< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türkiye'deki Galaxy S23 satışları Galaxy S22'yi ikiye katladı (3. sayfa)
-
-
Güzel yazı ama bir yanlışı düzeltip kendi fikrimi belirteyim. Samsung Flow çöpe gitmedi, hala kullanıyorum ve hayatımda gördüğüm en harika uygulamalardan biri. Bluetooth ile PC'ye bağlanıyorum. Wi-Fi üzerinden tüm dosyalarımı aktarıyorum, bildirimlerim Windows'a geliyor. İnternete bağlantısına da ihtiyaç yok. Hatta öyle ki bu uygulama olur da bir gün devre dışı kalırsa Samsung'u komple hayatımda çıkarırım. O kadar seviyorum bu uygulamayı.
Diğer bir konu ise ekosistem saçmalığı. Ben bir markanın tüm ürünlerini kullanmak zorunda değilim. Örneğin iPhone kullanıyorsam üçüncü parti uygulamaya ya da yazılım olmadan Windows ile çok güzel anlaşmalıyım. Apple Watch kullanmak istiyorsam Android ile kullanabilmeliyim. Genel anlamda mesela Samsung'un üst seviye tabletleri iPad'lerden daha önde, kimse aksini iddia etmesin. iPad güzel mi evet, çok başarılı ve pratik bir ürün. Ancak Samsung'un tabletleri adeta bir bilgisayar gibi. Galaxy Buds kutumu Type-C kablo ile telefondan şarj ediyorum. Bitmedi, gerekirse telefonumun arkasından kablosuz şarj ediyorum. One UI üzerinde uygulamaların seslerini ayrı ayrı düzeyde ayarlayıp farklı cihazlardan duyulmasını dahi sağlayabilirim. Bunlar sadece 2 örnek. Bence Samsung'un kullanıcı deneyimini anlatmaya kelimeler yetmez ve Apple da bence başarılı ama teknoloji dayatmalarla olmaz. Ekosistem aptallığını da onlar ortaya attı. Diğer markakar da peşinden gidiyor. Kullanıcı arayüzü olarak rakipsiz ama geliştirilmiş özellikler olarak kısıtlı. Bahsedilen Wallet uygulaması Apple için de Türkiye'ye gelmedi. O konuda farklı prosedürler olabilir. Bir de benim en üzüldüğüm nokta Windows Phone. Çok aşırı derecede önü açık bir platformdu. Kasıtlı olarak bitirildiğini düşünüyorum. Çok hafif ve kullanışlı bir platformdu. Arayüzü vs. olarak çok başarılı ve özgündü. Çok üzülüyorum. Şimdi gelişmiş olsa Windows bilgisayar, Windows Phone, Windows giyilebilir cihazlarla birlikte kullanılırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Note9 kullanıyorum telefon taş gibi sadece bataryanın değişme zamanı geldi, şimdilik kendime s25ultra hedefi koyup 8 yıl onu da kullanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tab S serisi konusunda tam tersini düşünüyorum. iPad ve Tab S7 kullanan biri olarak. Tab S8 işlemcisi malum. Satışlara yansımıştır. Ayrıca Samsung reklamını yapmıyor ya da yapamıyor. iPad Air'da 120 Hz ekran yok daha. S serisi ekranıyla bile parçalar onu. M1 işlemci var diye iyi olmuyor. Kasa kalitesi bile kötü. Defalarca eğilme haberi çıktı. Mac kullanmadan Windows ile kanser ediyor insanı. Ayrıca ben Microsoft Telefonunuz uygulamasını hiç kullanmıyorum. Flow hizmeti hala devam ediyor. Lansmanda bu ön planda gösterilmiş olabilir ama Flow ölmedi. Daha dün kullandım, çok fazla boyutlu dosya aktardım dizüstüne.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam buyur benim s22 de ısınma problemi yok işlemci gayet iyi bu arada gereksiz bütün uygulamaları sildim ve devre dışı bıraktım always on display kapattım sevmiyorum fazla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerbahçe_34_ -- 7 Nisan 2023; 21:40:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
normalde ortalama 4 senede bir telefon değiştiririm. daima ufak telefonları seçtim. sahip olduğum s9'u değiştirmek için 2 yıldır bekliyordum. pili ve performansı üzmeyecek bir model çıkması bu seneye kısmet olunca aldım s23'ümü. memnunum. 1 saat boyunca harita veya oyun çalıştırsa bile ısınmıyor. gerçekten etkileyici. pili korumak için gece yavaş şarj ve %85'te şarjı kesme özelliği benim gibi uzun süre kullananlar için çekici.
kamera başarılı ve hızlı. iphone14pro ile gece selfie kıyaslama imkanım oldu. s23 bariz daha üstün. gece modu da hayli hızlı çekiyor. ekranı 120Hz denedim açıkçası ben bir fark göremedim. 60Hz kullanıyorum. geçiş ve animasyonlar son derece akıcı.
s22den geçilir mi sorusuna elbette hayır. 1 senede telefon değiştirmek şımarıklıktır,müstifliktir. ben tam 5 sene sonrasında tercih hakkımı s23'ten yana kullandım.
flip4 ile s23 arasında kalmıştım.ama flip4 ekran sorunlarını duyunca soğudum.bir de telefonu mağazada tek elle açamadığım için de günlük kulllanımda pratik gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 7 Nisan 2023; 21:49:57 >
-
Android tarafında lider Samsung. Bir ara Huawei ciddi başarı sağladı ama önünü kestiler. Şuan Samsung'un diğer androidler ile ciddi farkları var pazar payında. S23 gerçekten muazzam bir cihaz olmuş. Samsung vadettiği gibi daha uzun yazılım desteği verirse çok başarılı olur ileriki cihazlarda da.
-
S22 ile s23 arasinda devrimsel bir fark mi var? Boyle bir haber paylasilmis. Neredeyse yari fiyatina s22 satiliyordu. S22 kullanicisi olarak kafami karistirdi bu konu ve haber. Aydinlatirsaniz sevinirim. S22 den gayet memnunum, arkadasimda s23 var. Gozle gorulen bir fark goremedim.
Halen kaçak telefon geliyormu? Geliyorsa mükemmel. Devlete vereceğim verginin çeyreğini kaçakçıya vermeye razıyım
Sadece işlemci ve pil kapasitesi farkı var. Önemsiz görünebilir ama performans olarak arada uçurum var. Performansın artmasının yanında üstüne bir de işlemci çok daha verimli ve az güç tüketiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam böyle değil Sana zahmet şarjı müsait bir gün yüzde 100 yapıp hiç yeniden şarja takmadan yüzde 10-15e kadar kullanır mısın normal şekilde Öyle çekip atarsan iyi olur Böyle yüzde 100 yapmadan yeniden şarja takarsan ekran süresi sıfırlanmadan üstüne ekler yeni süreyi Ondan ffazla gösterir
Hocam zaten öyle şarj %1 iken çektim hepsini s22 konusunda var resimler arkadaşlarda inanamadı ekran sürelerine ama dediğim gibi bendeki cihaz çok iyi gidiyor hiç şikayetçi değilim s22 konusunda biraz gezin benim attığım ekran süreleri var bu sana gönderdiğim fotolar son 7 günde kullanılan ekran görüntü süreleri ayarlarda var pili bitirip tekrar şarja takıp kullanıp çekmedim ekran görüntüsünü çektiğim fotolardaki %90 pil görüntüsü seni yanıltmasın dediğim gibi ekran görüntüleri geçmişte kullandığım son 7 günün görüntüleri cihaz kayıt ediyor gerekirse oradan alabiliryorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerbahçe_34_ -- 8 Nisan 2023; 1:5:35 >
bende satın almak istiyorum ama çok pahalı be kardeşim :((
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammizdayyi -- 8 Nisan 2023; 2:45:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bendede kapalı google servislerinin çoğu
S23'ü fiyat olarak iyi yere konumlandırdılar ve bu başarıyı yakalamakta da sonuna kadar haklılar. iPhone kullanıyorum, kısa vadede değiştirme planım da yok ancak iPhone 12'lerin bile 25 bin tl civarına satıldığı bir piyasada 22 bin tl banında s23 veriyorlar. Güncel bir flagship cihaz. Sıfırdan telefon alıyor olsam kesin aklımı çelerdi.
-
Diyelim ki 40 bin lira verdim üzerine binip uzayamı çikicaz. Sacmalamtin Yenilir teknoloji 3-7 sene sonra çöp oluyor elektronik yazık gidin boğazına yiyin. 3 bin liralık telefondada 40 binlik telefondada aynı işlemi yapıyorsunuz. Çok fotoğraf meraklısiysaniz alın bi tane giriş seviye croplu makine yaşayın hayatınızı örnek canon m50 mark ii.
-
bence bunda yaptıkları kampanyanında etkisi çoktu, uzun zamandır ilk kez bu kadar sağlam eskiyi getir yeniyi götür kampanyası gördüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X