Şimdi Ara

Türkiye'den 6 Avrupa ülkesine vize muafiyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sakin olun konunun içeriğine göre Türkiye'den Avrupaya gidişte değil . Avrupa'dan Türkiye'ye seyahatte vize gereksinimi kalktı . Yani baktılar biz gidemiyoruz bari onlar rahat gelsin dediler herhalde.

Kaynak NTV

Link

Haberin içeriği

"Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Türkiye'nin, Avusturya, Belçika, Hollanda, İspanya, Polonya ve Birleşik Krallık'a vize muafiyeti sağlamasıyla, turizm potansiyeli, ticari, ekonomik ve kültürel ilişkilerin daha da geliştirilmesinin amaçlandığını bildirdi.

Sözcü Aksoy, Türkiye'nin, bazı Avrupa ülkelerine vize muafiyeti sağlamasına ilişkin kabul ettiği karar hakkında bir soruya yazılı yanıt verdi.

Aksoy, "Avrupa Birliği (AB) Schengen bölgesi üyelerinden Avusturya, Belçika, Hollanda, İspanya, Polonya ve Birleşik Krallık vatandaşlarına, 2 Mart'tan itibaren Türkiye'ye gerçekleştirecekleri turistik amaçlı seyahatlerinde her 180 günde 90 gün süreyle vize muafiyeti sağlanması kararlaştırılmıştır." ifadesini kullandı.

Bu adımla, anılan ülkelerle turizm potansiyelimizin artırılmasının hedeflendiğini belirten Aksoy, öte yandan, ticari, ekonomik ve kültürel ilişkilerin daha da geliştirilmesinin amaçlandığını kaydetti."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPHAR3X -- 20 Şubat 2020; 10:25:43 >

• Başligi neden tam tersi yazdin. Clickbaitini s...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoğanGörünümlüToros -- 20 Şubat 2020; 10:22:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    O kadar heyecanlı okumuştum ki başta başlığı bile yazarken ters yazmıştım Düzelttim şimdi
  • Ağam bizimle eğlenir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'den 6 Avrupa ülkesine vize muafiyeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber eski. O zamanda yazdım.

Türkiye'ye elini kolunu sallayanın girmesi iyi bir durum değil. Bu ezik bir ülke olduğunuzu, değersiz olduğunuzu gösterir.

Haberin tam aksine Türkiye içindeki pislikleri, mültecileri sınır dışı ederek dünyanın en zor vize veren ülkesi olması gerekli. Turizm filan derseniz, 1000 tane fakir geleceğine 1 tane zengin gelir. Ülkenin turizmden yeterince kazandığı, vatandaşın vergisini azalttığı yok zaten. Adamlar 100 dolar bırakıp 150 dolar zarara sokuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Valla turizm açısından geleceklerse gelsinler ama mülteci kısmına bende katılıyorum . Turkcell'de çalıştığım dönemlerde Suriyeli , Afgan , Pakistanlı vs bir sürü adam gelip hat alıyordu . Bir çoğunun yemin ediyorum pasaportu dahi yoktu . Ellerini kollarını sallayarak ülkeye giriyorlar ve ülkenin başkentten belki daha önemli şehiri olan İstanbul'un göbeğine kadar rahatlıkla giriyorlardı . Mülteci dediğin mülteci kampında olur şehrin içinde değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.