Şimdi Ara

****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
10
Favori
7.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avustralya'ya gitmek istiyorum 10 yıldır.. :(
  • Ülkeyi terk etme fikri aslında doğru olmasa da şu an mantıklı görünen bir hareket. Siyasi açıdan değil. Bunun özellikle altını çizmek gerek. Fırsat bulan kaç kişi ülkesin de duruyor? İlk önce bunu cevaplayın. Fırsatı olup da gitmeyen adam görmedim ben. Ben gitmem diyen adamın fırsatı yok. Burda çalışacağıma dışarda çalışırım yine aynı parayı kazanırım gerekirse ama dışarda olurum saygı görürüm daha diyen çok insan var. Ayrıca adam türkiyede bir şekil yolunu bulup gelirini iyi noktaya getirmişse zaten ülkesinden ayrılmaz. Yani işini gücünü kurmuş adam, hayatında sorun yok ise yurtdışı planı yapmıyor ztn kolay kolay.

Kısmetse dil eğitimi için kanadaya gidiyorum. Sanırım 6 veya 9 ay. Ama eğitim bitişinde türkiyeye döneceğim. Yalnız kalmak için bir fırsat bulursam ki o zor orada kalacağım. Türkiyenin bana hiçbirşey vermediğini hatta ve hatta fazlasıyla benden çaldığını anlatsam cevap veremezsiniz. Ülkemde kalmak daima öncelikli fikrimdir,burada yaşamak kendi insanımla olmak hep 1 numara olacaktır fakat nerede o saygı değer toplum?

• Türkiye'de büyüyen adamlar sürekli ülkeden kaçmanın peşinde İngiltere, Almanya gibi ülkelerde büyüyen gençler ise -ben ingilterede büyüdüm- Türkiye'ye gelmenin hevesinde.

Üniversite eğitimi için Türkiye'ye geldim bende çok hevesliydim ama ne yalan söyleyim artık benimde pek yaşama hevesim kalmadı burada okulu bitirince ülkeme dönücem yüksek ihtimalle
  • Kim ne derse desin, şeriat geldi mi, başta ünlüler olmak üzere, birçok sıradan vatandaş kaçıp gider ülkeden.
  • merak etmeyin RTE gidici

totem-inanç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacksoftblocker -- 11 Ağustos 2014; 15:38:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir Lenin

quote:

Orijinalden alıntı: ŞEYHİ

yönetimi beğenmeyebilirsiniz, seçilen kişiyi beğenmeyebilirsiniz, görüşleriniz farklı olabilir, durumdan memnun olmayabilirsiniz ama şu ülkeyi terk edeceğim diyenler yok mu sinir oluyorum. Alacaksın bunları topluca götüreceksin afrikanın en sefil bölgesine atacaksın ondan sonra bak bakalım geri geliyorlar mı yoksa sözlerinin eri olup orda kalıyorlar mı? Gidecek adam tasını tarağını toplar gider burda konu açmaz, açılan konuya amerigaya gidcemm demez. Bende mevcut yönetimden memnun değilim ama siz gitcem diyenlere herkesten çok kıl oluyorum.

Eski kullanıcı adı: chilgin123
    Hahhahahhahhahhahh chilgin cocuk

ben nerdeyim sen nerdesin be gülüm. vakti zamanında çocukça espirisi vardı benim için aldım o kullanıcı adını sonra değiştirdim, sıfırdan hesap açmasınıda bilirdim.

• Abd, Los Angeles
  • İsrail ישראל
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

****Türkiye'den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU)

diyorum ve anlamsal olarakta katılıyorum

• Evet beyler yazmaya devam edelim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

Ülke farketmez türkiye hariç heryere giderim

Seni aşağıda yazdığım ülkelerden birine göndermek lazım.

Nijerya, Zimbabwe, Zaire, Güney Afrika.
  • azazel85 A kullanıcısına yanıt
    Gönder kardeş ordaki insanlar burdakilerden iyidir.

• Almanya - Amerika - İngiltere
  • Kalıcı olarak gitmek istemem ama komple bir kışı bir ülkede geçirmek isterdim.
  • Azerbeycana Gitmeyi Düşünüyorum. Bu Halk Bu İnsanlar Yordu.
  • Kuba yada Porto Riko tarzi tropikal bir yer olabilir.
    Ama Spanish lazim orasi ayri.
    DAHA INGILIZCEYI KIMSE TAM BILMIYOR YURTDISI HAYALI KURUYORUZ bide Fransa yada Italya diyen olmus he baba orda da is bulabileceksin? Fransizcan super ya vatandasisin ya he he kesin bulursun.

• Güle güle.Babanızdan biraz fazla harçlık alın lazım olur.
  • Bu vatan toprağını hiçe sayıp gitmek Türk insanına yakışmaz zamanında anasını babasını vatan uğruna terkedip gidenleri düşünüyorum da şu anki durum baya yıldırmış olmalı sizin gibileri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DejaReM

Ben Afrikayı gezmek sonrada Kiribati'ye yerleşmek istiyorum.

Afrika'da ebola virüsü yine patlak verdi ama Afrika insanları fakirler ve mutlular Afrikayı ve Afrikalıları seviyorum
  • İmkanım olsa memleketi sevmeyip gitmek isteyenlere uçak biletini ben alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.