Şimdi Ara

Türkiye'deki Oyun Fiyatları | Mail ve Twit Kampanyası! [İlk Sayfayı İnceleyin | Sessiz Kalmayın] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
15
Favori
13.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gönüllü bir arkadaş metinde düzenleme yapabilir ben acele ile yazdığım için biraz karışık veya anlamsız yerleri olabilir.
    Şu an dışarıdayım, döndüğümde konuyu ve metni düzenleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Bir kaç hata var onları düzelt istersen. Mesala gow 3 90 TL den satışa çıktı. Orjinal oyun fiyatları ise 120 dolar değil 110$ civarı. Bu arada bunlar düzeltilir ise seve seve mesaj atarım.
    Bir de şu fakir bir toplumuz kısmını silin bence abartmaya gerek yok
    Bu arada ilk adımı attığınız için teşekkürler

Görsel şölen tadındaki gelişmiş teknolojisi, nefes kesen grafikleri, ışıklandırma detayları, Yunan mitolojisine dayanan hikayesi ve bu destansı maceranın eşsiz kahramanı Kratos ile God of War, sadece 5 günde 11.700 adet sattı. Stokları tükenen oyun önümüzdeki haftadan itibaren yeniden raflarda olacak ve PlayStation® 3 sahipleri, bu eşsiz deneyimi yaşatan God of War 3’e 129 TL’ye sahip olabilecek. Oyunun toplamda 30.000 adet satması ve tüm zamanların en çok satan oyunu olarak tarihe geçmesi bekleniyor.

17 Mart 2010 Kurları:

Amerikan Doları 1.5091
    Euro 2.0792

90*15091 = 135 TL. Tamam hadi 90 değil de 86 diyelim.

63*20792 = 130 TL.

• Uzun zamandır işlerim dolayısıyla PS4'ü açamıyorum da. TR PSN'e girememe sorunu yeni update ile halloldu mu? Olmadıysa bunun için de Sony'ye mail atalım. Buradaki Sony Eurasia sallamıyor hiç :)
  • Sony en azından özel bir fiyatlandırma yapmalı TR Store'da.
    Ama bizim yetkililer vasıfsız eleman resmen kimsenin umrunda değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 dolarsa en fazla 130-140tl olmalı bence. Destekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borusan döşüyor.
    Doğuş otomotiv döşüyor ve daha niceleri.

Öncelikle bu işe Türkiye deki yetkililerin değişmesiyle oyuncuları kollaması ile başlamak lazım . 120 Tl den satmak varken 200 e satıyorlar .
    İnsanlar Us 'a yöneliyor yav bu çok basit bir makro ekonomi . Fiyatı arttırırsan satışların düşer. Karın düşer.

Özgür Kirazcı diye biri vardı ben onun kadar oyuncu dostu bir yetkili görmedim şimdiye kadar .
  • @Secret King hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel olmuş yazı çeviride yardımcı olabilirim
  • Böyle daha sağlıklı olur.
    toplu şekilde mail atarız.
  • Arkadaşlar lütfen üşenmeden yardımcı olun ben 4 saat uğraşıp kendince sorunları yazıp yolladım help@uk.playstation.com a yolladım forumu da oyun fiyatlarınıda şikayet ettim. Buralarda birbirimize hak vermekle hiç bi şey düzelmez. Arada kendinizden bi kaç şeydeekleyin ki aynı mesaj diye üsttünden geçip atmasınlar.
    Şu işlevsiz insanları komple değiştirelim artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri çevirsinde atalım artık.
  • Millete dilenme mesajı yazmışınız bildiğin.Adam akıllı yazın yada hiç yazmayın,kendinizi küçük düşüreceksiniz.Üslub bile yanlış resmiyetten uzak.Biz fakiriz ne demek?

Ayrıca adamların umurunda hiç olmayacaktır daha witcher 3 için bile imza toplayamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 26 Haziran 2014; 13:00:33 >
  • Sonuna kadar destekliyorum. Adamların harcadıkları masraf 0 lira. Ameika'dan 60 $'dan oyun satıp üstüne kar elde edebiliyorsa Türkiye'de de istenilse fiyatlar aşağı çekilip sürümden kazanılarak kar edilir. Buradaki insanların çoğu US PSN'i kullanıyor ve Türk PSN kullanmak için Türkçe oyunları hariç bir tane sebepleri bile yok. İndirim yaparlarsa kullanıcı sayıları artar. Ben senelerdir böyle firmaların sürümden kazanmama isteklerini anlayamadım. 10 kişi 200den alır. 100 kişi 120den alır aradaki farkı görmek bu kadar mı zor?
  • gerçekten bu kadar beklediğimiz yeter bende destek veriyorum herkez yollasın arkadaşlar ne kadar yollarsak o kadar erken ulaşır sesimiz.
  • Forumda kaç defa yazılıp çizilmişti fakat elle tutulur bir şey olmadı. Yani metin hazır güzel ama ingilizceye çevrilmesi gerekiyor. İngilizceye hakim birinin 24 saatte çıkmamasıda düşündürücü.
    Ayrıca konu içerisinde mesela 120$ a satılan oyunların yanına link eklesek nasıl olur ? Tr psn oyun linki ve bir çok oyun firmasının Türkiye Distribütörünü yapan Aral game'in bir kaç oyununun satış linki eklense maili okuyacak yetkili kişi için daha iyi olmaz mı ?
    Takip ediyorum, umudum pek yok ama metin hazır olduğunda bende göndereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Forumda kaç defa yazılıp çizilmişti fakat elle tutulur bir şey olmadı. Yani metin hazır güzel ama ingilizceye çevrilmesi gerekiyor. İngilizceye hakim birinin 24 saatte çıkmamasıda düşündürücü.
    Ayrıca konu içerisinde mesela 120$ a satılan oyunların yanına link eklesek nasıl olur ? Tr psn oyun linki ve bir çok oyun firmasının Türkiye Distribütörünü yapan Aral game'in bir kaç oyununun satış linki eklense maili okuyacak yetkili kişi için daha iyi olmaz mı ?
    Takip ediyorum, umudum pek yok ama metin hazır olduğunda bende göndereceğim.

ben çeviride yardımcı olabilirim dedim ama cevap gelmedi nereye kadar çevrildiğini bilmediğim için de başlayamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

ben çeviride yardımcı olabilirim dedim ama cevap gelmedi nereye kadar çevrildiğini bilmediğim için de başlayamıyorum

Ben facebook'daki DH + Plus Kullanıcılar grubuna yazmıştım oradaki Uğurcan Çalış isimli arkadaş dün akşam görmüş ve çeviri yapmış. Facebook'daki gruptan şimdi çevirisini attı buraya onunda izniyle alıntılıyorum.

quote:

Hi there. We are Turkish players.

In our country, the game can not be taken and the level of retail prices has become extremely expensive.
    Turkey, Europe is the country with the youngest population.
    Turkey with a very high potential in terms of acting, but at the same rate and very expensive game console is a place that sales prices.

Let me explain this:

Minimum wage in Turkey: "850 ₺" - ($ 398) - (292 €)
    Minimum wage in the United States: 1300 $ (2770) TL)
    Germany the minimum wage: € 1,289 (£ 3,754)

Game sales prices: Turkey: ($ 120) £ 220
    America ($ 60) - (120 £)
    Europe (€ 60) - (174) TL

Console sales prices: Turkey: ($ 770) 1550 TL
    American console sales: ($ 400) £ 800
    European console sales (€ 399) £ 1,160

The majority of the students are unemployed and working in a country where the minimum wage for these prices we "pirate" and other games are headed to the sales area.
    Make sure everyone wants to buy the original game, but players are not friendly to the table as you can see.
    Our reception by our forces in Europe and America, but our prices are not equal in their doubles.
    Currently in Turkey, "one" game you need to provide a quarter of your salary to get.
    Our prices are twice the level of the United States and Europe, you are sure you will not stay silent on this issue.
    "Sony Turkey" does not do anything about it. Rather raise the price of the game is done every day and no Turkish players do not care.
    I've written many times in the forums, but the authorities do not give a single answer.

We know that the player-friendly in Turkey acting for you to see how much we wanted to do in difficult conditions.
    We hope this matter will go to Turkey acting for changes in prices. Good can not guarantee that; Our sense if the price is still very high sales figures can be approximated to level America will be experienced. "86 $" - "€ 63" From $ 129 departing "God Of War 3" game in Turkey has exceeded the threshold of 35 thousand sales.
    You see players doing everything in its power to support the.

Our only way you are. One of our request and that we give importance to you is that you receive our email account.
    Turkish youth and Turkish Players.

Regards

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 26 Haziran 2014; 13:32:01 >

• quote:

Minimum wage in Turkey: "£ 850" - ($ 398) - (292 €)
    Şurda sanırım bir hata var,sterlin simgesi kullanılmış TL yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 26 Haziran 2014; 13:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

quote:

Minimum wage in Turkey: "£ 850" - ($ 398) - (292 €)
    Şurda sanırım bir hata var,sterlin simgesi kullanılmış TL yerine.

Teşekkürler evet 850 ₺ olarak düzenledim.
  • Devletin oyun sektörüne destek vermesi gerekiyor. Rusya'da yapıldığı gibi.

Yani bu maili oyun firmalarına atmak yerine devletin ilgili kurumuna atmanız daha doğru olacaktır.

Sonuçta oyun firmaları ülkedeki oyun üzerinden alınan vergi ve diğer işlemlere müdahale edemeyecektir :)

O yüzden boşa uğraşıyorsunuz. Bence bu konunun muhattabı devlet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.