Şimdi Ara

Türkiye'deki oyun alışkanlığı üzerine anket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye deki oyun alışkanlığı üzerine yapmış olduğumuz anketimize katılırsanız çok sevinirim.Üniversite öğrencileri tarafından oyun yapımcılarına sunmak amacıyla hazırladığımız bir projenin geliştirme aşamasındayız.Anketimiz de bu sürece katkı vermesi için tasarlandı.

http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=04065a30744f41a08ff26e10dbcd7f6e

• survey diye bir virus vardı bunu görunce baya güldüm :SAD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ravieN -- 24 Mayıs 2015; 23:00:02 >
  • Normalde yapmam hele uzun anketleri yinede yaptim arastirmanizda basarilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı sorular çok saçma.Hangi kahraman olmak istersiniz yok oyunda neden satin alirsiniz vs.

Cunku oyuna gore degisir Battlefield`da Fazla mekan icin satin alirim lolde gorsel skin kiyafet icin alirim.Yani sorular klasik soru ama şıklar var net cevabi olan gonul rahatligiyla cevap verdigim soru yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaptim basarilar.

• 1 milyon kere woftim

• AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Oyuna göre içerik tercihinin değişeceği fikrinde haklısınız fakat sorularda da söylendiği gibi en sık veya en çok ne aldığınız soruluyor.Yani bu noktada, dediğiniz gibi oyunlara göre klasifikasyon yaparsak eğer çok daha fazla paramatre ile karşılacaktık.Dolayısıyla soru sayısı da ciddi ölçüde artacaktı.
    Satın alma nedenleriyle alakalı sorular ise temelde oyun oynama pratiklerinizi ve sizin için ne ifade ettiğinze dair veriler elde etmek için hazırlandı.Son iki soru da aslında diğer sorularla ilişkili fakat direk olarak gözükmeyen bir yapıda olduğu için saçma gelmiş olabilir.Örneğin Popüler ve zengin olan bir kahraman ile fiziksel güce sahip olan arasındaki fark bağlantısı gibi.
    Yine de soruları tekrar gözden geçirip elimden geldiğince geliştirmeye çalışacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.