Şimdi Ara

Türkiye'deki Oyun Çalışmalarını Konuştuk (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
15.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Play store gerçekten çok kaliteli, bende kullanmaya başladım
  • Tartışmaya gerek bile yok kor tuttuğunu ediyorsa bu memlekette daha bir diyemeyeceğim
  • Oyun şirketleri artık pc oyunculuğuna önem vermemeye başladı. Sürekli konsoldan port edilmiş oyunlar çıkıyor. Konsoldan port edilmesini geçtim konsol sürümünden en az 1-2 ay geç çıkıyor. Geç çıkınca millet pc sürümü üzerinde fazladan uğraşılmış, optimizesi yapılmış sanıyor ama ortaya konsoldan direk port edilip başka bişey yapılmamış optimizesi yerlerde en düşük ayarlarda bile kasan b.ktan birşey çıkıyor. Bir de böyle bir oyuna 100 tl bayılmamı bekliyorlar. Sonra da vay efendim biz pc oyunculuğundan kar edemiyoruz da bilmem ne. Böyle devam ettikçe korsana devam arkadaş.

• Allah'ını seversen birşey yapma artık TTNET!!!! VAAT ETTİĞİN HIZI VER YETER'de ARTAR ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111
  • 5dk sol kulağımda 5dk sağ kulağımda dinledim.yoksa dinlemeyen kulağım sanırım işitme kaybı yaşayacaktı :)
    Mevlüt üstadım İstanbul Kıyamet Vakti ni yaptığınız için çok sağol.Yıllardır oynayan betacısı olarak.Oyun %100 yerli yapım olduğu için yıllarca destekledim ve plus paketlerini satın aldım.Yıllar öncesi bundan 5 yıl önce oyun ilk çıktığında mynet hesabı ile giriliyorda.daha sonraları sobee işi iyice genişletti ve oyun sektörü konusunda ttnet ile ortak oldu.başarılarının devamını dilerim.ülkemizin sen ve senin gibilerine ihtiyacı var...
  • Bence Bu Ülkeden Hiç Böyle Oyunlar,Konsollar,Multimedia beklemeyen adamlar daha 8 mps interneti bile veremiyorlar 640 kb gidio en fazla benimki bunlar oyun yapmaya kalksa 2 yıl içinde anca call of duty 1 grafiklerinde bir oyun belkiii...! yaparlar....korsanı önlemenin yoluda bu ülkede imkansız gibi görünüyor bir call of duty 100 tl bu oyunda kitlenin fazla olduğu lise öğrencisi günlük 5 10 tl atıyor cebe sen bunu aç aç gidip gelsen bile 10-20 gün bekliceksen hiç bekleme kardeşim zaten bir oyun 50 tl ise gümrük vergisi,kdv vergisi,satanın kar payı yani oluyor o oyun 100 110 tl insan parasına acıyor bu şekilde olduğu sürece korsanda herzaman var olucak....!
  • Para kazanmak istiyolarsa steam'ı geçmeleri lazım ki oda mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Para kazanmak istiyolarsa steam'ı geçmeleri lazım ki oda mümkün değil

Ne alakası var ? Adam ben Steam e rakip olacağım demiyor. Bunu Dünyada hiç bir firma, kişide diyemez. Steam bizi kimse geçemez demesede çok iyi biliyorlar şu saatten sonra Pc de kimse geçemez Steam i .
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Ne alakası var ? Adam ben Steam e rakip olacağım demiyor. Bunu Dünyada hiç bir firma, kişide diyemez. Steam bizi kimse geçemez demesede çok iyi biliyorlar şu saatten sonra Pc de kimse geçemez Steam i .

Ben steam'e rakip olamazlar demedim, bunu dünyada hiçbir firma yada kişide diyemez demedim.Steam'in bişey söyleyip söylemediği hakkında bilgim yok.

Söylediğim sadece para kazanmak istiyorlarsa tabiki playstore üzerinden,steam'i geçmeleri lazım.Çünki röpörtajda bunun hakkında konuşuldu.Paraların yurtdışına gittiğine dair.

• quote:

quote:

quote:

Ben steam'e rakip olamazlar demedim, bunu dünyada hiçbir firma yada kişide diyemez demedim.Steam'in bişey söyleyip söylemediği hakkında bilgim yok.

Söylediğim sadece para kazanmak istiyorlarsa tabiki playstore üzerinden,steam'i geçmeleri lazım.Çünki röpörtajda bunun hakkında konuşuldu.Paraların yurtdışına gittiğine dair.

Senin örneğin "Benim gözüme girmeleri ve benim tercihim olmaları için Cola Turka'nın Coca Cola'yı geçmesi gerek" demek gibi bir şey olmuş. Röportajda parayı yurtdışına değil bize kazandırın olmuş.

1.5 milyon Süpercan oyuncusu var diyor, para kazanmak için Steam i geçmeleri gerek diyorsan sen, iş dünyasına henüz atılmadın yada yaşca biraz gençsin derim. Kapitalizmin hüküm sürdüğü bir Dünya da yaşıyoruz para kazanmanın türlü türlü yolları var.

Edit : Playstore çok iyi bir hizmet Türk oyuncusu için destekleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 3 Aralık 2011; 12:53:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Senin örneğin "Benim gözüme girmeleri ve benim tercihim olmaları için Cola Turka'nın Coca Cola'yı geçmesi gerek" demek gibi bir şey olmuş. Röportajda parayı yurtdışına değil bize kazandırın olmuş.

1.5 milyon Süpercan oyuncusu var diyor, para kazanmak için Steam i geçmeleri gerek diyorsan sen, iş dünyasına henüz atılmadın yada yaşca biraz gençsin derim. Kapitalizmin hüküm sürdüğü bir Dünya da yaşıyoruz para kazanmanın türlü türlü yolları var.

Edit : Playstore çok iyi bir hizmet Türk oyuncusu için destekleyelim.

Röportajda paranın yurtdışına gittiğini ve bu paraların ülkemizde kalmasından sözediliyor.Ben kullanıcı olarak hangisi daha uygun fiyatlı ise alışverişimi ordan yaparım.Ha tabiki fiyatlar eşitlenirse tabiki yerli olanı seçerim.Bu arada cola turka ile coca colanın tadları aynı değil ki zaten rekabet söz konusu değil

Hala steam'ı geçmeleri lazım diyorum.O fiyatlara gelsin oturup izleriz kırdıkları rekorları.

Yaşım ve tecrübelerim seni bağlamaz.Kişisel soruların varsa pm den ulaşabilirsin.Konumuzdan sapmayalım.Ayrıca haklısın para kazanmanın türlü türlü yolları var.Ama konumuz şuan o değil.Ve zaten bu oyunlar para kazanmak amacıyla yapılıp yayınlanmıyorsa konuşmakta gereksiz.

Sen playstore iyi güzel diyorsan destek olmaya devam edebilirsin.

• Ttnet yazısı olan hayrattan su bile icmem bunlar kadar şerefsiz başka bi kurum yok kocaeli derince ilcesinin merkezinde 1gb interneti kopuk kopuk kullanıyoruz fatura hic aksamıyo sagolsunlar heray 50tl geciriyolar bunların yaptıgı resmi tefecilikten baska bisi degil. önce insanların verdigi paranın hakkını versin sonra bu tip islere kalksın adamdaki mantalite belli para yurtdısına gitmesin kimse nefes almasın herkez bize calıssın.
    kusura bakmayın konu uctu gitti ama okadar doluyumki bu firmaya karsı yazıyı görmeye tahammül edemiyorum artık hırsızdan farkı bu serefsizlerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Röportaj yapılan kişi neden sürekli kendisini övüyor?
  • İlk çıktığından beri sadece türkce altyazı veya düblaj desteği veren oyunları satması daha mantıklıydı böylece diğer firmaların böyle bi sistemin kulullmuş olduğunu görüp oyunlarını türkçeye döndürmeye başlıyacaklardır, nede olsa türkiyenin yarısından çoğu internete ttnet ile bağlannıyor. ancak şimdi türkçe destek vermeyen bir sürü oyun var sitede. bu yüzden diğer firmalar ingilizcede olsa türkçede olsa playstore de satışa çıkacağı için türkçe dil ve dublaj a yanaşmayacaklardır.. tam güzel bir iş oldu derken yine hüsranla bitti. üzücü.
  • sorması ayıp playstore nedir arkadaş türkçe isim niye bulamamışlar bu gerizekalılar ?
  • Tamam fikir güzel ama Adil Kullanım Yasası olan bir ülkeye istediğin kadar getir bunu, istediğin kadar al, bana ödediğim paranın hakkı olan interneti bile vermediği sürece elimi bile sürmem Playstore'a. Bir de ekstra para kazandıracağım? Oldu. Önce o yasayla ilgili bir şeyler yapılsın, 2 oyun indirip bütün bir ay dünya üzerinde kullanılmayan 1 mbps vermeyi biliyorlar insana şaka yapar gibi. Önce kendisini düzeltsin sonra böyle projelere adım atsın. Altından kalkamayacağı işlere bulaşmasın TTNET.
  • ttnet sen kendi işine bak.İnternetin ne kadar yavaş hızlandır öyle gel.Hadi canım hadi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Mevlüt beyin icraatlerini çok beğeniyorum. Beyfendi biri kendisi. Türküye'de oyuncuları bir çatı altında toplamaya adamış kendini. Ancak bunun olabilmesi için evet bu oyun fiyatları bir şekilde mantıklı bir sisteme oturtulmalı.

önce bi Türkiye yazmayı öğrende sonra yorum yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz hizmeti düzeltin sonra oyun platformuna el atın.Aldığım bütün orjinal multiplatform destekli oyunlarda pingim 100 den düşük olmadı.Ayrıca ttnet benim kişisel bilgilerimi 3.şahıs ile paylaşmıştır bunun ilgili bilgi almak istediğimde ise yetkililerle görüştürmemişlerdir.

Başımdan geçen bir olayı aktarıyorum.

Ttnetin 4 yıllık müşterisiydim.Hem internet hem telefon anlamında.Fahiş fiyatlar ve pingler yüzünden hem telefon hem net hattımı toplattırdım.İşte sorun şimdi başlıyor.Ev numaram,cep numaram,tc kimlik numaram 3.şahısların eline geçmişti.Bağlantımı kestirdikten sonraki günlerde onlarca şirketten telefon aldım internet bağlantınızı bizden sağlayın diye üstelik cümleye bu şekilde başlıyorlardı: '' İyi günler xxx kişiyle mi görüşüyorum.Şu şu şu tarihte ttnet ile ilişkinizi kesmişsiniz.Size var olan kampanyalarımız hakkında diye konuya giriyorlardı.En az 10 farklı şirketten telefon aldım.

Ttnete şikayette bulundum mail attım bana dönüş yapılmadı.Merkeze gittim.Beyefendi öyle bişey yok diye kapıdan gönderdiler beni.Ama işimiz bitmedi ttnet...

Aldığın paralar haram olsun...

• Facebook oyunlarında çoklu-oyuncular patlama yapacak, asıl büyüme ondan sonra yaşanacak gibi bir yaklaşımla verilen demeçten sonra, Türkiye'deki oyun sektörünün gelişiminin nereye gideceği konusunda şüphe duymaya başladım. Playstore sitesindeki fiyatlar ise çok pahalı, hani bir yılbaşı indirimi, bayram indirimleri gibi şeyler yaparlarsa ve çok uygun fiyatlarla satarlarsa bir şeye benzeyebilir, daha ucuzu varken neden daha fazla ödesin ki insanlar, sadece para ülkede kalsın diye bunu kimse yapmaz. Steam'de veya başka oyun satış sitelerinde bir Türk oyunu çok iyi puanlar alırsa ve çok iyi satışlar yakalarsa Türk oyun sektörü sıçrama yapmış olur, ama bizim kafamız hala Facebook'ta ise vay halimize.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.