Şimdi Ara

Türkiye'deki cep telefonu ağı, deprem sonrasında sınıfta kaldı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
1
Favori
7.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neleri tartışıyoruz vallahi. Deprem olmuş herkes şebekeye yüklenmiş ve hatlar çökmüş. 2+2:4 şeklinde birşey bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    Deprem oldu yerleşim yeri yakınında veya uzağında olan depremi ben birebir Avcılar'da yaşadım deprem az buz sallamadı. 99 depremi ile kıyaslamıyorum fakat deprem böyle ufak denilecek bir şey değildi. Ve ben can kaybının olmamasını Türk halkının biraz daha akıllandığı düşünüyorum veya öyle umuyorum. Umarım deprem yaşanmaz bunları öğrenmek zorunda kalmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Avea da deprem sonrasında arama yaptım konustum. Full çekiyordu. Bir sıkıntı yaşamadım. İstanbul da yaşıyorum

istanbul' un neresinde yaşıyorsun merak ettim?

Kadıköy/Göztepe' de, Beyazıt'da, Şişli' de arama yapılamıyorsa nerede yapılıyordu? Nerde çalışıyordu bu avea? ??

Vallahi ben Kültür Üniversitesinde okuyorum yerini bilmeyenler için Bakırköy ' ün yanı Ataköy 'ün arka tarafı Atatürk Hava Limanının Yanı diyeyim. Orada normal zamanda AVEA çekmiyor hatta ben bu yüzden samimi bir arkadaşımı TURCELL e geçirdim en azından çekiyor diye :D Normal zamanda bunları yapan AVEA deprem esnasında çekeceğini hiç düşünmüyorum. TURCELL in bile talebi karşılayamadığı bir ortamda AVEA karşılıyabiliceğini zannetmiyorum. Karşılıyorsada helal olsun diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Tırt. Demekki doğru düzgün yatırım yapmıyorlar, ama parayı peşin alıp, bir gün ödemeyi geçirsek bile hattı kapatmayı biliyorlar.

Böyle bir günde işe yaramayacaksa kır at.

Herkes şikayetvar.com'dan operatörü ile ilgili şikayet girmeye davet ediyorum. Ben yıllarca emeğimin, alnımın terinin önemli kısmını bu operatörlere harcıyorum, bana verdikleri hizmete bak.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konyadan gökceadadaki ailemi aradm hat düsmedi operatör vodafone

• Dünyada bir depremde bizim gibi camdan atlama olmadığı gibi, depremin ardından hemen telefonlara sarılan bir ülke daha olmadığı için yurtdışındaki operatörlerle kıyaslamak anlamsız olur. Adamlar deprem durana kadar masanın altından çıkmıyor. Bizimkiler en yakın pencereden atlıyor. Mantalite çok farklı yani. Baz istasyonu kurmak konusunda operatörlerin canlarına okumasınlar onlar da yatırımlarını ona göre yaparlar. Ama hiçbir operatör deprem ayındaki yoğunluğu kaldıracak kadar iyi bir altyapı kurmaz. Evet o an çok gerekli ama senede kaç kez yaşanıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 25 Mayıs 2014; 10:20:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes bir anda telefonlara yüklenince olacağı bu

• Sınıfı bi geçemedik anasını..
  • Vodafoneda da sms calisiyordu ama sms yetersiz.
  • Bir felaket olsa gerçekten hiç kimseden haber alamayacağız. Saçma olan telefonumda 3G ile internete girebilmem oldu. Ama arama yapamıyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ulkede buyuk bir deprem sonrasinda sinifta kalnayacak hic bir kurulus veya olusum yoktur.Endise edeceginiz tek sey GSM operatorlerinin eksiklikleri olsun..ne guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: leren

Arkadaşlar Samsung Nexus tel var hala arama yapamıyorum. Çağrı geliyor ama ben arama yapamıyorum.

telefonun markasını niye yazdın şimdi ? telle ne alakası var aklınca burdan bile hava atmanın peşindesin ya. bende de S5 var kamki senin telefonu döver.
  • Aveadan konustum , herhangi bir darbogazla karsılasmadım ,
    bununla bırlıkte turkcell arama yapamıyordu.
    "throughput" olayı ,google dan bknz..

• Sikayetvar.com a yazın arkadaşlar şikayetlerinizi.Fazla sayıda şikayet olursa bir şekilde sorunu çözme yoluna gideceklerdir.
  • Anlamiyorum telefonum internete girdi fakat arama yapamadim .

• Bu ülkede sınıfı geçen bir sektör var mı? Öncü birşeyler ya da ne bileyim. Herşey ite kaka gidiyor. Böyle beklenmedik bişey oluncada çöküp gidiyor. Boşuna 3. Dünya ülkesi değiliz yani.

Bu ülkede bitek yalakalık ve yalamalık prim yapar. O bakımdan dünya birincisiyiz

• Bende Turkcell kullanıyorum Debremin ardından hemen bi arama yapim dedim tık yok rezillik doğrusu insanların en çok kötü günlerde bu cep telefonu ve oparetörler adı verilen cihazlarla hemen ulaşılması gerekirken,aracı olan hat çökmüş bu kabul edilemez bişey...
  • valla arkadaşlar bende tek türkcell gitti geri kalan hatlar çatır çatır çalıştı ne ayak
  • 3 operatör birleşsin, adam akıllı bir operatör kurulsun.
    Fiyatlarıda devlet belirlesin, böyle abuk subuk fiyat olmasın sonra biz tekiz, tekeliz diye.
    Reklam yapacağız diye bir sürü kaynak çöpe gitmemiş olur, reklama değil "hizmete" ihtiyacımız var. En gerekli olduğu zaman işime yaramayacaksa ben ne yapayım senin fazladan 6000 baz istasyonunu, veya Bilmem ne hat çekmiyormuş yalanına inanmayın reklamını, yada 20 milyon olduk hobareyy demenize gerek yok.
    Hizmet verin yeter.

• Vodafone kullanıyorum. İlk arama yaptığımda "sistem meşgul" diyordu 2.arama yaptığımda arıyordu. İnternet bağlantısı 5 dakika gelip 15 dakika yoktu.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.