Şimdi Ara

Türkiye'deki cep telefonu ağı, deprem sonrasında sınıfta kaldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
1
Favori
7.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkcellde çekmiyor avea da, o zaman turkcelle neden daha fazla vereyim
  • Allah göstermesin olayı bir büyük depremde işimiz yaş.
  • Öyle 4-5 tane sevimli çocuk çıkarıp "böyle şeyley tüykkselde oluyy" dedirtmeye benzemiyormuş değil mi kazıkçı turkcell? Çıktı b.kunuz ortaya. Diğer operatörlerin işi allaha kalmış zaten..
  • Tam deprem oldu 3 saniye sonra annem aradı
    Hat,Pttcell?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btk başkanın şu ana kadar ne işe yaradığını zaten çözemedim . Faturası sende olan telefonun imeisi çalınmışsa sende suçlu oluyorsun saçma sapan kuralları var . Böyle birşeyi normal karşılamasını bende normal karşılıyorum .

• insanları soymaktan başka bir şey yaptıkları yok ne olacaktı
  • Depremde sonra Vodafone 30 dk gelmedi , turkcelle 10 dk sonra arama yapildim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her tarafa "yüksek teknoloji bunlar yüksek teknoloji, 3G gelecek 3G" diyerekten baz istasyonlarını çakmayı biliyorlar.

Ama hasar yaratmayan bir depremde bile hatlar 15dk. boyunca kesiliyor. Yazık...
  • Önemli değil zaten olan yine olacak cep telefonuyla arayıp depremi engelleyecek halleri yokya, ama eylem yapabilirler sim kart yakılabilir birkaç akıllı telefon kaldırıma dizilip üstlerine molotof atılabilir yada parça tesirli bomba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Btk başkanın şu ana kadar ne işe yaradığını zaten çözemedim . Faturası sende olan telefonun imeisi çalınmışsa sende suçlu oluyorsun saçma sapan kuralları var . Böyle birşeyi normal karşılamasını bende normal karşılıyorum .

AKK hızını 1 den 3e kim çıkardı, çok cahilsiniz keşke öğrenseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Mayıs 2014; 17:47:06 >
  • Pttcelliyim.İstanbulda depremden sonra
    a yarım saat çekmedi.internet yavaşlığına katlanıyoruz ama bu rezillik

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Normal mi karşılıyormuş Daha büyük bir depremde cep telefonuna ağır bi şekil ihtiyaç duyacağımız ortada ki eğer kullanamayacaksak ne anladım operatörlerden anca reklam reklam.. Dumanla haberleşiriz artık DUMAN la

Kendi telsiz kanalımı oluşturacagım operatorlere guvenilmez
  • Tamam gözden çıkmış olabilir ama şu da var yararımı daha çok zararımı ? Birde şöyle ergen laflarını kullanmazsanız sevinirim.
  • Bunu nasıl normal olarak değerlendiriyorlar anlamıyorum. Yani Allah korusun daha ağır bir deprem yaşansa ve göçük altında kalanlar telefonlarıyla yakınlarına ulaşamaz, hayatlarını kaybederse mi anormal olacak ? Neden başımıza ciddi bir şey gelmeden önlemini alamıyoruz ülke olarak ? Kader olarak değerlendirmekten vazgeçsinler artık. Bende aileme ulaşamadım, merak ettim. Tamam belki küçük bir sallantıydı ama insan merak ediyor. Böyle günlerde çökecekse kullanmanın bir mantığı yok.
  • harvard lı emıly harranlyı

verılen paralar ve aldıgımız hızmet ortada. yazıkkı ne yazık

hem avrupalılardan daha fazla ucret ode hem onların yarısı kadar kalıte olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Tamam gözden çıkmış olabilir ama şu da var yararımı daha çok zararımı ? Birde şöyle ergen laflarını kullanmazsanız sevinirim.

Yararı var, önceden akk hızı 1 diye şikayet edebileceğin bir kurum varmıydı kim ilgilenirdi böyle bir konuyla.
    Birde bu foruma bu laflar yakışıyor burada bu lafları kullanmayı seviyorum.
  • Habere kahkaha attım. Sevdiklerine ulaşamadılar ne lan? Edebiyatını..

• İşte bu yüzden internet lider olacak ileride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Bunu nasıl normal olarak değerlendiriyorlar anlamıyorum. Yani Allah korusun daha ağır bir deprem yaşansa ve göçük altında kalanlar telefonlarıyla yakınlarına ulaşamaz, hayatlarını kaybederse mi anormal olacak ? Neden başımıza ciddi bir şey gelmeden önlemini alamıyoruz ülke olarak ? Kader olarak değerlendirmekten vazgeçsinler artık. Bende aileme ulaşamadım, merak ettim. Tamam belki küçük bir sallantıydı ama insan merak ediyor. Böyle günlerde çökecekse kullanmanın bir mantığı yok.

İnsanların başına birşey gelmeden önlemi almaya çalış bakalım noluyor, van depremi olmadan kentsel dönüşüm olayı başlasaydı iç savaş çıkardı, bu işler böyle yürüyor insan toplulukları böyle hareket ediyor yapıcak hiçbirşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayberkkkk

Tüm Türk Halkına geçmiş olsun. Can kaybı olmaması bence harika bir olay. Sonuçta Deprem 6.5. Ama telekomünikasyon iletişim bu şekilde birden gitmesi alt yapının kötü olduğunu belli etii. Artık yeni çekim yerleri internet hızı yatırımlarından ziyade alt yapı yatarımları yapılmalıymış bunu öğrendik.

o deprem yerleşim yerinde olsa şimdi telefon kesintisi değil giden canları konuşuyo olcaktık... allah yüzümüze baktı....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.