Şimdi Ara

****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
10
Favori
7.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU)

• quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Terbiyeli olun önce.

Bu ülkeden çalışkan, eğitimli insanlar gittiğinde sizde hiçbir cacık üretmeyen ülkede oturur ülke toprağımız ülke toprağını yersiniz afiyetle.

Sizin her yeriniz eğitimli olsa nolur okumuş cahiller.Siz daha çok sevdiğiniz demokrasiyle cumhurbaşkanı olmuş adamı hazmedemiyorsunuz sizin her yeriniz eğitimli olsa nolur vatansızlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killuminati25 -- 10 Ağustos 2014; 23:12:51 >
  • ilk fırsatta amerikaya vın
  • quote:

Sizin her yeriniz eğitimli olsa nolur okumuş cahiller.Siz daha çok sevdiğiniz demokrasiyle cumhurbaşkanı olmuş adamı hazmedemiyorsunuz sizin her yeriniz eğitimli olsa nolur vatansızlar.

Bugüne kadar bu ülkeye en ufak bir zararım olmamıştır.Vergilerimi hep ödemişimdir.

Vatansız diyen ağzınıza iyi dikiş atarım sonra.

Şu bahsettiğiniz süper demokrasi 'de iktidar partisi kendi yandaş medyasını oluşturmuş ise, her türlü devletin olanağı kendi çıkarı için kullanılıyor ise o zaman ona demokrasi denmez.

Toplu taşıma araçlarından, metro ile beleş taşıdığı vatandaşlardan, kendi partisine mensup belediyelerin her türlü billboardların kendi reklamlarını yaptırttığı bir demokrasiye demokrasi diyorsanız
    sizin demokrasi anlayışına da ayrıca tüküreyim.

• dusunmuyorum, gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir :)

• Klasik seçim sonrası ülkeyi terk etme konusu

• http://www.youtube.com/watch?v=lxz1G0wNUB0

Hayatin kurali bu yegen. Ne kadar uzaga gidersen git, basladigin yere donersin sonunda. Ne kadar degisirsen degis, nerede mutlu olduysan, hep oraya cevirirsin kafani. Ne kadar terbiye etsen de susturamazsin icindeki canavari. Nereye gidersen git yegen, sunu unutma, herkes gun olur, evine geri doner.

Saygılar Ramiz Dayı'ya ..
  • ComandanteBilic kullanıcısına yanıt
    oo helal karşim.

git işine çifte standart işte.
  • South Korea qnq xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogunahmet kullanıcısına yanıt
    bu türkiyede işlemez.çünkü onların cool ülkeleri var.türkiyeyi napsın?bence türkiyeden kaçmak için ırak suriyeye git deseler gider.şaka yaptım.
  • Yaz benide usa olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten 4 sene içinde norveç yada isvicreye gidecem önce universiteyi bitirim sonra giderim pasaportum filan var ama 5 yillik suresi seneye dolcak :( ama iş nasil bulacam acaba insaat muhendisi çok araniyor mudur avrupada

• Toprağını ite köpeğe mi bırakacaksın?
  • Konuyu açan şahıs bugün ki seçim çok zoruna gitmiş olmalı ki sürekli konu açıyorsun. Ermenistana git sen.. Yörü....

• Her seçimden sonra gidiyorsunuz bir gidemediniz anasını satayım!
  • yaz hocam Belçika
  • Seçim sonrası açılan klasik konu.

Sıktınız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guardiano

Her seçimden sonra gidiyorsunuz bir gidemediniz anasını satayım!

Nerden biliyosun? Gİdenler oldu ve ben bizzat biliyorum.
    Şu konuyu da koyayım yardımcı olsun herkese;
    http://forum.donanimhaber.com/m_72286540/mpage_14//tm.htm#95801761

Yaş 20, üni askerlik bittiği gibi bende gidiyorum, yabancı diller sağlam, gider gerekirse kuryelik yaparım.

Bu ülke bizim ülkemiz nereye gidiyonuz diyenler; Benim ülkem Atatürk inkilâpları ile yönetiliyordu, bu ülke Atatürk'ün kurduğu ülke olabilir ama Atatürk ile tek alâkası kuruluşu olarak kaldı malesef...

Almanya/Avusturya/Belçika/Hollanda/İsviçre...

• Koyun nüfusunun 0 oldugu yer nerede Ise oraya gitmek ısterım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.