyapısı bozuk insanlar eğitilmeye isteksiz olurlar bunları zorla da eğitsen bu sefer eğitimden kaçarlar yada kulaklarını tıkayıp yine dinlemezler. Yani bu işin çözümü yok. En iyisi uygun bir zaman kollayıp gideceksin. Halkı böyle olan ülkede yaşanmaz. Düzeltmek için çaba harcamak lüzumsuzdur. Ha gidince istersen ismini de John yaparsın tamam. Bir de alırsın ABD li bayan. 3-4 senede de ingilizce aksansız hale gelir. Kurtuldun bitti. Artık ne yapalım diye düşünmeye lüzum yok. Yaşı genç olanlar bence hemen gitsinler hatta benim gibi 30 küsür sene burada yaşadıysanız bile hala şans var. Daha önünüzde en az 30 sene daha var çünkü. Bari kalan 30 seneyi burada heba etmeyin.

Kendiniz ile aynı fikirde olmayan insanları aşşağılayınca kendinizi adam mı zannediyorsunuz!!!

İşte Gerçek Yobazlık Bu

• quote:

Orijinalden alıntı: The Executionerr

quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Neden savaşalım ki? Halk iyi olur yönetenler kötü. O zaman haklı olarak mücadele edersin. Ama yönetenleri seçen halk ise altyapı böyle demektir. Altyapısı bozuk insanlar eğitilmeye isteksiz olurlar bunları zorla da eğitsen bu sefer eğitimden kaçarlar yada kulaklarını tıkayıp yine dinlemezler. Yani bu işin çözümü yok. En iyisi uygun bir zaman kollayıp gideceksin. Halkı böyle olan ülkede yaşanmaz. Düzeltmek için çaba harcamak lüzumsuzdur. Ha gidince istersen ismini de John yaparsın tamam. Bir de alırsın ABD li bayan. 3-4 senede de ingilizce aksansız hale gelir. Kurtuldun bitti. Artık ne yapalım diye düşünmeye lüzum yok. Yaşı genç olanlar bence hemen gitsinler hatta benim gibi 30 küsür sene burada yaşadıysanız bile hala şans var. Daha önünüzde en az 30 sene daha var çünkü. Bari kalan 30 seneyi burada heba etmeyin.

Kendiniz ile aynı fikirde olmayan insanları aşşağılayınca kendinizi adam mı zannediyorsunuz!!!

İşte Gerçek Yobazlık Bu

Neden aşağılayayım ki? Ben gerçeği yazıyorum. Türk milleti genel olarak yobaz ve cahildir. Ayrıca ben adamım. Siz başka birşeyseniz onu bilemem.

• *Brakisefal * kullanıcısına yanıt
    Ben de yok olup gitmek istiyorum ama olmuyor işte kim gönderdiyse bu dünyaya yine o alıyor yanına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 22 Eylül 2014; 18:51:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede yaşamak istemiyorsan git.Gidemiyorsan sus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kombl -- 22 Eylül 2014; 19:09:26 >
  • herkes gitmek isteyeni vatan haini görüyor arkadaş bu nedir? herkes düşüncesini ve sevip sevmediği şeyleri yazabilir geri kafalılığı bırakın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_tempo

herkes gitmek isteyeni vatan haini görüyor arkadaş bu nedir? herkes düşüncesini ve sevip sevmediği şeyleri yazabilir geri kafalılığı bırakın artık

Boş milliyetçilik yapanların imkanı olsa bizden önce giderler eminim.
  • bende gitmeyi çok istiyorum bu ükeden bu yık mart ayında çıktım yola 2 ay boyunca 8 ülke gezerek avrupaya yani almanyaya ulaşmaya çalıştım ama kaçak yollardan bie yere kadar baktım olmuyor şimdi bir bayan bulup evlenip gitmeyi düşünüyorum türkiyenin hiç bir geleceği yok hayat şartları çok ağır ve pahalı heleki ukraynayı gördükten sonra ben cehennemde yaşıyormuşum dedim şimdiye kadar ordaki insanların karşıdaki insana karşı art niyetsiz ve samimi bir şekilde yaklaşması beni şok etmişti açıkcası türkiyeye bakıyorum zengin yaşıyor fakir her zaman ezilmeye mahkum ecevit döneminde asgari ücretle çalışan bir kişi maaşının 4/1 kiraya veriyordu şuan yarısını kiraya veriyor cari açık 3 milyar dolardı şuan 64 milyar dolar ama bu kimin umrunda ki halk kapılmış bir çobanın peşine gözü kapalı gidiyor ha ülke şöyle olcak ha böyle olcak yaw arkadaş benzinden içkiden sigaradan %70 vergi alınır mı ben şuan asgari ücret alıyorum bankaya yatan 960 brüt 1140 devlet benim aldığım iki kuruş paradan bile 180 tl vergi alıyor cebimdeki kaleme bile bakıyorum alman malı gen arkadaşlara tavsiyem fırsatı olan almanya ingiltere amerikaya fırsat bulduklarında kaçırmadan gitmelerini tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.