Şimdi Ara

****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
10
Favori
7.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: seninhesabin

quote:

Orijinalden alıntı: IG

Türkiye'de millet vergiden filan şikayet ediyor sonra Avrupa'ya, İskandinavya'ya, ABD'ye gitmek istiyorum filan diyor
    Komiksiniz ya

Benzine 5lira vermek hoşuna gidiyor galiba

ABD'de evin yıllık vergisine 10 bin dolar vermek hoşunuza gider mi?
    Ya da İskandinavya'da maaşın 50%si vergiye gitmesi

• Şu zekadaki pırıltıya bakın.

Kişi başı gelir artıyorda borç artmıyro mu ?

Toplam borcun bölüneceği kişi sayısı düştükçe borç ne olur bilin bakalım.

Fazla makarna, ekmek yemekten kafanız işleyemez hale gelmiş..
  • Canada lutfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Türkiye'de millet vergiden filan şikayet ediyor sonra Avrupa'ya, İskandinavya'ya, ABD'ye gitmek istiyorum filan diyor
    Komiksiniz ya

Benzine 5lira vermek hoşuna gidiyor galiba

ABD'de evin yıllık vergisine 10 bin dolar vermek hoşunuza gider mi?
    Ya da İskandinavya'da maaşın 50%si vergiye gitmesi

Burası oralardan daha mı iyi diyorsun yani refah seviyesi,yaşam şartları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DEVRiMATESi

Bizim kitabımız Kuran-ı Kerim, yaradanımız Allah, Efendimiz Hz.Muhammed s.a.v, Atamız Atatürk !

Eğer bu ülke batağa gitsin, yeniden güçlenerek kalkarız. Biz Türküz, bu vatan uğruna ne kanlar döküldü. Anaların ellerinde Kuran'lar ağızlarında dualar, askerlerimiz secdeye baş koydu. Savaşa girdi. Zamanımız elbet gelecek, illaki anlaşıcaz. Halkı sömürecek bi dikta gelsin başa, halkı onu sömürür hale getiririz.

Bu nasıl bir çelişkidir?! Avatar Parti Cephe yazı ülkücü düşünce.
  • Karşıyaka farklı kim ne derse desin.Ama lise bitince yurt dışı düşünüyorum.Hayatimin sonuna kadar aileme yetecek ve kral gibi yasatacak paramiz var cok sukur.

• Somali veya Nijerya

• quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

quote:

quote:

SEÇİMLERLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR ---

Norveç

Hocam hekimlik yapabileceğimiz yerleri araştırdınız mı neden norveç

Yaz beni seçimle alakası yok belliydi zaten

İnternette araştırmalarım sonucunda maalesef pek bir şey bulamadım sadece bir siteden:

"Öncelikle evet Norveççe şart hatta sadece Oslo üniversitesinde alınan kursu ve sonrasındaki sınavı kabul ediyorlardı. Tıp eğitimin denkliğini gösteren sınava daha sonra girebiliyorsunuz. Sınavı geçtikten sonra ondan sonra size bir lisans veriyorlar geçici olarak internlüğe bir süreç başlıyor sanırım biraz para da veriyorlar daha sonra kalıcı lisans alırsanız pratisyen hekimlik veya asistanlıklara başvurabilirsiniz uzmansanız uzmanlığınızı tabip odaları veya uzmanlık dernekleri tasdik ediyorlar . Ben yaklaşık iki sene önce araştırdığımda 3 yıllık bir süreç ama gerçekten sonrasında hayat kaliteleri iyi."

bu bilgiye ulaşabildim maalesef. Neden Norveç sorusu ise sadece bir sempatiklik ve yaşam kalitelerinin ciddi bir şekilde iyi olması.

Uzmanlığı burada yapıp kanada veya amerikaya gitmeye ne dersin? Hocam norveççe zordur ya

• IG I kullanıcısına yanıt
    Ortalama gelir 50.000 Usd ise %20'sini vermek mi koyuyor ?

Türkiye'de halktan çaktırmadan alınan vergilere baksaydınız anlardınız.

Ortalama milli geliri 100.000 Usd olan Norveç'te maaşın yarısı vergiye gitse ne olur ?

Size yine kalan 50.000 Usd, TR'de ise ortalama gelir 8000 Usd yi zor bulur ve dünyanın en yüksek akaryakıt vergilerini ödersiniz.

İşte hep et ve protein eksikliği hemen ortaya çıkıyor.

Bizim halkı şöyle yapmayanı adamdan saymasınlar :

İşte halkımızın hakettiği muamele budur :

****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU)

• Burada gidicem diyen ergenlerin yüzde 90'ı hiçbir yere gidemeyecek

Beyler yabancı bir yerde rahat etmek için önce yabancı dil gerek bilginize, pc başında "gidicem yeaaaa ülke çok kötü tayyip akape falan filan, kaka müslümanlar" demek kolay

• killuminati25 kullanıcısına yanıt
    Terbiyeli olun önce.

Bu ülkeden çalışkan, eğitimli insanlar gittiğinde sizde hiçbir cacık üretmeyen ülkede oturur ülke toprağımız ülke toprağını yersiniz afiyetle.
  • quote:

Aynen ama amerikada çok zormuş ya bu arada ingilizce de misin türkçede mi? Gerçi sende yurt dışı düşünüyorsan ingilizcedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FırtınalıDenizinYolcusu

quote:

Bizim kitabımız Kuran-ı Kerim, yaradanımız Allah, Efendimiz Hz.Muhammed s.a.v, Atamız Atatürk !

Eğer bu ülke batağa gitsin, yeniden güçlenerek kalkarız. Biz Türküz, bu vatan uğruna ne kanlar döküldü. Anaların ellerinde Kuran'lar ağızlarında dualar, askerlerimiz secdeye baş koydu. Savaşa girdi. Zamanımız elbet gelecek, illaki anlaşıcaz. Halkı sömürecek bi dikta gelsin başa, halkı onu sömürür hale getiririz.

Bu nasıl bir çelişkidir?! Avatar Parti Cephe yazı ülkücü düşünce.

Hocam işareti yalnızca cephe olarak algılamayın, zaten günümüzde o algıyı yarattılar. İşaret devrimi desteklemektedir. Komünist yada Sosyalist değilim. Halkın özgürlüğü için yaşıyorum. Ne sağcıyım ne solcuyum. Halk kendi kararını kendisi vermeli Yani devrimin temeli budur aslında. Şu hükümeti yıkmak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEVRiMATESi -- 10 Ağustos 2014; 22:19:40 >

• quote:

quote:

Aynen ama amerikada çok zormuş ya bu arada ingilizce de misin türkçede mi? Gerçi sende yurt dışı düşünüyorsan ingilizcedir

İngilizcedeyim hocam amerika cidden zor ama şansımı denerim ingilizce konuşulan yerler olsa daha kolay olur. Uzmanlığı nasıl yapmalı?

• Bu ülkenin her yerinde hastalık yok. Sahil kesimlerine daha gelmedi mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Ortalama gelir 50.000 Usd ise %20'sini vermek mi koyuyor ?

Türkiye'de halktan çaktırmadan alınan vergilere baksaydınız anlardınız.

Ortalama milli geliri 100.000 Usd olan Norveç'te maaşın yarısı vergiye gitse ne olur ?

Size yine kalan 50.000 Usd, TR'de ise ortalama gelir 8000 Usd yi zor bulur ve dünyanın en yüksek akaryakıt vergilerini ödersiniz.

İşte hep et ve protein eksikliği hemen ortaya çıkıyor.

Bizim halkı şöyle yapmayanı adamdan saymasınlar :

İşte halkımızın hakettiği muamele budur :

****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU)

Ben ne zaman Türkiye, ABD veya Norveç kadar gelişmiş dedim ki
    Sadece Türkiye'deki vergileri şikayet edelerin Avrupa'ya ABD'ye kaçmak istemelerin ironsini gösteriyorum

Bide ABD'de filan hayat çok süper güzel sanıyorsun baya yanılıyorsun

Vergiler burda çok kötü diyip Singapur'a veya Malezya'ya gitmek istiyorum derseniz mantığınızı anlarım yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 10 Ağustos 2014; 22:22:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

quote:

Hocam affedersin de sokayım artık bu inanç sistemine

Hocam bildiğiniz gibi değil, öncelikle saygı duyun. Bu başımızdaki siyonistler kendi kafalarından fetva veriyorlar. Yoksa inanın İslamiyet bunların bahsettiği gibi değil, güzel dinimizi kirlettiler. Ona buna lanet yağdırır hale getirdiler, ortalıkta Allah diyip zulüm yapan insanlar var. Bunların amacı İslamiyeti yok etmek. Cahiliye dönemi yaşıyoruz hocam.

Anlıyorum fakat biz Türk milleti yücedir İslama ihtiyacımız yok ben bunu anlatmaya çalışıyorum herkese

Heh işte kitabımız gereği seni yargılayamam yani diyemem sen niye inanmıyorsun :) Çünkü bizim kitabımızda herşeyin en iyisini Allah bilir hesabı Allah sorar. Ama günümüzde gerçek inanç yıkıldığı için ortalıkta kâfir kâfir diyen tipler çıktı. O yüzden ben ve benim gibi gerçekten inananlarıda onlardan sayma :) Biz çok şükür Vatanımızın kıymetini biliriz.

• Usta şimdide cumhurbaşkanı hulooooğ

•  ****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU)

Güzelim askerlerimiz, şehitlerimiz...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.