Şimdi Ara

Türkiye'deki cep telefonu ağı, deprem sonrasında sınıfta kaldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
1
Favori
7.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her zaman TR yi elestiririm ama tel ağı tr de daha iyi abd den ses çok daha net,berrak.LTE geldi mi tamamdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone hattımda şebeke yoktu.. Kocaeli çayırova..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Hani fazladan 6 bin baz istasyonu vardı? Böyle acil durumlarda tüm operatörler çökecekse içine edeyim o fazladan istasyonların.

hay ağzını seveyim
  • Nerde Turkcellin gücü yalanları.Yok Amerikanın bilmemnesinden daha hızlıymış.

• Avea'da tırt. Valla watsap üzerinden ulaşabildim kardeşime.
  • depremin ilk dakikasında yakınımı arayarak görüştüm neyseki ondan sonra rahatladım, fakat daha sonra avea hattımla rezilliğin daniskasını yaşadım, 30-60dk kadar hiç bir yeri arayamadım aranamadım, yakınımda arayamadı (avealı), arkadaşlarım turkcelll ve vodafone ile bi kaç denemede de olsa birbirlerine ulaşabildiler, üç operatör arasında en rezili avea oldu benim için, sabit telefonla da aramayı denedim ama tık yok, bu yüzden evdekilerin telefonunu aveadan taşımayı düşünüyorum ciddi ciddi, böyle zamanlarda tlf bi kere lazım olur ondada hayat kurtarır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 24 Mayıs 2014; 15:22:02 >
  • Hem bizim 3g hızının amerikanın 4g hızından daha yüksek olması var bir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla depremden tam 1 saat 40 dakika sonra geldi sebeke. Yazik, daha buyuk bir olay olsa Allah korusun ailemize ulasamayacagiz

• Cep telefonunun en büyük ihtiyacı zaten acil durumlarda ortaya çıkıyor. Bu durumada normal mi demek gerek bilemedim. Diğer yandan yapılan reklamlar sadece fatura kabartıyor. Kaldı ki zaten pahalı iletişim ücretleri ödüyoruz. 3 operatör içinde aynı durum söz konusu mu bilmiyorum ama eğer öyle ise ayıp...

• o dakikalar nasıl hayati önem taşıyor biliyor musun sen BTK efendi

• Turkiyede yasamak demek kimseye ulasamamak demek
    Turkiyede yasamak demek herhangibir afette hicbir operatorun cekmemesi demek
    Turkiyede yasamak demek tonlarca aylik oara odeyip lazim olduklarinda hele hele konu can oldugunda arama basarisiz oldu uyarisi demek..
    Turkiyede yasamak demek...bol bol kufredip kulak cinlatmak demek..daha yazmiyorum nasilsa dogalmis hersey...basimzdakiler normal dedi ohh icim rahatladi

• Ben daha bir ülke duymadım büyük bir afet olduğu zaman mobil iletişim sistemi çökmeyen.

Operatörler bu konuyu düşünmeli ve acil sistemler için yatırımlarını yapmalıdır.

EE tabi şimdi kim ister ki durduk yere bu kadar paranın cebinden çıkmasını orası ayrı..
  • Turkcell allah belanı versin kredi çekip hattın tahadütünü iptal edip kapatıcam avea bile hizmet veriyodu o an.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Ben her zaman 50TL'lik paket aldığım için fark etmiyor

Turkcell platinium kullanıyorum aylık 350 tl ödüyorum tahaddütlü cihazla bende iletişim kuramadım. Havana başlıyım senin böyle bi durum da kaybol lan

• quote:

Orijinalden alıntı: illuminatidebufeci

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Ben her zaman 50TL'lik paket aldığım için fark etmiyor

Turkcell platinium kullanıyorum aylık 350 tl ödüyorum tahaddütlü cihazla bende iletişim kuramadım. Havana başlıyım senin böyle bi durum da kaybol lan

Şaka yapıyoruz sakin ol

• Bunu da çok iyi anlamış olduk. Aslında tatbikat olarak değerlendirmek gerek bunu.

Ek olarak'da internet şebekesi vardı yinede.
  • Haklısınız, deprem sonrası kesinti çok kötü oldu. Yatırımların arttırılması gerekiyor.

• %99 kapsama alanına sahibiz, konuşmanız kesilirse paranız iade, Türkiye'nin en büyük operatörü, en ucuz operatörü demekle olmuyormuş. Bunu hepimiz daha iyi anladık.
  • Bunların hepsi aynı al birini vur ötekine. Hattım Vodafone deprem anı sevgilime ulaşamadım.Sms gitmiyor arama yapılamıyor. 17 ağustos depremini yaşamış biri olarak panik geçirdim haliyle. Herşeyin bir kolayı var diye reklam yapmasını biliyor,daha bir alt yapıyı düzeltmeyi bilmiyor Vodafone. 2 yıllık sözleşme imzalatıp çıkamazsın demeyi her ay 35 tl fatura kesmeyi çok çok iyi biliyor ama. Hala daha şebeke hatası alıyorum ara ara ve şehir merkezinin tam göbeğinde oturuyorum düşünün.

Allah korusun büyük bir deprem anında işimiz Allah'a kaldı,kuldan hayır yok.Sevdiklerimizle nasıl iletişime geçicez bilinmez.Bence bu olayı biraz düşünüp alt yapı çalışmalarını hızlandırmaları lazım..İşleri güçleri alavere dalavere. Vodafone,Turkcell,Avea üçüde beş para etmez.

• Dünyada aynı anda SKYPE üzerinden milyonlarca kişi görüntülü konuşuyor,yine aynı anda milyonlarca kişi sesli görüşme yazışma sorgu gönderme yapıyor.Aklımın alamayacağı büyüklükte veri demek data demek..Gel gelelim ben arkadaşlarıma facebook'tan ulaşıyorum.En temel ses ile iletişimini dahi gerçekleştiremeyecek kadar zayıf altyapıları varsa BTK oturup bir düşünsün.şebekenin çekmesi kadar iletişimde önemlidir
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 24 Mayıs 2014; 20:25:08 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.