Şimdi Ara

****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
10
Favori
7.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVRiMATESi

Bizim kitabımız Kuran-ı Kerim, yaradanımız Allah, Efendimiz Hz.Muhammed s.a.v, Atamız Atatürk !

Eğer bu ülke batağa gitsin, yeniden güçlenerek kalkarız. Biz Türküz, bu vatan uğruna ne kanlar döküldü. Anaların ellerinde Kuran'lar ağızlarında dualar, askerlerimiz secdeye baş koydu. Savaşa girdi. Zamanımız elbet gelecek, illaki anlaşıcaz. Halkı sömürecek bi dikta gelsin başa, halkı onu sömürür hale getiririz.

avartar nick-konu uyumsuzluğu

• ben de turkiye'den cekip gidenlerdenim. bu ulke bana hicbir sey vermedi. ilkokuldan tut lise sona kadar. insani geri kalmis, kafayi dine takmis, bilim arastirma sifir, ogretmenleri sirf zorunluluktan ise gelen, hakkimi savunmayan, kendim savunmak isteyince de yillar suren, avrupa insan haklari mahkemesine gidilemesin diye yeni engeller cikartan, insani her saniye bezdiren bir ulke.

bana kimse gelip de "icerisindeki kirli kani akitmak" falan demesin. ulkenin kendisi kirli kan olmus. herkes uckagitci herkes duzenbaz herkes yalanci.

o da yetmez, vurgunculari dahi desteklerler. ar kalmamis namus kalmamis.

torpil yoksa neredeyse tuvalete bile gidemeyecek insan. kul hakki yemek tavan yapmis. dogmamis bebeklerin dahi hakkini yiyenler, secimler ne zaman yaklassa cikip evlerde kuran okuyup bilerek basina servis ettiriyorlar. boyle bir ulkede yasanir mi? insanlarin her hareketi igrenc. onur denen bir sey kalmamis.

ben su anda almanya'dayim. ve her gun ne kadar dogru bir karar aldigim icin sukrediyorum.

• Yaz hocam
    Dubai abu dabi

• Çin
  • iskandinavya hollanda japonya amerika veya kanada :D seçenek çok hayırlısı liste yaparsan benide ekle
  • gidin de azıcık kafa dinleyelim.
  • seçeneklerim

ABD-Norveç-Kanada-İsveç-Güney Kore-Japonya

bunlardan birine gidicem ama bi iş için geri dönücem ülke çapında bi iş

quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Yaz hocam
    Dubai abu dabi

hocam bunlar ayrı ülkeler değil ki bunlar birleşik arap emirlikleri nin şehirleri :) abu dabi başkent dubai ise en büyük şehri ülkenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BDC6BBAF -- 11 Ağustos 2014; 10:24:58 >
  • Yuksek Lisans/Doktora icin ABD'ye giderim, begenirsem kalirim begenmezsem geri Turkiye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben norveç yada japonyaya gitmeyi düşünüyorum ama bu ülke adam olmaz medeniyet yok vb gibi ergenizme bağlamıyorum.bu ülkeelrde kişiye daha çok saygı duyuluyor,en azından izlenim öyle.
  • Güle güle

• quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

çoluk çocuk toplanmış yine....

Yav he he.Bir de imzasına hyundai era koymuş Fakirlikten ne yapacağını şaşırmış hala laf atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

Ülke farketmez türkiye hariç heryere giderim

Afrikada çok güzel kabileler krallıklar varmış , istermisin ? Hem elektrik su derdi de olmaz , elektriği kullanacağın bir şey bulamazsın su da dere nehir ne varsa artık :D
  • Ülkenin İran gibi olmasına tanıklık etmek istemiyorum bu yüzden önümüzdeki yıl ya Japonya'ya ya da Amerika'ya yerleşeceğim. En azından herkes özgürce yaşıyor.
    Artık sokaklarda asılı insanlarla selfie falan çekersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 11 Ağustos 2014; 11:28:06 >
  • Geçen bir konu vardı burada paylaşayım dedim ... Hiç uzun uzun değinip parmaklarımı yormayacağım. Geçen 20 kişi oturduk konuştuk eğrisi ile yanlışı ile oturduğumuz masadan kalktığımızda yine herkes kendi bildiğini okudu. O yüzden artık sinirlerimi germiyor, boşu boşuna başımı ağrıtıp majezik novalgin içmek istemiyorum.

Amelenin teki burada konu açmıştı , 30 kiloluk balya indir kaldır yaparak (tanesi 80 kuruş) kazanacağımız paradan falan bahsediyordu insanların iş beğenmeme lüksünden falan ... Üstelik bunu dini imanı gibi savunuyordu.

Bildiğim halde geçenlerde Mesut Çevik ikisi bir programında değinince aklıma geldi; Yurt dışında 20 kiloluk bavulun üstüne oradaki taşımacı çalışanı için "kaldırmayın, sakatlanabilirsiniz" etiketi yapıştırmaları ...

Ufak bir anektod

Bu ülkeden bir halt olmaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 11 Ağustos 2014; 11:33:45 >

• düşünüyorum ama sadece düşünmekte kalıyor imkansıza yakındır herhalde benim yurtdışına gidebilmem :D gitmek istediğim yer farketmez ama avrupa olsun benim olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 11 Ağustos 2014; 11:36:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında giden terkedilendir diye boşuna dememişler... Bu arap yalakalarına türkiyeyi araplaştırmak isteyenlere bırakmaya gönlüm el vermiyor... Bende yeni yerler yeni çevreler keşfetmek isterim başka ülkelerde yaşayıp.. ama bunu ülkemi terkederek yapmak istemiyorum.Ülkem 4 4 lük olsa arkama bakmadan giderim rahat rahat ama şu durumda terkedemem :(
  • Problem yok ne zaman istersem..

• İngiltere - Londra - Greenwich kasabası
  • Gidin,tutan yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.