Şimdi Ara

Türkiye'deki cep telefonu ağı, deprem sonrasında sınıfta kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
1
Favori
7.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BTK başkanımız anormal olunca böyle açıklamaları bende normal karşılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye acil bir durumda çalışan ne görüldüki
    adamlar yalnız ca ne kadar kar ettiklerini açıklıyorlar
    az da yatırım yapsalar

• Geçen Akdenizde olan depremde de aynı şey olmuştu. 1 saat kimseye ulaşamamıştım avea hattımla. Aradıklarımın %80i de avealıydı o yüzden ulaşmak için bayağı sıkıntı çekmiştim.
  • Kepazelik. Başka bir şey değil.

Boy boy reklamlar, kol kol faturalar.. niçin.. böyle anlarda iletişim kuramamak için. "helal olsun".
  • Birincisi benim avea çatır çatır full çekiyordu, ama başka avea çekmiyordu

İkincisi çok kalabalık konserde bile telefon çekmediği oluyor, ki deprem anında çekmemesi çok normal (konsere kıyasla yani)

Üçüncüsü dünyada da böyle mi deprem anında bütün herkes telefona sarıldığında iletişim operatörleri ne durumda acaba, onlarda da kopukluk oluyor mu, yoksa anormallik bizde mi
  • Btk başkanına bak ya.ne içtiyse aynısından istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah göstermesin olayı bir büyük depremde işimiz yaş.
  • Avea hat. Deprem sonrası bir görüşme, sonrası kaput!
    Eşiminki de Avea ama sorun yok.
  • Hay senin normalini.. Vicdansiz!

• Normalde birinci sınıf hizmet veriyorlar sanki de deprem de sınıfta kalıyorlar...

• Heryerde çekiyor vs diye Turkcell reklamı yapanlar övünsün. Turkcell kullanıyorum konuşamadım kimseyle.
    Acil durumda hiçbiriyle ulaşamıyoruz hepsi aynı yolun yolcusu onun için en ucuzunu kullanmak en iyisi boşverin.
  • Çanakkale biga'da bütün operatörler gitti avea servis yok diyordu diğerleri şebeke meşgul dedi sürekli yeni düzelmeye başladı telefonlar
  • Şuan içimden öyle şeyler öyle şeyler söylüyorum ki siz tahmin edin şuan.. Özellikle Turkcellin... Panik atak geçiren kalp hastası anneme Hala ulaşamadım hala konuşamadim.. UTANMADAN çarşaf çarşaf reklam yapip, fazladan 6.000 kapsama noktası diye reklam yapan herifçiler şimdi Hizmetin EN VERILMESI GEREKEN ZAMANDA hizmeti veremiyor... Allah Sizi yok etsin lan InsAllah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 24 Mayıs 2014; 14:17:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle korkunç bir durumda sevdiklerinden, çoluğundan çocuğundan uzak kalanların durumuna düşünce anlar bizim çektiğimizi o !?+%!

• Türkiye burası,her şeyi doğal karşılıyorum;yabancılık çekmiyorum.

Bu konuyla ilgili mesajımı mobil operatörler kısmına da yazdım buraya ekleyim Bankalar ve bu mobil operatörleri birbirine benzetirim.Banka herkesin parasını aynı anda çekmeyeceği,operatörde tüm kullanıcılarının aynı anda konuşmayacağı mantığıyla çalışır,belli bir sayı vardır.ondan sonra işler kopar işte.
  • Ya telefonun kurcalamadığım yeri kalmadı demek ki depremdenmiş, lanet olsun böyle alt yapıya

• Depremde yada olası bi felakette telefonu kullanmıycaksam tüküreyim öyle oparatörün içine

Zaten ş.sizler naptı ne etti bi şekilde bizi en az 20 TL lik her ay abone yaptı.

Önceden teyzelerimiz babalarımız hatta ninelerimiz 3 ayda bir kontör yüklerken şimdi çoğu ayda en az 20 tl lik faturalı yada faturasız tarife kullanıyor.

Türkiyede kayıtlı 60 milyon telefon var.

En sonuncu gsm opartörlerinin yıllık karı 2 milyar $ kaazanıyorken neden hala yatırım altyapı sağlanmıyor.

Şu şerefsizleri zengin etmeyi bırakalım artık mümkün olduğu kadar yükleme yapmıyalım

O kadar para kazanmalarına rağmen hiç bir altyapı sağlamıyorlar.
  • Böyle durumlarda skype çok işe yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

bu yüzden uydu telefonum var.

uydu telefonu olsa kime ulaşıcan? normal hatlar hariç

ailemde var hocam
  • Deprem olursa evden çıkmayın wi fi ile haberlesiriz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.