Şimdi Ara

****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
10
Favori
7.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

İrlanda neden kötuleniyor hocam ? Colin Farrell in filmlerinde özellikle

Ne bileyim ismi banada böyle macaristan tataristan gibi küçük ülke muamelesi yapıyorum hep ama nedeninide bilmiyorum. Sanırım gerçekten o filmlerden İrlandalı p.ç felan diyor ya insan küçük görüyor :D
  • Ülkemiz herkese kucağını açmış sadece bizi kucağa oturtuyo hepsi bu. Bende gitmek istemezdim.
  • Hem güzel kızları hemde gelişmişliğiyle kanada 😘

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezuniyetten sonra bir sene bile durursam şerefsizim. Son olaylara zerre kadar ilgisi yoktur bu kararımın türkiyeyi oldum olası sevmemişimdir ülke olarak şu an sadece mecburiyetten yaşıyorum
  • Zaten yabancı dil okuyordum BB .

• ukrayna diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caractare

İstiklal marşını bilmeyen adamı cumhurbaşkanı adayı yap, sonrada kaybedince bu millete cahil de koyun de.. Ekmeleddine oy veripte atatürkçüyüm diyen, milliyetçiyim diyen aklından şüphe duysun. Adam istiklâl marşını bilmiyor...şimdi dağılın...

Onun yyerine gidip ATA mıza ayyaş diyen adama, ya da onun kurtarmak için uğraştığı vatanı dağlara çıkıp da almaya çalışan diğer yaratığa mı verecekti millet? Saçma saçma konuşma, elde olan lanet olsun ki bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ayıp ediyorsun nasıl laflar bunlar yanlış anladın.Elimizden birşey gelmiyor görmüyor musun ama savaş durumunda tabii ki gelicez.Yurtdışında rahat yaşamaktansa burada o pislikle savaşırken ölmeyi seçerim atalarım gibi.

• Genelde her seçimden sonra böyle konular açılır ama malesef bu konuşmalar bir sonuca varmaz.
  • gidinde trafik acilsin yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aman Tanrım Didim -- 11 Ağustos 2014; 1:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Kim ne derse desin Türkiye!

parti kur oyum sana
  • Sen moğolistana git moğol kardeş

Şimdi gelip Türkler moğol değil mi diye soracak. Şimdiden cevabını vereyim HAYIR.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

Biz suriyeli değiliz ülkeyi ite köpeğe bırakmak yok

Böyle insanların azınlık olsada hala içimizde olması sevindirici.
  • İrlanda-Cok seviliyir Turkler orda
    Fransa-Elit lejyoner olmak icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan Üniversite okuyorum okul bitince askerliği yaptıktan sonra 1 sene para topladıktan sonra bilen bilir Gürkan genç gibi dünya turu yapmayı düşünüyorum 10-15 sene ülkeye gelmem
  • defolun gidin ne diyelim zaten herhangi bir olumsuz durumda savaş vs ilk kacacaklar sizlersiniz

• Thailand kullanıcısına yanıt
    Hocam senin gibi Thailand'a hotel acicak kadar param yok babamdan da kalmadi.Calisip kazanmam lazim önce

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

Avusturya - avusturalya- kanada
    gidecegim abi, ben cahillerle yasayamam

Havalara bak siz bu kafayla daha cok secim kaybedersiniz

yav bas git gece gece,simdi tayibin yaptiklarini anlatsam kanitlarla yine adama peygamber diyecek adamlar gelmis siyaset ogretiyor.

• Yok ben gidicem bilmem ne, Sen ne yaptin ki bu ulke icin? Daha oy kullanacak yaşta bile degilsin.

• Çift vatandaşım, bulgaristan.Haliyle avrupa birliği vatandaşıyım ve avrupada yaşama iznine sahip oluyorum.Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum,üniversitede de inşallah erasmus la almanya ya da ingiltereye gidersem dönmem sanırım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.